- 22 Ağustos 2015
- 300
- 225
- 23
- 36
Bide esime sorsak ben cok abartiyomusum durumu.çok çok haklısın bence ben olsam daha fazla tepki verirdim gecenin ikisi de neymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide esime sorsak ben cok abartiyomusum durumu.çok çok haklısın bence ben olsam daha fazla tepki verirdim gecenin ikisi de neymiş
Hayirli olsun cnm benim esimde poliskızlarrrrr yenı bı yılınn bana getırdıgıı en guzell haberlerden bırı esım polıslıgı kazandı.trabzonda 6 ay egıtıme gıdecek olsada haftasonları gormek umududa olsa genede mutluyum:)Allah herkese gonlunden gecenı versın:)hayırlısıyla ınsallah gecırırız omrumuzu:)
Erkekler hep aynı Can'ım işin içinden sıyrılmak için suçu direk kadınların üzerine yıkarlar.bu söylem bana çok tanıdık bir çok konuda aldırmaBide esime sorsak ben cok abartiyomusum durumu.
Eltim asiri kıskanç ondan böyle yapio.biz nişanlandık.bana gelip ben akrabayim benim yerim ayrı diyo.bise demedim.benimkiler ilk torun çok seviyorlar dio.yanı nisanliyken beni böyle igneledi durdu.tek laf etmedim.evlendik kocamla kuzenler ya ggeçmişi anlatıp duruo sürekli.işte hep beraber gezerdik şöyle yapardık fln.o gittikten sonra esime soruyorum yok gezmezdik ben hep çalışıyorum sonra arkadaşlarımla bulusurfum diyo.bu kadının derdi ne anlamıyorum.Cok enteresan.Ne diye mesaj atip ariyor ki kocani.Bende olsam sinir olurdum.Kocan eltine ne bana mesaj atiyorsun demiyormu.Akil sagliginda mi birsey var ki.Kocana kusme bence seni uzmek istememistir on dan silmistir.Acik acik konusun eltinizle bence.
Canım durumun sıkıntılı o yüzden fazla yorum yapmak da sana zarar verebilir. Eşine güveniyorsan sorun yok ama yine de eltinle mesafe koy.Bide esime sorsak ben cok abartiyomusum durumu.
Yok cnm cok sukur esimle bi sorunumuz yok.eltimlede mesafeliyiz zaten.gorusmuyoriz.ama işte tamamen yok olsun istiyorum sanırım :) varlığı bile rahatsız ediyo.Canım durumun sıkıntılı o yüzden fazla yorum yapmak da sana zarar verebilir. Eşine güveniyorsan sorun yok ama yine de eltinle mesafe koy.
tebrikler benim eşimde polis zor bir meslek hayırlı olsunkızlarrrrr yenı bı yılınn bana getırdıgıı en guzell haberlerden bırı esım polıslıgı kazandı.trabzonda 6 ay egıtıme gıdecek olsada haftasonları gormek umududa olsa genede mutluyum:)Allah herkese gonlunden gecenı versın:)hayırlısıyla ınsallah gecırırız omrumuzu:)
Kusura bakma ama eşinde bence fazla yüz veriyoKızlar bise daniscam size.benim eltim kocama aşırı ilgi gösteriyordu tanıştığımız dan beri rahatsızim onun hareketlerinden.gorenler onları karı koca zanneder öyle ddavraniyo.kocam mesafeli duruyor yüz vermiyordu ama aynen devam ediyo.gece 2 de arayıp msj atardı düşünün iyice belirtti beni.neyse bu aralar biraz düzeldi.arasada gündüz ariyo.ama bgn tesadüfenffarkettinmi kocam onunla msjlasinca yada konuşunca siliyo.bise olduğundan deil ama benle bosyere tartışmak istemediğinden yapıyı.yinede yaptığı şey doğru deil diye surat yaptim.o da küstü bana.kusura bakmayın içimi döktüm anlatacak kimsem yok.haksizmiyim sizce
Kızlar bise daniscam size.benim eltim kocama aşırı ilgi gösteriyordu tanıştığımız dan beri rahatsızim onun hareketlerinden.gorenler onları karı koca zanneder öyle ddavraniyo.kocam mesafeli duruyor yüz vermiyordu ama aynen devam ediyo.gece 2 de arayıp msj atardı düşünün iyice belirtti beni.neyse bu aralar biraz düzeldi.arasada gündüz ariyo.ama bgn tesadüfenffarkettinmi kocam onunla msjlasinca yada konuşunca siliyo.bise olduğundan deil ama benle bosyere tartışmak istemediğinden yapıyı.yinede yaptığı şey doğru deil diye surat yaptim.o da küstü bana.kusura bakmayın içimi döktüm anlatacak kimsem yok.haksizmiyim sizce
Katiliyorum ben de. Buna izin vermemeli. Cok hassas bir durum. Boyle bir durumda ben de esime guvenirdim ama yine de zaaflar var. Bazen baska yerlerden gelen ilgiler insanin hosuna gidebilir. O yuzden temkinli olmakta fayda var.Kusura bakma ama eşinde bence fazla yüz veriyo
Kaynım beni gece 2 de arayamaz ( kaynım yok ama örnek yani ) ararsa paylayacağımı bilirler
Hadi bi hata aradı diyelim aradığına arayacağına pişman ederdim
Tamam eltin arsız olabilir ama buna cesarette vermemesi lazım eşinin
Daha iyi şeyler yazmak isterdim ama hala daha sana küsüyo karşı tarafı durdurmadığı gibi mesajları siliyo bu çözüm mü
Hayır insan bi de erkek kardeşini düşünür dimiKatiliyorum ben de. Buna izin vermemeli. Cok hassas bir durum. Boyle bir durumda ben de esime guvenirdim ama yine de zaaflar var. Bazen baska yerlerden gelen ilgiler insanin hosuna gidebilir. O yuzden temkinli olmakta fayda var.
Sert tepki veremiyo maalesef abisiyle arası bozulmasın diye.ki zaten su anda aramiyoda biz nisanliyken ve evliligimizin ilk aylarında şahit oldum aradigina.esimde acmiyodu.yüz vermiyordu soğuk davranıyor.allahtan uzagiz bayramdan bayrama gorusuyoruz.Kusura bakma ama eşinde bence fazla yüz veriyo
Kaynım beni gece 2 de arayamaz ( kaynım yok ama örnek yani ) ararsa paylayacağımı bilirler
Hadi bi hata aradı diyelim aradığına arayacağına pişman ederdim
Tamam eltin arsız olabilir ama buna cesarette vermemesi lazım eşinin
Daha iyi şeyler yazmak isterdim ama hala daha sana küsüyo karşı tarafı durdurmadığı gibi mesajları siliyo bu çözüm mü
Kaynim durumdan rahatsiz deilki tam tersi tlfnla konuşmayı sevmiyorr kendi arattiriyo.sadece bizi deil herkesi.ara bakım napiyolar dio mesela.onlara gore bu samimiyetten kaynaklanıyor aile yapıları böyle.ama bana ters geliyo.Cekirge .!.:
Ben kullanıyorum Can'ım nerdeyse 2,5 aydır küçük biberona az su veya mandalin suyu koyuyorum üzerine yarım kaşık zaten şurup koyup içiriyorum mama yedikten bir saat sora içiriyorum ve 1 saatte sudan başka bişey vermiyorum öncesi ve sonrası bir saat yaniKizlar oglumda kansizlik cikti cok uzuldum kilo az alisinin buyumesinin yavaslamasinin sebebi oymus meger ,halbuki damlayida kullaniyordum hem de kilosunun 2 kati kullaniyordum doktor surup verdi ferro sanol ama icemiyor zorla iciriyoruz onu da kusuyor kan icin surup kullanan var mi
Sen mesafeni koymussun zaten,esinde senin rahatsiz oldugunu biliyor o da biraz mesafeli davranir heralde.Bazi insanlar cok rahat olabiliyor boyle.Boyle insanlar normal olmuyorlar iste,kafalari farkli isliyor;anlamaya calisma bile canim.Biraz sinir olacan biraz rahat olacan :))Eltim asiri kıskanç ondan böyle yapio.biz nişanlandık.bana gelip ben akrabayim benim yerim ayrı diyo.bise demedim.benimkiler ilk torun çok seviyorlar dio.yanı nisanliyken beni böyle igneledi durdu.tek laf etmedim.evlendik kocamla kuzenler ya ggeçmişi anlatıp duruo sürekli.işte hep beraber gezerdik şöyle yapardık fln.o gittikten sonra esime soruyorum yok gezmezdik ben hep çalışıyorum sonra arkadaşlarımla bulusurfum diyo.bu kadının derdi ne anlamıyorum.
Kiminin kaynana cadi oluyo.kiminin kayınbaba kötü.benimde elti dengesizdi ama baya ayar verdim su an iyi uzak mesafeli.ben kaynımı çokkkk çooookkk ömemli bişey olmadıktan sonra aramam evet çokkkkk rahatmış sizin elti
benim oğlumdada çıktı,ferritin değeri 8 oğluma Zorla içiriyorum bende aç karnınaKizlar oglumda kansizlik cikti cok uzuldum kilo az alisinin buyumesinin yavaslamasinin sebebi oymus meger ,halbuki damlayida kullaniyordum hem de kilosunun 2 kati kullaniyordum doktor surup verdi ferro sanol ama icemiyor zorla iciriyoruz onu da kusuyor kan icin surup kullanan var mi