• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Arkadaslar saglık Ocağı'na gittik b12 eksikliği iğnemiz için .ordaki hemşire sadece anne sütü aldığımızı duyunca ek gıdaya neden geçmiyorsunuz diye kızdı.bende asla ağzını acmıyor 4 aydır uğraşıyorum dedim .emzirme ac bırak yer dedi .ama oğlumu daha önce 3 saat ac bıraktık emzirmedik yinede 1 kasık yemedi.oğlum bu gün 10 ayını doldurdu ama sadece emiyor biz ek gıdaya nasıl geçeceğiz çok ÜZÜLÜYORUM :KK43:
Cok bilmis hemsire. Bosver senin sutun doyurucu demekki acliktan aglamiyor ya cocuk. Yer o nasil olsa. Yasindan sonra duzelir. Ablam 14 aylik olana kadar meme ve mama almis sadece sonra meme kesilince direkt ev yemegine gecmis. Dert etme

Benim oğlumda çok uykusuz.küçükken çok iyiydi şimdi saat başı kalkar,dediğiniz gibi illaki emecek 1 2dakika bile olsa.akşamda 12 1den erken uyumaz ve zorla uyur.gündüzde 3 kez ve az az uyuyor yani çok yorucu.gece 3saat bari kesintisiz uyusam şükredecem,akşamsa eşimle çay içmek bile işkence zor yani hep aynı

Benim de duymaktan tam olarak korktugum sey bu iste 'meme bagimlisi' mahvediyo beni. Emmeden uyumuyo. 20 kere uyansa 20 kere emiyo bir gecede.bizim de 8 dis cikti. Azilar ya da kopek disi geliyor bu ara. Bir de kucagima gelip yakami cekiyo.kafasini sokuyo. Eliyle minciriyo. Falan filan. Gulsemmi aglasammi bilemedim :KK43:
Bizim e oyle kac kez uyanirsa emecek ayni senin gibi

Cok bilmis hemsire. Bosver senin sutun doyurucu demekki acliktan aglamiyor ya cocuk. Yer o nasil olsa. Yasindan sonra duzelir. Ablam 14 aylik olana kadar meme ve mama almis sadece sonra meme kesilince direkt ev yemegine gecmis. Dert etme
İnşaallah canım ya :(

Kızlar oğlum 3 aydır örümceğe biniyor ama cok değil .babası geçenlerde ilk adım arabası aldı ama oğlum dönüp bakmıyor :)sanırım erken aldık.oğlum emekliyor oturuyor ama hala bir yerlerden tutunup kalkamıyor tembell :)

Kızlar oğlum 3 aydır örümceğe biniyor ama cok değil .babası geçenlerde ilk adım arabası aldı ama oğlum dönüp bakmıyor :)sanırım erken aldık.oğlum emekliyor oturuyor ama hala bir yerlerden tutunup kalkamıyor tembell :)
Oda olur canim merak etme hersey sirayla .. sabir et ve gor.. yuruduklerinde daha cok yaramazlik yapacaklar ... o zanan isimiz daha zor olacak.. ;)

Günaydın herkese
Sekam cekirge naslilsin neler hazirladin bizde fikir edinelim senden :) bizim daha 2,5 ay var
Beni biliyosunuz zaten Şubat annesiydim ama Şubat anneleri pek konuşmayınca sizin topiğe gelmiştim mülteci gibi :KK53:
15 günde erken doğunca pat Ocak annesi oluvermiştim
İşte benim 1 ay kaldı, bi de çalışınca ancak yetişirim diyorum

Dekoratif kürdan ve peçetelik yaptım
2015-12-26 22.35.47.jpg
İyi ki doğdun ikra bayrağı sipariş ettim (resimli )
Geldi memnun kaldım
Kartondan yapmışlar
Adsız2.jpg

İlk siparişe 25 adette ayraç hediyeydi
Ayraçlar bana çok sade geldi, renkliydi ama dümdüz bi karton
Delgeçler ortadan delip, kurdele geçirdim, üstüne de uğur böceği yapıştırdım
2015-12-29 22.06.03.jpg
Daha yeni başladım şimdilik bunlar var
Bi de keçeden magnetler yapaçatım altına çöp şiş tahtalarından ekleyeceğim, saplı olsun sunumu güzel olsun diye
Bunlar bozulmaz etmez yapayım yavaş yavaş diyorum
Yiyecek kısmı en son..

:nazar::nazar::nazar:
Günaydın herkese

Beni biliyosunuz zaten Şubat annesiydim ama Şubat anneleri pek konuşmayınca sizin topiğe gelmiştim mülteci gibi :KK53:
15 günde erken doğunca pat Ocak annesi oluvermiştim
İşte benim 1 ay kaldı, bi de çalışınca ancak yetişirim diyorum

Dekoratif kürdan ve peçetelik yaptım
Eki Görüntüle 1731330
İyi ki doğdun ikra bayrağı sipariş ettim (resimli )
Geldi memnun kaldım
Kartondan yapmışlar
Eki Görüntüle 1731333

İlk siparişe 25 adette ayraç hediyeydi
Ayraçlar bana çok sade geldi, renkliydi ama dümdüz bi karton
Delgeçler ortadan delip, kurdele geçirdim, üstüne de uğur böceği yapıştırdım
Eki Görüntüle 1731332
Daha yeni başladım şimdilik bunlar var
Bi de keçeden magnetler yapaçatım altına çöp şiş tahtalarından ekleyeceğim, saplı olsun sunumu güzel olsun diye
Bunlar bozulmaz etmez yapayım yavaş yavaş diyorum
Yiyecek kısmı en son..
harika olmuşlar

Back