• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben hamile kaldığım kilonun 10 kilo altındayım suan .90 la doğuma gittim şuan 63 üm benî oğlum eritti :)arkadaşlar hedefim bu kiloyu koruyup yaza bu şekilde hamile kalmak.bol su içip hamur ve şekeri keserseniz verirsiniz bence
Oyy maşallah yaza tekrar hamilelik
Cesaretine sağlık. Valla bende ikinciyi istiyordum ama bu perte çıkardı beni nasıl olur nasıl yaparım bilmiyorum

Ben kilonı verdimde ne oldu hala memnuniyetsiz kocam .yok onla ilgilenmiyormuşum yok eskisi gibi değilmişim boş ver erkek milleti şikayet eder.zamanla kilonu verirsin psikolojini bozma
Annnelik babalik gibi degil anlamıyor binu erkekler. Uyanicak ki aglayacakmi diye Düşünceler tasiyoruz bizler. Onlrin ik

@ datli alintiyapamadim kusura bakm! telden zor yazıyorum. Benim tüp bebek degil ama uzun süre korunmama rağmen olmadı nasip tâbi. Herşeyin hayırlı vakti var tabi. Inşallah gonlumuzce olur. Benin eşim şikayetçi degik ama yillarca 50 li kilolardan sonra 66 da takili kalmak sınırını bozuyor insanin

Ikinci cocuk olayi patlamış gidiyo :) bir sarki atacaktim bomba :) tum ikinci cocukcular ivin ama alinto yapamadim telde bakin okuyun lilutfen kucuk kardes can can can diye bi sarki :) az once keremle dinledik de :) ufacik tefecik başlı gozleri yasli Karacik kuracik tenli :) bu kisma bittim

Benim oğlumla kızımın arası 3,5 yas tı bence ideal bu hem kısa bir süre sonra anaokuluna başladığı icin 2. Bebek ile daha güzel ilgileniyor hem artık anlıyor kardeşten azda olsa yine de kişiye bağlı tabi ne Zaman yapacağı

Eskiden bu topik çok yoğun olurdu
Tamam bebekler fırsat vermiyor ama bazı arkadaşlar hiç yok ?
Meltem, Burcu, Demet vardı mesela
Denk mi gelmiyoruz
Gerçi bende işteyken girebiliyorum evde hasret gideriyorum ve sürekli mama bez oyun bi etkinlik oluyo
Selam annisler. Kizlar face grubunda aktifler orasi daha kllay geliyor galiba. Ben burayi severim yaa:)

Bende bakıyorum anında cevap yok burda, gidiyorum BDV ye
Sonra gagam durmuyo hop banlanıyorum :KK53:
Cok guzelsiniz masallah. Gokkusagi temasina cok uygun bence. Beceriklisin meraklisin...ben aksam olunca ayagimi uzatip kitap okumayi tercih ediyorum tembelmiyim ne

Brnf

Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.
Canim adet gormeden hamile kalmak daha kolaymis. Burda bir arkadasin doktoru oyle soylemis. Korunmayi birakmamak lazimmis. Cocuk istemeyenler icin tabi :)

Bu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic:((

Bende 17 kilo almistim.Hala 5 kilo fazlam var.Ikinciyi istiyorum bende beklemeden.Hoş ben istiyorum da kocam istemiyor..onu bir yandan da ikna etmeye calisiyorum
Arkadaslar bebeklere et ya da tavuk suyu veriyormusunuz. Ben tavuk suyunu dondurdum dolapta.7-8 kere corba yaptim. Bu sefer de ilikli kemik kaynattik. Donsurucuya attim corbalar icin. Internette bir bakayim dedim faydasi ne diye. Pek faydali degilmis sanirim. Aslinda bunu herkes yapiyor bildigim kadariyla.. Doktoruna soran oldumu verelimmi diye.siz ne dusunuyorsunuz.

Bu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic:KK43:(
Bu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic:KK43:(
Ben damla olani bende yapamiyorum siprey olani aldim onu sıkıyorum hemen aciliyo

Benimkide sallanarak uyuyordu artk mahvolmustum gece boyu salliyordum. 6 aylikti. dayanamadim sallamaya inat ettm. uyku saati yatagikiza uzattım bende yabina yattım. Pispislayayqrak bazen 1 saatte olsa arada aglasada alistirdm. Şimdi agrilari var galiba bu kezde emerek uyuyor. Gece cok kalkiyor. Çare yi bir emme bir pispis da buLdm. Iki üç saat yatıyor hiç degikse
Yanina yatirdiginda yatiyomus seninki.ben yatiriyorim 1sn yatmiyo hemen dönüp kalkiyo.hergun ayaklarının ağrısından oluyorum ama biraz daha büyümesini beklicem sanırım.

Back