- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde malesefff :)Dişimizin gelmeye niyeti yok kizlar :)))
Valla cnm acayip kotu yapti biz de dun molfix aldik numunede bez degisirken bi kendinizinkini bi bunu koyun iki gun yaziyordu bugun rahatladi ama yok oyle bi pisik her yeri kizarmisti simdi normale dönüyor yarin da molfiks ile kullanıp sonraki gun tek deniycem cnm bakalimCnm mrb nasilsin.Bez denemeniz nasil sonuc verdi?
Dişimizin gelmeye niyeti yok kizlar :)))
bizimde malesefff :)
Aynen bizimdee :))yalniz bisi sorcm uclari bole tirtiklk gibi duz diil sanki kaşıktan mi yapio acaba sikio kasigi yemek yedirirke yoksa normalimi bu acaba:)Gelir kizlar gelir bakin bizim bile iki dis birden geldi :) minicik uzamislar cok minik. Nasil olacak acaba
Bizimkiler de tirtikli görünüyor cnm normaldir herhalde. Cok zor ya dort beş gün aglayarak uyandi surekli. Bi dun gecemiz normaldi sadece bi kez agladi. Uzamaya baslayinca skinti gidiyo galibaAynen bizimdee :))yalniz bisi sorcm uclari bole tirtiklk gibi duz diil sanki kaşıktan mi yapio acaba sikio kasigi yemek yedirirke yoksa normalimi bu acaba:)
Ayy hadi insallahh:)) simdi alttlar geldiyse.ustlerde yakindir herhalde birde cift geliolar tek tek diil :)Bizimkiler de tirtikli görünüyor cnm normaldir herhalde. Cok zor ya dort beş gün aglayarak uyandi surekli. Bi dun gecemiz normaldi sadece bi kez agladi. Uzamaya baslayinca skinti gidiyo galiba
Cift geliyo ama bizimkinin iki gun arayla patladi. Ay diyordum ya bu patlama nasil birsey nasil birsey :) sonunda ogrendim :) cok mizmiz istahsiz gece bol aglamali idi insallah hepsi oyle gelmez cok cekmez kuzumAyy hadi insallahh:)) simdi alttlar geldiyse.ustlerde yakindir herhalde birde cift geliolar tek tek diil :)
Cnm guzeller guzeli yavrusun resmini niye kaldirdin massallah cok tatli idi bakiyordum aradabizimde malesefff :)
elfidaalya cnm sen demistin galiba birkac aydir sleepy kullanıyorum diye ilk basta nasildi bebegin sorun yasadin mi?
benim oğlumda ilk alkış yapmayı öğrendi bir iki aydır yapıyor.bunu yanında bay bay deyince el sallıyor.ayrıca allah allah deyince sallanıyor çok tatlı oluyor.şimdide bütün dolapları açıp içindekileri boşaltıyor of ofBu arada kizlar kerem alkis yapmayi ogrenmis :) ben arada beni mutlu ettigi zaman alkis ogluma yapiyordum ordan kapmis kofte :)
Canım dün açıldı TSK ederim yinede.ama oğluma cok üzülüyorumbirde şırınga temin edin büyük ama ucunu kırıolar çekiolr gerçekten uçları açıo ama canınız biraz yanabilir ...