Canim sizde prima sizdirma mi yapiyor?gece taktigin bez herhalde?ben memnunum primadan bir sorunumuz da olmadi. Gece 12 saati bir bezle geciriyoruz..Günaydın kizlar. Ben dun gece sleepy taktim kereme pisik yapmamis eger yapmazsa almayi düşünüyorum her pakette bes lira karim olacak ama tabi 6li paketini almam lazim orasi ayri. Numuneleri hoşuma gitmişti molfixten daha iyi gibi geliyo bana. Ha tabi yandan cis sizdiran bez lerden nefret ediyorum o yuzden prima ve huggies e hic bulasmadim bunda oyle bi sorun olmaz gibi görünüyor olursa tabi molfikse devam
Günaydın kizlar. Ben dun gece sleepy taktim kereme pisik yapmamis eger yapmazsa almayi düşünüyorum her pakette bes lira karim olacak ama tabi 6li paketini almam lazim orasi ayri. Numuneleri hoşuma gitmişti molfixten daha iyi gibi geliyo bana. Ha tabi yandan cis sizdiran bez lerden nefret ediyorum o yuzden prima ve huggies e hic bulasmadim bunda oyle bi sorun olmaz gibi görünüyor olursa tabi molfikse devam
Yok cnm kullananlarda gördüm bacak arasindan kiyafeti islananlar. Bi arkadas premium care kullaniyo onda bile cikiyo. Huggies i de bizzat denedim cikardi ondan kullanmıyorum molfixten memnunum hic yandan cikarmaz ama bu sleepy arkasi daha uzun kaka yonunden iyi. Bir de bu da molfix gibi turk mali. Prima ve huggies israil mali ya keske kullanmasanizCanim sizde prima sizdirma mi yapiyor?gece taktigin bez herhalde?ben memnunum primadan bir sorunumuz da olmadi. Gece 12 saati bir bezle geciriyoruz..
Ben de baslayabilirim cnm :) bi paket aldim suan denemek icin. Bunda karar kilmazsam bir de can bebeye bakicam. Olmazsa eskiye devamGunaydin canim ben birkac aydir kullaniyorum slepy nin bezini cokta memnunum hatta en son sefer 5li paket siparis verdim gayette uygun oluyo
Kizlar bu dis uzayana kadar mi agri yapiyo ya. Arada kusuyo istahsiz cok huysuz. Dun gece surekli aglayarak uyandi
Ohooo bu kuresellesmis dunyada su mali bu mali diye ayirirsak halimiz ne olur canim....adamlar iyisini yapmis kullaniyoruz ne yapalim. Gece bebekler cok cis yapmazlar bir problem olmamasi lazim ama gunduz 3 saatte bir degismesi lazim yoksa ne olsa sizdirir :)Yok cnm kullananlarda gördüm bacak arasindan kiyafeti islananlar. Bi arkadas premium care kullaniyo onda bile cikiyo. Huggies i de bizzat denedim cikardi ondan kullanmıyorum molfixten memnunum hic yandan cikarmaz ama bu sleepy arkasi daha uzun kaka yonunden iyi. Bir de bu da molfix gibi turk mali. Prima ve huggies israil mali ya keske kullanmasaniz
sanırım öyle bizimkide yeni çıkarmaya başladı yani 1 hafta oldu bazen gece oyle bir ağlıyorki zor susuo biz geceleri yatmadan jel suruoruz bazen...Kizlar bu dis uzayana kadar mi agri yapiyo ya. Arada kusuyo istahsiz cok huysuz. Dun gece surekli aglayarak uyandi
Jel surmuyorum cunku agzini acmiyo cnm ben calpol veriyorumBana doktorum dis jelini disi ciktiktan sonra sur demisti cunku o zaman dis eti yara gibi acirmis agri yaparmis. Yani bu disin cikmasi ayri uzamasi ayri yipratiya minnaklari. Istersen yatirmadan ilac ver jel sur
Bizim yaklaşık uc haftadir vardi cnm beyazlik yeni cikiyo dis yukari geldikce aci veriyo galiba gunduz huysuz ne istedigini bilmiyo istahsiz gece de agliyosanırım öyle bizimkide yeni çıkarmaya başladı yani 1 hafta oldu bazen gece oyle bir ağlıyorki zor susuo biz geceleri yatmadan jel suruoruz bazen...
Cnm ben israil mali oldugu icin almiyorum orasi ni kistas ama o kadar iyi bir bez ise bacak arasindan cikarmamasi lazim kimde gorduysem cikariyo. Bu arada bizimki gece acayip cis yapiyo :) bez iyice sisiyo sabaha kadar. Ama o gorduklerim gunduz idi sk degistigi halde. Bir de ben de huggies deneme icin dort tane vardi o da gunduz cikardi cis cikmasi cok ilginc geliyo bana :)Ohooo bu kuresellesmis dunyada su mali bu mali diye ayirirsak halimiz ne olur canim....adamlar iyisini yapmis kullaniyoruz ne yapalim. Gece bebekler cok cis yapmazlar bir problem olmamasi lazim ama gunduz 3 saatte bir degismesi lazim yoksa ne olsa sizdirir :)
Ama dedigini bir sekilde desteklemek icin usenmedim aradim, surdaki linkten israile bagli boykot yapabilecegin sirketlerinin logosunu bakabilirsin https://boycottisraeltoday.wordpress.com/boycott-israel/
Jel surmuyorum cunku agzini acmiyo cnm ben calpol veriyorum
biz jeli yemek yedirmeye ya da emzik verirken açtırıoruz...
Bende ayni nedenle almiyorum molfix kullaniyorum...Cnm ben israil mali oldugu icin almiyorum orasi ni kistas ama o kadar iyi bir bez ise bacak arasindan cikarmamasi lazim kimde gorduysem cikariyo. Bu arada bizimki gece acayip cis yapiyo :) bez iyice sisiyo sabaha kadar. Ama o gorduklerim gunduz idi sk degistigi halde. Bir de ben de huggies deneme icin dort tane vardi o da gunduz cikardi cis cikmasi cok ilginc geliyo bana :)
Amincnm insallah ama en kolay cikan diste boyleyse ben bittimcanım bizim beyazlık çok uzun zamandır vardı ama 1 hafta 10 gün once çıktı dişi ama fazla uzamadı iki tane birden patladı gündüzleri çok huysuz deil ama gece kulağını tutuo Rabbim tez zamanda kolaylıkla çıkarttırmayı nasip etsin...
Bende ayni nedenle almiyorum molfix kullaniyorum...
Ayni dert bizde de var sende 6 marttin demi:)disin uc kisimlari gozuktu dedigin gibi kusma da oluyo geceleri cok huysuzuz uyuyamio agliyi oyle sebepsiz sanki bi yeri agriomus gibi.dis sonucta yarildi diye ondan hic suphelenmiyordum ama sanirim ondan.Kizlar bu dis uzayana kadar mi agri yapiyo ya. Arada kusuyo istahsiz cok huysuz. Dun gece surekli aglayarak uyandi
Yok cnm benimki 10 mart biri cam kirigi gibi cizgi seklinde yanindaki beyaz belli. Cok cekiyo kuzularimiz yaAyni dert bizde de var sende 6 marttin demi:)disin uc kisimlari gozuktu dedigin gibi kusma da oluyo geceleri cok huysuzuz uyuyamio agliyi oyle sebepsiz sanki bi yeri agriomus gibi.dis sonucta yarildi diye ondan hic suphelenmiyordum ama sanirim ondan.
Çocuğun yaninda tartisinsa bizim çocuk daha FA bi huzursuz oluyor.o yüzden bebegin yaninda birşey dememeye çalışıyorum...ama çok sinirlerimi bozuyor...herşeyin hayırlısı artikCocuk dogdugundan beri cok yiprandim.cocukkonusunda bir turlu anlasamiyoruz. Kizim her hasta oldugunda hem ona uzuluyorum hem esimle ugrasiyorum. Oyle yapilmaz diyorum anlatamiyorum.bir yandan cocuk agliyo bir yandan biz didisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?