2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

O boy olayı muamma 7.ayında bizede kendi doktorumuz 71 saglık ocagı 73 devlet hastanesi 75 cm dedi kendim ölçyüm 73 cıktı :))

Bu gece atesiyle ugrastim. Hiç uyumadi.süz ateslenince hastaneye goturuyomusunz her defasında.ben evde dusurdum ateşini goturmedik

Geçmiş olsun canım. Yeni bir diş olabilir yada gazı olabilir. Gazda huzursuzluk uykusuzluk yapar

gecmiş olsun diyen bütün arkadaslar cok tesekkür ederim insallah bi daha yasamayız. bmbm ben de keremi cok sakınmıyordum ama artık nazardan cok korkuyorum dün otobüste bi kadın öyle süzüyordu ki cocugun yönünü cevirdim hemen

Geçmiş olsun canım. Kendini suçlama çok hareketlendiler. Birinde kurtarsan birinde engel olamıyorsun malesef. Bizimkide her gün ya emeklerken eli takılıp düşüyor ya kafasını çarpıyor. Yatak yüksek daha tehlikeli tabi ama Allah korumuş. Emanetleri Allah a bizlerde bir yere kadar koruya biliyoruz

kerem düştüğünden beri cok huysuz ya dün gece bes yüz kere kalktı herhalde. tabi ben perişan emziğe de kanmıyo illa emecek

kızlar sizde de söyle bi durum var mı? ben lavaboya gidince vicdan azabı cekiyorum genelde. cünkü gelip lavabo önünde aglıyo baya da sesli ve yaşlı

Evet sumuksu kaka. Bircsonraki kakasinda kan yokmus. Ama bezini ters baglayip kaka bekliyorlar yapmiyo. Bezini duz bagliyorlar yapiyo :) tutturamadilar..
bebekken çok oluyo normal galiba çünkü minanında bebekken hem öyleydi

Cok tesekkur ederim. Bizimki biraz fazla dusuyor. Cok dikkatsiziz sanirim. Yasaya yasaya ogreniyoruz. Bir de nazar oldugunu dusunuyorum. Eskiden cok inanmazdim nazara ama bunu gercekten hissediyorum artik.
ewet nazar var gecen bnm de başıma geldi arkadaş günümüz vardı orda yabancı bikaç kişi vardı orda gayet neşeli kızım eve geldikten sonra çıldırdı ne uyuyo ne emiyo gece 1de battaniyede sallaya sallaya ancak uyutabildik. devamlı okumak lazım felak nas ayetel kürsi fatiha bol bol oku, ALLAHIM tüm minikleri korusunnn

Beşikten düşmüştü ya korkuyormu ki beşikte. Yada diş gibi başka bir sıkıntısı var düşmenin üstüne denk geldi belki
valla cnm düstügünden beri aglıyo ama besikten korkma değil iki besiğinde de uyuyo. diş değildir ama bizimki yavas uzuyo belki onlar sıkıntı verir. baska suan cıkacagı görünen de yok. kerem cok bıcır bıcırdır dün o kadın baktı ya cocuk sus pustu eve gelene kadar

kerem düştüğünden beri cok huysuz ya dün gece bes yüz kere kalktı herhalde. tabi ben perişan emziğe de kanmıyo illa emecek
GEÇMİŞ OLSUN CNMM KÖTÜYE YORMA ANNESİ HUYSUZLUK YAPIYODUR BELKİ :) BNM KIZDA GECE EN AZ 4/5 KERE UYANIYODU ÜÇ GECEDİR YATMADAN ÖNCE 100/150 ML ARASI MAMA VERİYORUM UYUTUYORUM VE MAŞALLAH 1 DEFA YADA İKİ DEFA KALKTIK DEMEKKİ KUZUM DOYMUYOR ARTIK ONDAN ÇOK UYANIYOR, SENDE Bİ DENE EĞER VERMİYORSAN MAMA

aynen bende çalışıyorum,zor valla

bir an bisey olmaz gibi geliyo ama iste bir anda oluyo. 50cm uzeridusmeler tehlikeliymis.Oyle bir duyguki insanin ici yaniyo. Onun yuzune bakarken onu uzdugum icin koruyamadigim icin suclu hissediyorum. Dun cok donuktu.cok korkmus. Bugun eski haline dondu sukurler olsun.

Ben cok belirgin sekilde yasadim nazari. Ama insan yine de olumlu dusuneyim olumlu olsun diyor. Amaan nazar degmez dedim hep ama degiyo gercekten.

Gun icinde kafasini 10 kez vuruyo zaten oraya buraya hic engel olamiyoruz.

[QUOTE="ddm_grhn, post: 44118343, member: 4662,GEÇMİŞ OLSUN CNMM KÖTÜYE YORMA ANNESİ HUYSUZLUK YAPIYODUR BELKİ :) BNM KIZDA GECE EN AZ 4/5 KERE UYANIYODU ÜÇ GECEDİR YATMADAN ÖNCE 100/150 ML ARASI MAMA VERİYORUM UYUTUYORUM VE MAŞALLAH 1 DEFA YADA İKİ DEFA KALKTIK DEMEKKİ KUZUM DOYMUYOR ARTIK ONDAN ÇOK UYANIYOR, SENDE Bİ DENE EĞER VERMİYORSAN MAMA[/QUOTE]
Bende gece yatmadan bi kere vermek istiyorum.1 okcek icse raziyim ama bi damla bile iciremiyorum.her marka aldim attım hep çöpegitti.aartık kendimden şüpheeediyorum ben yapamiyimuyum acaba.yanlısıyyapıyorum:)devam sutu nasılhhazırlanır):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…