- 9 Aralık 2015
- 627
- 1.024
- 113
Ayy geçmiş olsun.dün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy geçmiş olsun.dün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
Teşekkür ederim
harika olmuşlar
Yine de doktora bi götürseydindün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
tşk ederim cnm,götürmedim,Yine de doktora bi götürseydin
Çok geçmiş olsun, ortanıza alın
sagol cnmTeşekkür ederim
Daha güzelleri sizlerin olsun
Bizimki diş zamanı hiç durmuyordu yanımıza aldıktşk ederim cnm,götürmedim,
yatmıyordu,mama verıyodum,uyuyup yatagına yatıracaktım
Bende bi kere koltuğun arka tarafına kafa üstü gidiyoken ayaklarından yakaladım, yoksa eyvah eyvahhiç boş bırakmamak lazım,oyuncak bebeği alayım derken,birden oldu
biz aynı odadayız kızımla,ara sıra yanıma alıp doyurup,yatırıyorum aramıza,sürekli yatırmıyorum aramıza,yatagında yatıyorBizimki diş zamanı hiç durmuyordu yanımıza aldık
Alış o alış
Kendi odasında yatmayı bırakın dibimizde olan beşiğinde bile yatmıyor ille yanımıza gelecek
Ayvayı yedik sanırım
allah korumuşBende bi kere koltuğun arka tarafına kafa üstü gidiyoken ayaklarından yakaladım, yoksa eyvah eyvah
Bende bazen iyice dalınca beşiğine koyuyorumbiz aynı odadayız kızımla,ara sıra yanıma alıp doyurup,yatırıyorum aramıza,sürekli yatırmıyorum aramıza,yatagında yatıyor
benimkide hemen uyuyor yatınca yanımızaBende bazen iyice dalınca beşiğine koyuyorum
Ama uyanırsa fena ağlıyo ayağa kalkıyo bize bakıyo, yanımıza gelmek istiyo
Bizim yanımıza gelince susuyo yatıyo , daha az kalkıyo
Bende çalışıyorum zaten hem kış hem iş dolayısıyla aldık yanımıza bakalım
Hemde çoookbenimkide hemen uyuyor yatınca yanımıza
çalışan annelerin işi çok zor ,bende çalışıyorum.
ist.neresi
Rendeleyip sabah ac karnina veriyorum canim.kırmızı elmayı Nasıl veriyorsun? Rendeleyip sabah aç karnına mı. Suyunu falan mı
Ben eline veriyorum kemiriyoRendeleyip sabah ac karnina veriyorum canim.
3 sefer uyuyor canim.sabah 9 da ogle 1 gibi aksamustude 16.30 da falan uyuyor.yarim yada bir saat uyuyor.gecede 20.30 da yatiriyorum.tabi sabaha kadar kac kere kalktigini saymiyorum artik...Günde kaç kere uyutuyorsunuz bebeklerinizi ?
Eline veriyorum kemirmesi icin ama kabizlik icin sabah ac karnina verince bagirsaklarina cok iyi geliyor..Ben eline veriyorum kemiriyo
Onu bilmiyordum , öğrenmiş oldum sağ olEline veriyorum kemirmesi icin ama kabizlik icin sabah ac karnina verince bagirsaklarina cok iyi geliyor..
Gecmis olsun canim duse kalka buyuyecekler . Benim oglumda 2 defa koltuktan dustudün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
Gecmis olsun. Dun gece benim oglan da dustu yataktan. 4bucukta.Gece yanima almisim. Caat diye bi ses. Parkeye dustu bir de. Okadar korktum ki Allahtan bisey olmadi.dün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum