Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha evet başka doktor vardır benimki yoktur diye inat ettim bekledim az kala yolda doğuracaktım ( : sancılarım sıklşmıştı 6:30 ta eşimi uyandırdım yollara düştük
Neyse ki doktor erken geldi ve ameliyatı olmasına rağmen beni öne aldılar sancım sıklaştığı için
Evet ablamlar süsledi
Ve kaynanam evlere şenliktir ( : Meltem'inki kadar olmasada![]()
Eltim asiri kıskanç ondan böyle yapio.biz nişanlandık.bana gelip ben akrabayim benim yerim ayrı diyo.bise demedim.benimkiler ilk torun çok seviyorlar dio.yanı nisanliyken beni böyle igneledi durdu.tek laf etmedim.evlendik kocamla kuzenler ya ggeçmişi anlatıp duruo sürekli.işte hep beraber gezerdik şöyle yapardık fln.o gittikten sonra esime soruyorum yok gezmezdik ben hep çalışıyorum sonra arkadaşlarımla bulusurfum diyo.bu kadının derdi ne anlamıyorum.[/QUOTE arkadaşım Allah sana sabır versin.benimbu tarz insanlara hiç tahammülüm yoktur.ben direk paralarım biraz sivri dilliyimdir böyle hadsizlere karşı]
Unutmadığım cok şey var daha :)o zaman kayıtlı değildim ama sürekli takipteydim canım :)Hahaha evet başka doktor vardır benimki yoktur diye inat ettim bekledim az kala yolda doğuracaktım ( : sancılarım sıklşmıştı 6:30 ta eşimi uyandırdım yollara düştük
Neyse ki doktor erken geldi ve ameliyatı olmasına rağmen beni öne aldılar sancım sıklaştığı için
Evet ablamlar süsledi
Ve kaynanam evlere şenliktir ( : Meltem'inki kadar olmasada![]()
Bende aynen senin gibiydimUnutmadığım cok şey var daha :)o zaman kayıtlı değildim ama sürekli takipteydim canım :)
kendiniz mi hazırlıyacaksınız hazır mı alıcaksınız şimdiden kolay gelsin ben daha düşünme aşamasındayım ama konsept yapmıcam galiba ilk yaşındakızlaaar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı??? biz taş devri konsepti yapacaktık ama onu ileriki yaşlara saklamaya karar verdik. kreşe giderken falan yaparız taş devrini, kostumlu olur diye düşündük.
ilk yaş günü konseptimiz sualtı olacak. eee nede olsa balık burcuyuuzz :)
Bayildimmm ekrani yaladim :) cok tatlisiniz masallllah o saclar o uzum gozler annesine kuzusuna bin masallah
Ben de cok isiyorum konseptli bisi olmadi bol suslemeli satafatli olsun. Ama gelecek insan 3 kisikızlaaar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı??? biz taş devri konsepti yapacaktık ama onu ileriki yaşlara saklamaya karar verdik. kreşe giderken falan yaparız taş devrini, kostumlu olur diye düşündük.
ilk yaş günü konseptimiz sualtı olacak. eee nede olsa balık burcuyuuzz :)
Canim cok kotu kusuyor benim ki bugun artik kullanamayacagimiza kesin karar verdik doktordan degistirmesini isteyecegim sizin de ayni surup mubenim oğlumdada çıktı,ferritin değeri 8 oğluma Zorla içiriyorum bende aç karnına
Oglum biberon hic almadi tum ek gidalara karsi antipati olustu su an hic bir sey yediremiyorum sadece emiyor. Bir de ustune hasta oldu oksuruk gecici midir bilmiyorum misafir geldi cocuklar cok fena oksuruyordu onlar gitti benim oglan da basladiBen kullanıyorum Can'ım nerdeyse 2,5 aydır küçük biberona az su veya mandalin suyu koyuyorum üzerine yarım kaşık zaten şurup koyup içiriyorum mama yedikten bir saat sora içiriyorum ve 1 saatte sudan başka bişey vermiyorum öncesi ve sonrası bir saat yani
Cok saol canım :)senin fıstık nasıl iyimiBayildimmm ekrani yaladim :) cok tatlisiniz masallllah o saclar o uzum gozler annesine kuzusuna bin masallah
ferro sanol b şurup,nasıl oluyo hiç anlamadım hiç kullanmayanların kan değerleri nasıl iyi,yemeklerini mi acaba çeşitlendirmiyorumCanim cok kotu kusuyor benim ki bugun artik kullanamayacagimiza kesin karar verdik doktordan degistirmesini isteyecegim sizin de ayni surup mu
Bizim ferritin düşük çıkmıştı hemoglobin gayet iyiydi şurubumuz ferrum bizim.ilk başlarda biraz kusma huysuzluk yaptı ama sonra alıştı canımOglum biberon hic almadi tum ek gidalara karsi antipati olustu su an hic bir sey yediremiyorum sadece emiyor. Bir de ustune hasta oldu oksuruk gecici midir bilmiyorum misafir geldi cocuklar cok fena oksuruyordu onlar gitti benim oglan da basladi
D&r da tek tek bulabiliyorsun canımadım adım eğitim setini alan yada almayı düşünen var mı en az altı aylık şipariş var, bu da bana içeriğinin çok da güzel olmadığını düşündürüyo niye aylık üyelik yapmamışlar ki