• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Zamanla geçer herşey .. bebegimi emzirmede sıkıntı oluyor rahim kasiliyor ama bir yandan da emmek istiyor başka sebepten de canim sıkkın. . Hassaslastim ayrıca her sey beni çok etkiliyor
Cnm emzirmeyi bırakma tadi degisince kendi birakiyormus diğer bebege sknt olmuyormus emebildigi kadar emsin kuzucuk

Zamanla geçer herşey .. bebegimi emzirmede sıkıntı oluyor rahim kasiliyor ama bir yandan da emmek istiyor başka sebepten de canim sıkkın. . Hassaslastim ayrıca her sey beni çok etkiliyor
Biz bi taneyle zor baş ediyoruz
Senin ikinci yolda sanırım, Allah kolaylık versin
Ama sende ikisini birden büyütüp ilerde rahat edersin inşallah, böyle düşün

Kizlar oglen kargomuz geldi kerem boncuk oyunuyla hemen oynamaya basladi :) ayrica kitap onceden renkler diye almistim kucuk onun esyalari idi ama buyuk kitqp geldi :) ilk yuz kelimem esyalar 7.26 liraya cok uygun cok mutlu oldum
smXYZ-83854_1.jpg
IMG-20151230-WA0003.jpeg

Bekledigim sadece esyalar olandi sitede de onu gosteriyordu ama ilk yuz kelimem geldi o fiyata bi kayserili olarak ihya oldum :)

Iyi aksamlar hanimlar bugun yaprak sarmasi sardim oglumla gerci oglum sarmaktan cok dagitti .. :KK70: ama beni cok guldurdu yapraklarimi yedi pislik :KK66:
Kuzucugumuza pislik deme lutfen :) gecen kerem cig hamur yedi nolmus annesi nolmus tastan yumusak herseyi yiyebilir :)

Bebiciklerimize aciyorum ya :( salyasi sel donemdeyiz uc dort gundur. Bugun istahsizlasmaya basladi sekiz saat emmedi. Dusin biri bitip digri basliyo :(

Kizlar size bi sorum olacak . Benim adetim cok duzensiz dogumdan sonra hic duzene girmedi dogum kontrol hapi kullaniyorum bu ayin 10 'da oldum ve tekrar gecen hafta persembe gunu oldum yani ayin 24'de .
Cok moralim bozuluyo neden boyke oluyo neden duzelmiyo 2 hafta sonra rendevum var kadin dogumda..
Ve bu sefer ki adetim bambaska bisey ilk defa boyle oldu ilk gunler cok azar azar geldi 2 gundur yogunlasti ,ama normalde ilk gunlerde cok kanama olurdu simdi tam tersi .. bi yandanda korkuyorum dogum kontrol hapi ile hamile kalanlar varmis ve ustunede adet oluyorlarmis.. suphe ediyorum ama bi yandanda yoktur oyle bisey diyorum.. sizce nedir sebebi yada aranizda benim gibi olan varmi ?

Kizlar size bi sorum olacak . Benim adetim cok duzensiz dogumdan sonra hic duzene girmedi dogum kontrol hapi kullaniyorum bu ayin 10 'da oldum ve tekrar gecen hafta persembe gunu oldum yani ayin 24'de .
Cok moralim bozuluyo neden boyke oluyo neden duzelmiyo 2 hafta sonra rendevum var kadin dogumda..
Ve bu sefer ki adetim bambaska bisey ilk defa boyle oldu ilk gunler cok azar azar geldi 2 gundur yogunlasti ,ama normalde ilk gunlerde cok kanama olurdu simdi tam tersi .. bi yandanda korkuyorum dogum kontrol hapi ile hamile kalanlar varmis ve ustunede adet oluyorlarmis.. suphe ediyorum ama bi yandanda yoktur oyle bisey diyorum.. sizce nedir sebebi yada aranizda benim gibi olan varmi ?

Cnm ben de 44 gunde bir oluyorm. Hos benim önceden de duzensizdi. Dogum sonrasi normale donmek kolay degil. Vücut kendini iki yilda topluyormus

Emzirirken olabiliyormuş bende 41 günde oldum bu ay.doktora gittim dün hiç bi şey demedi gıcık oldum yumurtalıklar multikistik dedi o ne dedim hastalığım geri gelmiş mi dedim oda emzirirken böyle görünebilir dedi yani hiç verimli olmadı kendi doktorum çok geç randevu verir diye başka yerden almıştım randevuyu pişman oldum.spiral için muayeneden ayrı 160 lira ödenecekmiş spiralde eczaneden 120 lira civarıymış bende gittim devlette taktırdım.doktor hap önerdi spiral tekrara Bebek istersen sana uygun değil dedi hayırlısı bende spiralde karar verdim taktırdım

Emzirirken olabiliyormuş bende 41 günde oldum bu ay.doktora gittim dün hiç bi şey demedi gıcık oldum yumurtalıklar multikistik dedi o ne dedim hastalığım geri gelmiş mi dedim oda emzirirken böyle görünebilir dedi yani hiç verimli olmadı kendi doktorum çok geç randevu verir diye başka yerden almıştım randevuyu pişman oldum.spiral için muayeneden ayrı 160 lira ödenecekmiş spiralde eczaneden 120 lira civarıymış bende gittim devlette taktırdım.doktor hap önerdi spiral tekrara Bebek istersen sana uygun değil dedi hayırlısı bende spiralde karar verdim taktırdım
Canim ben de Spiral takanlari merak ediyordum. takilirken canin acidi mi? Doktor neden ugun gormedi? Hormonlu spiral mi normal mi taktirdin? Su an nadil nir rahatsizlik hissediyor musun? Onumuzdeki ay ben de taktirmayi dusunuyorum ama dogumdan sonra adetim duzenli ama cok artti nasil olcak bilmiyorum spiral de artiriyormus kanamayi. Kusura bakma canim cok soru sordum.

Canim sen emzirmiyorsun diye hatirliyorum ama doktor bana emzirirken bir bucuk yila kadar duzenli olmayabilir adetin, cok normal sut hormonlarindan demisti

Kizlar vay halime :( dun gece kerem cok uyanmis uyumamisti saat altifa kalkti ben de uyuttum sekizde on bire kadar uyudu neyse. Komsuya gitmistik uce on kala uyudu uc bucukta uyandi uyandigi an cok kötü hissettim niye mi cunku yedi bucukta uyutmak zorunda kaldim :) uyanicak ve kacta uyuyacagiz allah bilir zor bi gece beni bekliyor

Canim bnde spiral dusunuyrum bakalim eger demir eksikligim varsa takmicak doktor

Back