- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Massallah diyorum :) kac kilo cikti bebis :) esimin hala kizinin ortaokulda okuyan ikizi var o zaman 25 almis o da benim ikiz olsaydi herhalde 40 alirdim :)Rekor bende sanırım 25 kilo almıştım
Ayyy hamur ve bulgur işine bayılırım hamilelik şekeri ve tansiyonu çıkmıştı bendeAma ben hiç bişeyden kısmadım hatta genele oranla daha fazla yemişimdir
Beslenme tarzımda hamurişine bayılan bi tipim sabah işe gelirken simit vs yedim yiyorum filan yani
Yürüyüşte hiç yapmadım zaten vaktimde olmuyor
Ben oldum olası öyleyimAyyy hamur ve bulgur işine bayılırım hamilelik şekeri ve tansiyonu çıkmıştı bende
süperler,stikerlerde hangi programı kullandınız fotoğraf ve yazı içinkızlar hazırladığım doğum günü şeylerini yüklüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var.
kavanozlar; attila'nın şimdiye kadar yediği mamaların kavanozları, atmamıştım. onlara kemer tasarladım ve kapaklarını süsledim. içlerine balık jelibon ve balık kraker koyacağım.
pipet ve kürdan stickerı hazırladım. hediye olarakta 2 çeşit kitap ayracı tasarladım.
dekor süslerini de hazırladığımda eklerim buraya.
mujuxxx
Eki Görüntüle 1736678 Eki Görüntüle 1736679 Eki Görüntüle 1736680 Eki Görüntüle 1736682
Ay ne kadar az kilo almışsınız :) ben 23 kilo almıştımBen de 16 aldim bi de ben 5.haftada ogrendim hep yurudum dusun :) ama dogum cok kolay oldu ve sonrasinda kilolar da rahat gitti
Ne kadar gitti peki şimdi kaçsın ?Rekor bende sanırım 25 kilo almıştım
Valla sadece 9 kilo fln alanlar oluyo bizimki az degil :)Ay ne kadar az kilo almışsınız :) ben 23 kilo almıştım
Aynen bende senin gibiyim ya napcaz bilmem hamile kaldığım kilodan 4 kilo fazlayla doğuma gittim doğum sonrası ondanda aşağıya inmiştim yani doğum öncesi kilomdan azdım.sonra ne oldu bilmem doğumdan sonra çok kilo aldım şimdi korkumdan tartılmadım psikolojik ama vermem lazım.emzirmek verdirir diyorlar ama aksine ben aldım zayıflayanlara çok imreniyorumHerhalde hamileyken kilo almayan sadece ben varim ama dogumdan sonra aldim kiloyu (
Bünyeyle çok alakalı Can'ım o Zaman kıskanıyorum senin gibileri ben acaba çok mu yiyorum diyorum ama yada sizmi yemiyorsunuz diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ama bu haksızlık yaaabi arkadaşında dediği gibi diyet fikrinede daha alıştırmadım kendimi ama vermem lazım psikolojim bozuldu bu yüzden ve dahada bir çok sıkıntım varBende hamilelikte 7ayda 7 kilo almistim son iki ay 8 kilo daha alarak 15 kilo ile doguma gittim 2780gr dogdu kizim. Suan hamilelik oncesine donmem icin bir kilom kaldi, ozel yaptigim birsey yok kizimin pesine kosturmak disinda. Hamur islerine ve ozellikle tatliya hayir demem
Çok geçmiş oldun Can'ım bitkisel tedavi denedinmibenim oğlanda hem çok emdi hem altı ay sabahtan akiama kadar kucakta gezsiedim şiödide gece gündüz peşinde,gece uyanıp iki saat oynuyo beyefendi,eaki kiloma döndüm ama hem karın altı yağlarım var hemde bu temğoya dayanamayan strrse bağlı egzama kaşıntılarım var, vücudum yara bere içinde deli gibi kaşınıyorum
Doğumdan beri hiçmi olmadınBen hala regl olmadim kizlar. Migren krizlerim artti. Bundan mi kaynakli acaba. Var mi benim gibi hala olmayan