• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Oglan anneleri sünnet yaptırmayan varmi.biz yaptirmadik.önümüzdeki yaz sonu yaptırmayı düşünüyoruz.sizce cokmu geç.bir buçuk yasında olcak.kafama takıldı ideal zaman ne zaman

bende yaptırmadım daha. çok pişmanın doğum sonrası hemen yaptırmadığım için. şimdi sarktı da sarktı..

Kızlar sağ gogsum çok agriyo neden acaba.duramiyorum ağrısından.emziriyorum gecmiyo. Öyle çok fazla sütte gelmiyo birikmiş desem.diğerinde bise yok.

Tebrikler ilk adım gelmiş darısı başımıza :) bu aralar cok hareketli benim kızım dur durak bilmiyor uyku da cok az bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama allah kuvvetini veriyor şükür
Bizimki de oyle ya insan cok yoruluyo ama
Bi de bizim yine dis skntisi vat diye cok huysuz yine :(

kızlar hazırladığım doğum günü şeylerini yüklüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var.

kavanozlar; attila'nın şimdiye kadar yediği mamaların kavanozları, atmamıştım. onlara kemer tasarladım ve kapaklarını süsledim. içlerine balık jelibon ve balık kraker koyacağım.

pipet ve kürdan stickerı hazırladım. hediye olarakta 2 çeşit kitap ayracı tasarladım.
dekor süslerini de hazırladığımda eklerim buraya.

mujuxxx
Eki Görüntüle 1736678 Eki Görüntüle 1736679 Eki Görüntüle 1736680 Eki Görüntüle 1736682

Mükemmel ya bayıldım hem is hem attilla hem de bunlar :)

Kızlar sağ gogsum çok agriyo neden acaba.duramiyorum ağrısından.emziriyorum gecmiyo. Öyle çok fazla sütte gelmiyo birikmiş desem.diğerinde bise yok.
Tek göğüste olabilir ikisinde birden olması şart değil. Benimde ara ara oluyor. Dokununca mı ağrı var, sürekli mi? Dokununcaysa emerken geçiyor, sürekliyse tıkanma olmuş olabilir. Doktora gitmekte gecikme derim

Kızlar merhaba, hepinizin bebekleri iyidir inşallah,
Bizim yaramazla uğraşmaktan bakamaz oldum.

Tek göğüste olabilir ikisinde birden olması şart değil. Benimde ara ara oluyor. Dokununca mı ağrı var, sürekli mi? Dokununcaysa emerken geçiyor, sürekliyse tıkanma olmuş olabilir. Doktora gitmekte gecikme derim
Bende hiç olmazdi ağrı.dün akşamda bise yoktu.11:30 da emzirdim iki göğüsten de yattı.uyandığında emzirmek için kalktim.o kadar şiddetli agriyoduki.baktım hafif sertlikte olmuş.sıcak banyo yaptim.sagdim 50 ml çıktı.bugün hep sagmaya ve emzirmeye çalışcam.gecmezse yarın giderim doktora

Kizlar dun keremi 20 30da yatirdim sabah 9 15 te kalkti ama o kac yuz bin kez uyandi onu sayamadim :) dun gunduz iki bucuk saat uyuyunca mecbur uyudu tosuncuk

Back