• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar selamlar bu ara hastalıktan ne bilgisayarla ne telefonla uğraşacak halim var 1 haftadr hastayız oğlum da ben de burdan iyice koptum baya baya ilerlemişsiniz yine üst dişlerimiz çıkıyo galiba damaklar çok şiş gece bağıra bağıra ağlıyo susturamıyorum ağrı kesici de işe yaramıyo :( çınar bera artık hiç durmuyo süreklii bi yerlere tırmanıyor kanepeye çıkma çabalarında ama ayakta dursun diye çabalayınca kendini yere bırakıyo beyefendi ba ba ma ma en sevdiğimiz heceler öksürüklerimi taklit ediyo çok tatlı oluyo umarım bebişlerinz de siz de çok iyisinizdr

Cnm mrb nasilsin.Bez denemeniz nasil sonuc verdi?
Valla cnm acayip kotu yapti biz de dun molfix aldik numunede bez degisirken bi kendinizinkini bi bunu koyun iki gun yaziyordu bugun rahatladi ama yok oyle bi pisik her yeri kizarmisti simdi normale dönüyor yarin da molfiks ile kullanıp sonraki gun tek deniycem cnm bakalim

Aynen bizimdee :))yalniz bisi sorcm uclari bole tirtiklk gibi duz diil sanki kaşıktan mi yapio acaba sikio kasigi yemek yedirirke yoksa normalimi bu acaba:)
Bizimkiler de tirtikli görünüyor cnm normaldir herhalde. Cok zor ya dort beş gün aglayarak uyandi surekli. Bi dun gecemiz normaldi sadece bi kez agladi. Uzamaya baslayinca skinti gidiyo galiba

Bizimkiler de tirtikli görünüyor cnm normaldir herhalde. Cok zor ya dort beş gün aglayarak uyandi surekli. Bi dun gecemiz normaldi sadece bi kez agladi. Uzamaya baslayinca skinti gidiyo galiba
Ayy hadi insallahh:)) simdi alttlar geldiyse.ustlerde yakindir herhalde birde cift geliolar tek tek diil :)

Ayy hadi insallahh:)) simdi alttlar geldiyse.ustlerde yakindir herhalde birde cift geliolar tek tek diil :)
Cift geliyo ama bizimkinin iki gun arayla patladi. Ay diyordum ya bu patlama nasil birsey nasil birsey :) sonunda ogrendim :) cok mizmiz istahsiz gece bol aglamali idi insallah hepsi oyle gelmez cok cekmez kuzum

elfidaalya elfidaalya cnm sen demistin galiba birkac aydir sleepy kullanıyorum diye ilk basta nasildi bebegin sorun yasadin mi?

Evet canim ben 4-5 paket bitirdim herhangi bir problem yasamadim oncesnde senin gibi molfix kullaniyordum turk mali olmasi ve uygunlugu sbebiyle denemistim ve hala devam ediyorum . Sen iki bezi degilmeli kullaniyorum yazmistin galiba ben direk kullanmaya baslamistim, ama her cocugun teni ayni degil tabi kereme iyi gelmemis olabilir.

Bu arada kizlar kerem alkis yapmayi ogrenmis :) ben arada beni mutlu ettigi zaman alkis ogluma yapiyordum ordan kapmis kofte :)
benim oğlumda ilk alkış yapmayı öğrendi bir iki aydır yapıyor.bunu yanında bay bay deyince el sallıyor.ayrıca allah allah deyince sallanıyor çok tatlı oluyor.şimdide bütün dolapları açıp içindekileri boşaltıyor of of

Kızlar bu cocuk bana kafayı yedirtti :(anne sütünden başka bir şey yemiyor 9 ay bitti.işi gücü emmek.hafta sonu iki gün sol göğsümün süt kanalları tıkandı şişti öldüm ağrıdan 2 kez hastaneye gittik sütü boşaltamadılar sag gögüstende az süt geliyor oğlum onla idare etti ve yimese bişey yemedi ne kaşık mama ne devam sütü ne çorba delirecem bu ek gıdaya ne zaman geçecek :(

Dadli hanım suyu kaynatın aşırı yaklaştırmadan günde 3 kez buharına göğsünüzü tutun bebekle bunu yapmak zor ama benim kanallar oyle açıldı...

birde şırınga temin edin büyük ama ucunu kırıolar çekiolr gerçekten uçları açıo ama canınız biraz yanabilir ...

Selam kizlar..cok sukur paylasim alanimiza kavustuk yine, alismisiz yiyice :) yoksa nerden ogrenecektik Kerem'in disi ciktigini mesela? Merak ediyor insan :) benim kizim da ustten bir dis cikardi biz ayda bir tane devam ediyoruz simdilik. Sanirm kuzum butun stresi derdi bana dogmadan yasatti (tup bebek 21 inci haftaya kadar igneler, odemler, morarmalar, hatta ucuzler, kizima 10. Haftaya kadar yolculuguna eslik eden elini simsiki tutan ikiz kardesi de vardi...:( ) simdi sessiz sakin dislerini cikariyor masallah..

Back