• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende Almanya da yasıyorum Can'ım aynı kaderi paylaşıyoruz :) bana da doktorum burada önerdi ama ben pek sıcak bakmadım bahsetmedi Demir eksikliğinden halbuki bende cok demir eksikligi var ara sıra hap kullanmak zorunda kalıyorum , suan hap kullanıyorum dogum kontrolü icin
Bende dogum kontrol hapi kullaniyorum ama adetim cok duzensiz .. o yuzden spiral taktirmayi dusundum dogum kontrol hapiylada hamile kalan varmis ... ama demir eksikligim cikarsa spiral takmicaklar . Banada doktor demir hapi verdi ama ictigim zaman kabiz oluyorum 2 3 gun tuvalete cikamiyorum .. o yuzden kullanmiyorum .. bakalim hayirlisi

Merhaba kizlar nasilsiniz yeni yila girecez herkese mutlu hayirli bi yil gecirmenizi dilerim uzun omurlu saglikli bi sekilde buyusun bebeklerimiz insallah.. gecen yil bu zamanlar hepimizin karni burnundaydi simdi ise hepimizi bi telas kaplamis bebeklerimizle beraber ..
Gecen yil dogum telasi vardi ;) bugun ise bebeklerimizin butun sıkıntilari ne guzel bisey .. burda hep beraber buyuyoruz .
Herseyimizi paylastik butun sıkıntılarimizi anlattik bir birimize destek olduk. Burada bizi bulusturanlara tessekkur ediyorum.
Bir birimizi tanima firsati bulduk cok guzelde oldu. Ne diyebilirim ki baska sizleri tanidigim icin cok mutluyum hepinize ayri ayri tessekkur ediyorum .. hepiniz hakkinizi helal edin ablalarim kardeslerim..
Insallah yeni yil bize bol bol mutluluk getirir evimize huzur kazancimiza bereket insallah.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum ve mutlu hayirli yillar diliyorum tekrar. :D

Bende dogum kontrol hapi kullaniyorum ama adetim cok duzensiz .. o yuzden spiral taktirmayi dusundum dogum kontrol hapiylada hamile kalan varmis ... ama demir eksikligim cikarsa spiral takmicaklar . Banada doktor demir hapi verdi ama ictigim zaman kabiz oluyorum 2 3 gun tuvalete cikamiyorum .. o yuzden kullanmiyorum .. bakalim hayirlisi
Hayırlı Can'ım ama ben senelerce kullandım hap riski olmadı hiç eğer saatinde alıyorsan bence devamı t derim

Merhaba kizlar nasilsiniz yeni yila girecez herkese mutlu hayirli bi yil gecirmenizi dilerim uzun omurlu saglikli bi sekilde buyusun bebeklerimiz insallah.. gecen yil bu zamanlar hepimizin karni burnundaydi simdi ise hepimizi bi telas kaplamis bebeklerimizle beraber ..
Gecen yil dogum telasi vardi :KK66: bugun ise bebeklerimizin butun sıkıntilari ne guzel bisey .. burda hep beraber buyuyoruz .
Herseyimizi paylastik butun sıkıntılarimizi anlattik bir birimize destek olduk. Burada bizi bulusturanlara tessekkur ediyorum.
Bir birimizi tanima firsati bulduk cok guzelde oldu. Ne diyebilirim ki baska sizleri tanidigim icin cok mutluyum hepinize ayri ayri tessekkur ediyorum .. hepiniz hakkinizi helal edin ablalarim kardeslerim..
Insallah yeni yil bize bol bol mutluluk getirir evimize huzur kazancimiza bereket insallah.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum ve mutlu hayirli yillar diliyorum tekrar. :KK70:
Bende aynı Dilek'leri paylaşıyorum Can'ım cok şükür cok güzel bir sene geçti rabbim sağlıkla yeni yılda da bebeklerimiz büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bise daniscam size.benim eltim kocama aşırı ilgi gösteriyordu tanıştığımız dan beri rahatsızim onun hareketlerinden.gorenler onları karı koca zanneder öyle ddavraniyo.kocam mesafeli duruyor yüz vermiyordu ama aynen devam ediyo.gece 2 de arayıp msj atardı düşünün iyice belirtti beni.neyse bu aralar biraz düzeldi.arasada gündüz ariyo.ama bgn tesadüfenffarkettinmi kocam onunla msjlasinca yada konuşunca siliyo.bise olduğundan deil ama benle bosyere tartışmak istemediğinden yapıyı.yinede yaptığı şey doğru deil diye surat yaptim.o da küstü bana.kusura bakmayın içimi döktüm anlatacak kimsem yok.haksizmiyim sizce

Sancıların gece başlamıştı ama sen sabahı beklemiştin.yanlış hatırlamıyorsam ablanlar odayı süslemişti :) senin ve meltem in kaynanasına hastaydım :)
Hahaha evet başka doktor vardır benimki yoktur diye inat ettim bekledim az kala yolda doğuracaktım ( : sancılarım sıklşmıştı 6:30 ta eşimi uyandırdım yollara düştük
Neyse ki doktor erken geldi ve ameliyatı olmasına rağmen beni öne aldılar sancım sıklaştığı için
Evet ablamlar süsledi
Ve kaynanam evlere şenliktir ( : Meltem'inki kadar olmasada :KK53:

Kızlar bise daniscam size.benim eltim kocama aşırı ilgi gösteriyordu tanıştığımız dan beri rahatsızim onun hareketlerinden.gorenler onları karı koca zanneder öyle ddavraniyo.kocam mesafeli duruyor yüz vermiyordu ama aynen devam ediyo.gece 2 de arayıp msj atardı düşünün iyice belirtti beni.neyse bu aralar biraz düzeldi.arasada gündüz ariyo.ama bgn tesadüfenffarkettinmi kocam onunla msjlasinca yada konuşunca siliyo.bise olduğundan deil ama benle bosyere tartışmak istemediğinden yapıyı.yinede yaptığı şey doğru deil diye surat yaptim.o da küstü bana.kusura bakmayın içimi döktüm anlatacak kimsem yok.haksizmiyim sizce
çok çok haklısın bence ben olsam daha fazla tepki verirdim gecenin ikisi de neymiş

Bence sonuna kadar haklısın mesafeyi eşin koysun o koymuyorsa

Hic sevmem oyle laobali insanlari, sen evli barkli insansin ne o gecenin ikisinde mesaj atmak falan... kendi esi bu durumun farkinda degilmi. Esin daha sert tepki koysa ona bu kadar yapamaz bence. Aradiginda acmasin mesajina cevap vermesin... Esinle bu konuyu sakince konusup halletmelisiniz sizin iliskinize zarar vermeden

Öncelikle sen haklısın. Sen konuştun mu hiç eltinle. Gecenin 2sinde ne olabilir ki önemli. Bi de mesajın içeriği ne? Ne konuşuyorlar yani? Senle de mesajlaşıyor mu? Ay ne çok sordum ama çok sinirlendim gelemem öyle şeylere ben çünkü

Cok zor bi durum canim . Haklisin hemde cok haklisin ben esimi kiz kardeslerinden bile kiskaniyorum .. eltim oyle bisey yapsa sacini basini yolarim .. ne terbiyesizliktir ya evli adama o kadar alaka ne demek . Sence sen eltinle bi konus..

Kizlar cok mutluyum daha once rejim yaptigimi yazmistim an itibari ile 4 kilo vermis bulunmaktayim...
Ohh gizun aydin canim bende tekar baslicam 1.5 ayda tam 11 kilo verdim . Yeni yila rejim ile baslicam insallah bi 14 kilo versem yeter 69 kiloyum 57 flan dussem tmmdir..

kızlarrrrr yenı bı yılınn bana getırdıgıı en guzell haberlerden bırı esım polıslıgı kazandı.trabzonda 6 ay egıtıme gıdecek olsada haftasonları gormek umududa olsa genede mutluyum:)Allah herkese gonlunden gecenı versın:)hayırlısıyla ınsallah gecırırız omrumuzu:)

Cok enteresan.Ne diye mesaj atip ariyor ki kocani.Bende olsam sinir olurdum.Kocan eltine ne bana mesaj atiyorsun demiyormu.Akil sagliginda mi birsey var ki.Kocana kusme bence seni uzmek istememistir on dan silmistir.Acik acik konusun eltinizle bence.

elfidaalya .!.:
Hic sevmem oyle laobali insanlari, sen evli barkli insansin ne o gecenin ikisinde mesaj atmak falan... kendi esi bu durumun farkinda degilmi. Esin daha sert tepki koysa ona bu kadar yapamaz bence. Aradiginda acmasin mesajina cevap vermesin... Esinle bu konuyu sakince konusup halletmelisiniz sizin iliskinize zarar vermeden
Zaten uzun bi sure gece aradiginda açmadı.msjlarina genelde tek kelimelik cvp ya verir yada hiç yazmaz.esimde rahatsız durumdan ama abisiyle kötüolmamak iiçin sert tepki veremiyo

Back