• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Çocuğun yaninda tartisinsa bizim çocuk daha FA bi huzursuz oluyor.o yüzden bebegin yaninda birşey dememeye çalışıyorum...ama çok sinirlerimi bozuyor...herşeyin hayırlısı artik
Onlara kolay geliyor yaptığımız işler. Ama hepsine vakit ayırmak bi meziyet gerçekten. Ben de diyorum ev için bana yardım için yaptığın hiç bişe yok. Ne yapmam lazım diyor. Yani var ya kirli çamaşırlarını sepete atsa yetecek bana.

Çok zaman sonra herkese merhaba. Bebeğim 18 Şubat doğumlu 9 ayı bitirdi çok şükür iyi sizin bebisler de iyidir inşallah.

Çok zaman sonra herkese merhaba. Bebeğim 18 Şubat doğumlu 9 ayı bitirdi çok şükür iyi sizin bebisler de iyidir inşallah.

Merhaba bizim de 18 şubat. Kızamık aşısı oldunuz mu? Bir de ebe bize yumurta beyazı artık verebilirsiniz dedi. Ben emin olamıyorum size de söyledi mi öyle bişe.

Merhaba bizim de 18 şubat. Kızamık aşısı oldunuz mu? Bir de ebe bize yumurta beyazı artık verebilirsiniz dedi. Ben emin olamıyorum size de söyledi mi öyle bişe.
Cnm yumurta aki cok alerjen birsey bence bir yasina kadar verme. Yine de sen bilirsin yavrucuk senin

Insanı çileden çıkartıyorlar
Kizlar burda bosuna cene caliyoruz ki. Ben de diyorum bugun yine cok uyandi acayip uykusuzum o uyurken uyu diyo ama ev isi yemek aksayinca laf ediyo. Cocuk yemek yaparken bile beni al diye hq bire yapisiyo. Tuvalete gidiyorum kapida oturup bekliyo bazen koltukta oturmami bilw istemiyo yaninda olim istiyo vaktin cogunu aliyo zaten gündüz 3.5 saat fln uyuyo o vakit de hicbirseye yetmiyo pesinden kosup yoruluyorum ben de oturmak dinlenmek istiyorum ama kisacik vakittw ev isi yemwk sers uyku hepsi bi arada olmuyo tüm enerjimi aliyo ama erkek basinda olmadigi icin asla anlamiyo. Bir se şimdi kp de bi haftadir bizde bi ay kalacak gibi süt cocugum var yok ona yemek cay hizmet cocuk baska odada icmiyo rahat degilim kimse anlamiyo anlayacaklari da yok erkeklerin

Hafta sonu sendromu kimse yazmiyo :KK59:

Evet ya zaten birkac gundur az paylasim yapiliyor...yuhuuu kizlar nerdesiniz!!!???

Ay evet herkes yogun, benimde memleketten babam geldi gezmeye git misafir gelsin yemek yap derken okuyup cikiyorum belliki herkesin isi basindan askin.
Bu arada kizim artik iyice balikci oldu masallah baligi cok guzel yiyo ki ben hic yemem :) bu aralar yesil sebzeli yemekler veriyorum brokoli ispanak gibi. Birde iki gun muz vermistim cok fena kabiz olmus bu sabah ikindi ikindi aglamaya basladi bezini actimki yapamiyo poposu catlamis boncuk boncuk yaslar akiyo gozunden ben eridim bittim o haline. Masaj yaptim o dekilde biraz yapip rahatladi sonrada doktorun daha onceden verdigi catlak kremini surdum. Kayisi kaynattim artik meyvelerimizde degisiklik yapacaz.
Tutunup saga sola cok hizli gidiyo koltuklarin kenarindan tutup her yere gidiyo her lafa bir cevabi var en son o ses verecek sen ne dersen de o "heehh" diyip son noktayi koyacak :)
Bizde durumlar boyle kizlar, simdide istanbul trafigindeyiz bu haftasonunuda atlattikmi eski duzenimize donecegiz

Ben de molfix kullaniyordum bakalim bunun ozellikleri daha iyi bu da Türk mali memnun kalirsam bundan alicam 6 paketli satıyorlar molfixe gore 30 lira kar ediyorsun. Bunun molfiksten guzel olan yanlari ise sunlar: molfiksin arka kisim biraz bos oluyo sirti bunda dumduz duruyo ve biraz daha yuksek kaka cikma ihtimali cok azaliyo. Bir de islaklik gostergesi var altini actim az once hic islanmamis degistirmedim. Dokusu daha yumusak diger bezler gibi. Molfiks biraz daha sertti cnm. Deneyebilirsin bir paket. Ben de simdilik bir paket aldim
Cnm mrb nasilsin.Bez denemeniz nasil sonuc verdi?

Ay evet herkes yogun, benimde memleketten babam geldi gezmeye git misafir gelsin yemek yap derken okuyup cikiyorum belliki herkesin isi basindan askin.
Bu arada kizim artik iyice balikci oldu masallah baligi cok guzel yiyo ki ben hic yemem :) bu aralar yesil sebzeli yemekler veriyorum brokoli ispanak gibi. Birde iki gun muz vermistim cok fena kabiz olmus bu sabah ikindi ikindi aglamaya basladi bezini actimki yapamiyo poposu catlamis boncuk boncuk yaslar akiyo gozunden ben eridim bittim o haline. Masaj yaptim o dekilde biraz yapip rahatladi sonrada doktorun daha onceden verdigi catlak kremini surdum. Kayisi kaynattim artik meyvelerimizde degisiklik yapacaz.
Tutunup saga sola cok hizli gidiyo koltuklarin kenarindan tutup her yere gidiyo her lafa bir cevabi var en son o ses verecek sen ne dersen de o "heehh" diyip son noktayi koyacak :)
Bizde durumlar boyle kizlar, simdide istanbul trafigindeyiz bu haftasonunuda atlattikmi eski duzenimize donecegiz
Bu kizdan cekecegin var deseneBenimki de surekli birseyler soyluyor bagiriyor cagiriyor .Babasi diyor "ayni annene cektin hep soyleyecek birseyin var".

Kizlar sitede sorun vardi giremiyorudum ama sanki hayatimda bosluk varmis gibi oldu.meger ne kadar yeri varmis kk nin:)))bizz cokk huysuz olduk bu aralar.zaten burda havalar kapali iccim daralio:))uyksuuzluktan olucem sanki hele o sabah 5den sonra bi vuruyokii ahh ahh:)

Dr sonra yaz canım ..neymis minigin derdi bakalim
Damaklar cok kotu durumda dedi.zaten bizimki de 7 tane disi var onlari katir kutur birbirine surtuyo. Bir de yenidogan bevek gibi gazi var dedi.allaha sukur idrarda bisey cikmadi.damaklar icin gunde 4 defa calpol ve jel bir de gaz ilaci verdi.

Selam kızlar.kaç gündür site açılmıyordu,arkadaşların dediği gibi büyük bi boşluk hissettim yazamasamda sürekli okurum.benim oğlumda 19 şubat doğumlu 9. ayda aşı olduk biz.uzun süredir koltuklara tutunup kalkıyordu şimdi heryere kalkıyor tutunarak yürüyor ve heryere gidip ulaşıyor.2gündürde bana tutunurken ellerinibırakıp öyle durmaya çalışıyor bayağıda duruyor sanki yürümesi yakın.ama hala diş yok şu ara yine iştahı yok.geceleride sürekli uyanıyor buda beni çok yoruyor gündüz yorul gece uyuma kafam sersem gibi.bir gece deliksiz uyusak biri baksada ne iyi olur değilmi.bizde durumlar böyle işte

Back