• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar siz kemik suyu o kadar faydalı değil deyince ben de bi bakayım dedim. Yararlarından bahsediyor her site. Sindirim sistemine, özellikle kışın hastalıktan korunmaya yardımcıymış. Zaten Hiç yararı olmasa bile normal sudan daha iyi ve lezzet katıyor. Ben de oğluma köy tavuğu buldum kaynattım. Hem suyunu dolaba attım hem de tavuğu bir yemeklik ayırdım her çorbasında kullanıyorum.

Aslında ideal yaş aralığı 3 yaşmış dediğin gibi .yaza oğlum 1,5 yaşında iken hamile kalsam doğumda oğlum 2 yaş 3 aylık oluyor yine 3 yaş a denk gelmiyor :) olmadı kışa düşünürüz :)
Kimdi geri donup bulamadim ama buraya yazayim okur diye dusunuyorum bu ilk cocuk huysuzsa ikinci olmaz diyenlere kesinlikle inanmayin birkere uydurma.Ikinci cocuk icin yasi musait olanlar mutlaka biraz daha ara vermeli ikinci cocujta hersey ama hersey cok daha zor evi sessiz tutup uyumasini saglamak bile...Ayrica cocuklarda iki yas sendromu diye baslayan dort yasina kadar suren bir durum varki gercekten cok zor bir surec bu surec birde yeni kardesle cokkk zor geciyor....

Kimdi geri donup bulamadim ama buraya yazayim okur diye dusunuyorum bu ilk cocuk huysuzsa ikinci olmaz diyenlere kesinlikle inanmayin birkere uydurma.Ikinci cocuk icin yasi musait olanlar mutlaka biraz daha ara vermeli ikinci cocujta hersey ama hersey cok daha zor evi sessiz tutup uyumasini saglamak bile...Ayrica cocuklarda iki yas sendromu diye baslayan dort yasina kadar suren bir durum varki gercekten cok zor bir surec bu surec birde yeni kardesle cokkk zor geciyor....
Canım ben 32 ye giriyom eşim 45 o sebepten biraz acelemiz

Selam anneler inşaAllah hepiniz iyisnizdir. bebeklerinizin rutin kan tahlilinde b12 eksikliği cıkan oldumu olan varsa bana dönebilir mi birkaç sorum varda

Ben bu ay ölçüme goturmicem oğlumu.burda grip salgını var.hiç dışarı cikmiyoruz.sizde çok dikkatli olun.ben mumkun oolduğu kadar misafirliğe de gitmiyorum.bakıyorum herkes grip aman diyorum otur evinde.
Malesef grip olduk biz 1 haftada ancak gecti inşaAllah sizin bebişlee olmaz

BU ARABA ÇOKTA UYGUN

Eklentiler

• d9ecc0a4-d5af-4b3c-9c02-4bfea4e624bf.jpg
    d9ecc0a4-d5af-4b3c-9c02-4bfea4e624bf.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 53
Cok haklisin canim benim cok yakin arkadasim esimin yasi buyuk falan dedi kiz hemen ikinciyi dogurdu ikisinin arasi tam 2 yas oldu ama kizcagizin hamileligi cok zor gecti kucuk cocugu oldugu icin dinlenemedi su anda da o kadar zorlaniyor ki psikolojik tedavi gormeye basladi evliligi iyice sıkıntıya girdi kizcagiz hic bir seye tahammulum kalmadi artik diyor kiza dokunsan agliyor ve esi cok anlayisli bir adam olmasina ragmen artik dayanamiyorum diyor adam, ikinci bebekte cok uslu, kiz da cok cok becerikli bir kiz ama is hayatina da ara vermek zorunda kaldi iki bebekle, arkadasim çince tercumani ve isi iki cocuklu birine cok uygun degil

Canim benim oglumda kansizlik var doktor her yemegine et suyu ilikli kemik suyu koy dedi doktorumuz doç.
Canim 3n iyisi sen et koy. Ben kuzu kiyma koyuyorum kuzu haslayip da ekliyorum. Daha yumusak olmasi acisindan. Sut urunlerine alerjisi yoksa dana eti de kullanabilirsin. Sanirim kizim benden cok et yiyiyor.

Aslında ideal yaş aralığı 3 yaşmış dediğin gibi .yaza oğlum 1,5 yaşında iken hamile kalsam doğumda oğlum 2 yaş 3 aylık oluyor yine 3 yaş a denk gelmiyor :) olmadı kışa düşünürüz :)[/
Oglumdogum sonrasi 5 kuvezde kaldi 15 sonrada rsv vurusune yakslandi 1o gunde oyle yatti hastanede serum fizolijik kullandik biz uzun sure kullandik tabi doktor konturullunde bu kadar zarari olsa neden onersinlerki
drlar hastalığa göre ilaç yazıp gönderiyo maalesef Türkiye de,kortizonlu kremlede bile bunda kortizon var yemenize içmenize dikkat edin diye açıklama yapma gereği bile duymuyorlar,bir yerde kullandığımız d vitamini be demirin içinde kansorojen madde olduğunu okudum,amerikadakilerde olmadığını da,Türkiye de insan sağlığı o kadar da değerli değil maalesef

Çok şükür sıkıntı yok.bu arada 154 senin mi yoksa bebeğin değeri mi ?
Benimki canım.. bebeğimin 148 di Allah'a sükür bizdede sıkıntı yok bir cok seyimiz bazı bebeklere göre ileride bile bide 2 aydır kan sayımında nötrofil sayımız baya düşük cıkıyordu rn son sayımda düzelmiş bunun nedenide b12 eksikliği dediler o yüzden sizede sormak istedm

Back