Yok canim hiç olmadı.Doğumdan beri hiçmi olmadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim hiç olmadı.Doğumdan beri hiçmi olmadın
şuan alerjiye bakılyo sırtıma bi sürü şey yapıştırdı dr yarın alerji kaynakşı olup olmadığına göre ilaç yazacak tek başına zor bi çocuk büyütmenin sonucu,eşleri yardımcı olanlara hastalıklı hallerimde çokkk çokk imreniyprumÇok geçmiş oldun Can'ım bitkisel tedavi denedinmi
İlginç normalmiş herhalde emzirme bitene kadar olmayanda varmış.benimde migrenim var galiba her adet dönemimde 2 3gün başım ağrıyo r ilaç kesmiyor ama yavaş yavaş çok şiddetli değil o bile hayattan bezdiriyor insanı allah acil şifa versin canımYok canim hiç olmadı.
Sagol canim. Gecen hafta 8 gün sürdü migrenim öldüm öldüm dirildim. Bi olsam da kurtulsamİlginç normalmiş herhalde emzirme bitene kadar olmayanda varmış.benimde migrenim var galiba her adet dönemimde 2 3gün başım ağrıyo r ilaç kesmiyor ama yavaş yavaş çok şiddetli değil o bile hayattan bezdiriyor insanı allah acil şifa versin canım
Bünyeyle çok alakalı Can'ım o Zaman kıskanıyorum senin gibileri ben acaba çok mu yiyorum diyorum ama yada sizmi yemiyorsunuz diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ama bu haksızlık yaaabi arkadaşında dediği gibi diyet fikrinede daha alıştırmadım kendimi ama vermem lazım psikolojim bozuldu bu yüzden ve dahada bir çok sıkıntım var
Bende hiç olmadımBen hala regl olmadim kizlar. Migren krizlerim artti. Bundan mi kaynakli acaba. Var mi benim gibi hala olmayan
Benimkide öyle canımKizlar oglum elektrikli supurge agac motoru vb seylerden cok korkuyo sesi duyunca agliyo normal mi acaba? Endise ediyorum sizinkiler de boyle mi?
3,160 doğdu bebiş, ne yediysem kendime yemişim :)) verdim çok şükür 2-3 kilo kaldı ikiz olsaydı bende halimi düşünemiyorum.Massallah diyorum :) kac kilo cikti bebis :) esimin hala kizinin ortaokulda okuyan ikizi var o zaman 25 almis o da benim ikiz olsaydi herhalde 40 alirdim :)
Canım benim oğlan meme bağımlısı 2.cocukta bende sağıp vermeyi düşünüyorum yani bazen emsin bazen biberon dan beslensin amac memeye bağlanmasın .sağıp vermenin + sı yada _ si var mı ?Bu arada ben de sonradan kilo alanlardanim doguma giderken normal kilomdan 4 kilo eksik gittim ama sonradan 8 kili aldim bebegim emmedi ben de sagdim sut azalmasin diye biraz abarttim sanirim hala sagarak veriyorum o yuzden kilo konusunda acelem yok
Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.Kızlar Allah izin verirse yaza hamile kalırsam kardeşi doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak sizce bu yaş aralığı ideal mi ?yada ideali kac sizce ?aramızda muhakkak tecrübeli anneler vardır
Ben kilonı verdimde ne oldu hala memnuniyetsiz kocam .yok onla ilgilenmiyormuşum yok eskisi gibi değilmişim boş ver erkek milleti şikayet eder.zamanla kilonu verirsin psikolojini bozmaOff kızlar off bendekilo veremiyorum. Doğumda 15 kg + ile gittim. Bir ayda 9 kg vermiştim. Ama durum az dÜye yedikceyedim. Su an 12 kg fazla var. PsikolojM Bozuk. Spor yapsam da veremiyorum niye anlamadım. Adetolmuyirsun ondan veremezsin dediler. çatlaklar göbek cabası. Moralim cok bozuk. Napicm ya. adette olmadım. normal mi ki . Haftaya dr a gidecegm. Kilom var diye eşimle aramızda bozuldu bozulacak kendime guvebm gitti afedersiniz yaklasamiyorum eşime ya begenmeiuorsa diye
Hayatım bende hala adet olmadım ama yaza oluruz herhaldeBrnf
Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.
Benimkide tüp bebekBrnf
Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.
59 la hamile kaldım 84 kiloya çıkmıştım. 3 ay içinde 17 sini verdim. Şimdide 62-63 kilo arası oynuyor.Ne kadar gitti peki şimdi kaçsın ?
Benimkide sallanarak uyuyordu artk mahvolmustum gece boyu salliyordum. 6 aylikti. dayanamadim sallamaya inat ettm. uyku saati yatagikiza uzattım bende yabina yattım. Pispislayayqrak bazen 1 saatte olsa arada aglasada alistirdm. Şimdi agrilari var galiba bu kezde emerek uyuyor. Gece cok kalkiyor. Çareyi bir emme bir pispis da buLdm. Iki üç saat yatıyor hiç degikseBenimde sallamaktan her yerim agriyo.keşke memefr uyusa.emiyo bi saat sonra yine salliyorum uyumuyo yoksa.bizimkinin koligide 3-4 aylıkken geçti ama dediğin gibi sonrada hep kucak ve sallanma derken ne bel kaldı ne bacak ne bilek.ne zaman nasıl ogreticem uyumayı hiç bilmiyorum.10 yaşına kadar sallicakmisim gibi hissediyorum:)