• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dr dış yuksek ateş yapmaz dedi.yani 38 ve üzeri olduğu zaman başka sıkıntı var demekmiş.usutmus olabilir idrarında veya kanında enfeksiyon olabilibilr.mutlaka Dr git.ateş ihmale gelmez.38 sen sonra havele geçirme riski var..
Dun gece ates dusurucu verdim.sabaha kadar askili badi ile yatti.sabah atesi yoktu. Ama surekli agladi.anneme birakip okula geldim.bebden sonra cok kusmus.ama kusunca rahatlamis. Gulmeye bile baslamis.

Ateşli çocuklarda vücudun soğuk kafanın sıcak olması ateş gostergesiymis.oğlunda bu şekilde olmuştu acaba çocuğum bir yanda uzuyor bir yanda ateşi mi var diyodum.Dr usumuyor ateş o şekilde de vücutta kendini gösterebilir vb şeyler anlattı.ve oğlumun boğazlarında enfeksiyon çıkmıştı.
Atesten cok korkuyorum. Bakalim bizimkinin problemi neymis.

Ayy masallah zaten oyle oyle ogrenirmis ayakta durmayi annem oyle diyor bizimki de bazen unutup birakiyor elini ya da bir sey almak icin birakiyor tabi biz simdilik duramiyoruz yikiliyoruz hemen ama keremin yurumesine cok az kalmis
insallah cnm yürüdklerini de görelim. cok istiyorum ya tabi her anne gibi :)

Dun gece ates dusurucu verdim.sabaha kadar askili badi ile yatti.sabah atesi yoktu. Ama surekli agladi.anneme birakip okula geldim.bebden sonra cok kusmus.ama kusunca rahatlamis. Gulmeye bile baslamis.
cok şükür cnm ya insallh daha da iyi olur

Merhaba hanımlar , benim kızımın geceleri cok uyanma problemi vardı evveli gece hiç uyanmadı Nasıl rahat uyumuşum ama bugün ve dün gece acısını çıkardı uykuya geçemiyor bir türlü gözler kıpkırmızı oluyor ama uyku yok cok yordu beni dişleri iki tane devamı gelmedi ondan mı acaba bilmiyorum doğru dürüst bir şey de yemedi inanın ev işine gücüm kalmıyor böyle olunca sizde de öyle oluyor mu ? Dışarı çıkmak ta mesele oldu artık çocukla alışveriş vs. Bin kere düşünüp öyle gidebiliyorum araba ile oda ama biraz fazla kalsın araba da ağlamaya başlıyor onu da sevmiyor bende araba sürdüğüm icin mecburen aglıyor cok zor oluyor , yazın izine araba ile gideceğiz inş o zamana kadar düzelir bu durumlar yoksa işimiz fena

Merak etme canım bizde kavga ediyoruz çocuk konusunda tek değilsin.bende calisiyorum.eve geliyorum çocuk bakıyorum yemek yapilcak.beyefendi hic oralı olmuyor gibi....sanki anne mecbur da baba cani istediği zaman..
Cocuk dogdugundan beri cok yiprandim.cocukkonusunda bir turlu anlasamiyoruz. Kizim her hasta oldugunda hem ona uzuluyorum hem esimle ugrasiyorum. Oyle yapilmaz diyorum anlatamiyorum. :( bir yandan cocuk agliyo bir yandan biz didisiyoruz.

Kızım geceleri hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Hiç bişey yediremiyorum sütüm var ama aç olabilirmi hasta olabilirmi bilmiyorum basımın ağrısından gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan basıma ağrı giriyo.

Cocuk dogdugundan beri cok yiprandim.cocukkonusunda bir turlu anlasamiyoruz. Kizim her hasta oldugunda hem ona uzuluyorum hem esimle ugrasiyorum. Oyle yapilmaz diyorum anlatamiyorum. :KK43: bir yandan cocuk agliyo bir yandan biz didisiyoruz.
Bu erkekleri ne yapacaz bilemedim ki

Kızım geceleri hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Hiç bişey yediremiyorum sütüm var ama aç olabilirmi hasta olabilirmi bilmiyorum basımın ağrısından gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan basıma ağrı giriyo.
Bende aynı gece sürekli emiyoruz ve hala ek gıda asla yemiyor sadece anne sütü emiyor

Merhaba hanımlar , benim kızımın geceleri cok uyanma problemi vardı evveli gece hiç uyanmadı Nasıl rahat uyumuşum ama bugün ve dün gece acısını çıkardı uykuya geçemiyor bir türlü gözler kıpkırmızı oluyor ama uyku yok cok yordu beni dişleri iki tane devamı gelmedi ondan mı acaba bilmiyorum doğru dürüst bir şey de yemedi inanın ev işine gücüm kalmıyor böyle olunca sizde de öyle oluyor mu ? Dışarı çıkmak ta mesele oldu artık çocukla alışveriş vs. Bin kere düşünüp öyle gidebiliyorum araba ile oda ama biraz fazla kalsın araba da ağlamaya başlıyor onu da sevmiyor bende araba sürdüğüm icin mecburen aglıyor cok zor oluyor , yazın izine araba ile gideceğiz inş o zamana kadar düzelir bu durumlar yoksa işimiz fena

Ayy ayni dert bende de var dun gece 15-20 dk da bir uyandi ayaga kalkmakta zorlandim her seferinde, sersem gibiyim. Birde dun dolasmaya cikmistik onunda yorgunlugu var perisan olmusum. Oyle doyle buyuyo zaman ne cabuk gecmis diyoruz ama ince dusununce zor gunlr ve geceler geliyo aklima. Cok sukur sagliklari yerinde Rabbim onlara saglikli uzun omur nasip etsin

Ayy ayni dert bende de var dun gece 15-20 dk da bir uyandi ayaga kalkmakta zorlandim her seferinde, sersem gibiyim. Birde dun dolasmaya cikmistik onunda yorgunlugu var perisan olmusum. Oyle doyle buyuyo zaman ne cabuk gecmis diyoruz ama ince dusununce zor gunlr ve geceler geliyo aklima. Cok sukur sagliklari yerinde Rabbim onlara saglikli uzun omur nasip etsin
Amin Can'ım cok haklısın geçiyor ama Nasıl geçiyor. Sağlıkla büyüsünler de herşey yarım kalsın :)

Günaydın kizlar. Ben dun gece sleepy taktim kereme pisik yapmamis eger yapmazsa almayi düşünüyorum her pakette bes lira karim olacak ama tabi 6li paketini almam lazim orasi ayri. Numuneleri hoşuma gitmişti molfixten daha iyi gibi geliyo bana. Ha tabi yandan cis sizdiran bez lerden nefret ediyorum o yuzden prima ve huggies e hic bulasmadim bunda oyle bi sorun olmaz gibi görünüyor olursa tabi molfikse devam

Back