O boy olayı muamma 7.ayında bizede kendi doktorumuz 71 saglık ocagı 73 devlet hastanesi 75 cm dedi kendim ölçyüm 73 cıktı :))9. Ay kontrolümüzü yaptırdık kan idrar tahlili verdik yarın çıkacak yani saate göre bugün oluyor :)
Kilo 8 kg boy yılan hikayesi :) bi ay 66 bi ay 69hatta 70 bugün 66 farklı yerlerde olduğu için sanırım ...baş 43 .. Bu ay 250 gr almışız sadecebu kızın bu kadar yemesi nereye gidiyor anlamıyorum . Dr a göre yine normal araştırılacak bi durumu yok minyon bi Bebek :) inşallah tahlillerimiz iyi çıkar kan ilacı kullanmıyorduk ..
Emekleme yok döne döne gidiyor .. Hareket son hız .. 5 dişimiz var 6 yolda..
Geçmiş olsun canım. Yeni bir diş olabilir yada gazı olabilir. Gazda huzursuzluk uykusuzluk yaparOğlum 3 gündür çok kötüleşti 1tane diş çıkardı geçen hafta o Zaman bile böyle değildi.gece hiç uyumuyor saat başı hatta bazen yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor benim psikolojim alt üst oldu hemen kızıp sinirleniyorum çok kötüyüm.hiç yardımcı olanda yok 24saat ben ilgileniyorum çok yoruldum.gündüzde hiç uyumuyorum napacam bilmem.neden böyle oldu ki bilen böyle olan varmı bu gece uykuları ne Zaman düzelecek ki
Geçmiş olsun canım. Kendini suçlama çok hareketlendiler. Birinde kurtarsan birinde engel olamıyorsun malesef. Bizimkide her gün ya emeklerken eli takılıp düşüyor ya kafasını çarpıyor. Yatak yüksek daha tehlikeli tabi ama Allah korumuş. Emanetleri Allah a bizlerde bir yere kadar koruya biliyoruzKizim yine dustuhata ustune hata yapiyoruz. Gece esimle aramizda yatiyor. Bir ara uyandim kafasi esimde ayaklari ben taraftaydi ya da tam tersi rahat olsun diye yastigimi asagi kaydirdim. Gece bir ses ve aglama. Yatagimizda gardrobla yan yana arada 1 karis bile mesafe yok. O araya dusmus. Bir an cekerek aldim. Cok agladi icini ceke ceke. Acinin otesinde cok korkmus. Yarim saat uyanik tuttuk.emekledi guldu biraz.esim biseyi yok dedi yattik. Ama ben uyumadim bekliyorum. Ilk yattigimizda 7-8 kez icini ceke ceke agladi. Dokunup burdayiz falan dedik sakinlesti. Cok sik uyaniyor geceleri.2 gecedir daha iyiydi bu gece de boyle oldu.
bebekken çok oluyo normal galiba çünkü minanında bebekken hem öyleydiEvet sumuksu kaka. Bircsonraki kakasinda kan yokmus. Ama bezini ters baglayip kaka bekliyorlar yapmiyo. Bezini duz bagliyorlar yapiyo :) tutturamadilar..
ewet nazar var gecen bnm de başıma geldiCok tesekkur ederim. Bizimki biraz fazla dusuyor. Cok dikkatsiziz sanirim. Yasaya yasaya ogreniyoruz. Bir de nazar oldugunu dusunuyorum. Eskiden cok inanmazdim nazara ama bunu gercekten hissediyorum artik.
Beşikten düşmüştü ya korkuyormu ki beşikte. Yada diş gibi başka bir sıkıntısı var düşmenin üstüne denk geldi belkikerem düştüğünden beri cok huysuz yadün gece bes yüz kere kalktı herhalde. tabi ben perişan emziğe de kanmıyo illa emecek
valla cnm düstügünden beri aglıyo ama besikten korkma değil iki besiğinde de uyuyo. diş değildir ama bizimki yavas uzuyo belki onlar sıkıntı verir. baska suan cıkacagı görünen de yok. kerem cok bıcır bıcırdır dün o kadın baktı ya cocuk sus pustu eve gelene kadarBeşikten düşmüştü ya korkuyormu ki beşikte. Yada diş gibi başka bir sıkıntısı var düşmenin üstüne denk geldi belki
hahah demekki bizimki haraket etmeyince çenesine vuruyor :))Ay benim kiz hic birini soylemiyoosadece sesler cikariyo
Ama emekliyo yetisemiyorum her yere tirmaniyotesekkur ederim
GEÇMİŞ OLSUN CNMM KÖTÜYE YORMA ANNESİ HUYSUZLUK YAPIYODUR BELKİ :) BNM KIZDA GECE EN AZ 4/5 KERE UYANIYODU ÜÇ GECEDİR YATMADAN ÖNCE 100/150 ML ARASI MAMA VERİYORUM UYUTUYORUM VE MAŞALLAH 1 DEFA YADA İKİ DEFA KALKTIK DEMEKKİ KUZUM DOYMUYOR ARTIK ONDAN ÇOK UYANIYOR, SENDE Bİ DENE EĞER VERMİYORSAN MAMAkerem düştüğünden beri cok huysuz yadün gece bes yüz kere kalktı herhalde. tabi ben perişan emziğe de kanmıyo illa emecek
aynen bende çalışıyorum,zor vallaEeee bebişler büyüyor artık , koy beşiğe Kk da dolaş olmuyor , bazıları diş için bazıları emeklediği için bazıları ise farklı şeylerden göğün yani her anne koşturuyor :)) birde benim gibi çalışanlar ve aralık ayı yoğunluğu olanlar var
bir an bisey olmaz gibi geliyo ama iste bir anda oluyo. 50cm uzeridusmeler tehlikeliymis.Oyle bir duyguki insanin ici yaniyo. Onun yuzune bakarken onu uzdugum icin koruyamadigim icin suclu hissediyorum. Dun cok donuktu.cok korkmus. Bugun eski haline dondu sukurler olsun.Geçmiş olsun Can'ım ya , bende bugün mama sandalyesi ile kaldırayım derken elimden kaydı ,çok şükür düşmedi ama onda bile ikimizde çok korktuk , kalbim sıkıştı resmen, senin halini düşünemiyorum bile çok kötü olmuşsundur
Ben cok belirgin sekilde yasadim nazari. Ama insan yine de olumlu dusuneyim olumlu olsun diyor. Amaan nazar degmez dedim hep ama degiyo gercekten.gecmiş olsun diyen bütün arkadaslar cok tesekkür ederim insallah bi daha yasamayız.bmbm ben de keremi cok sakınmıyordum ama artık nazardan cok korkuyorum dün otobüste bi kadın öyle süzüyordu ki cocugun yönünü cevirdim hemen
Gun icinde kafasini 10 kez vuruyo zaten oraya buraya hic engel olamiyoruz.Geçmiş olsun canım. Kendini suçlama çok hareketlendiler. Birinde kurtarsan birinde engel olamıyorsun malesef. Bizimkide her gün ya emeklerken eli takılıp düşüyor ya kafasını çarpıyor. Yatak yüksek daha tehlikeli tabi ama Allah korumuş. Emanetleri Allah a bizlerde bir yere kadar koruya biliyoruz
Hastanede cnm.saglik ocakları yapmiyobu kan tahlili nerden yapılıyor,herkes farklı bişey diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?