- 7 Şubat 2014
- 541
- 617
- 63
Hersey cok guzel olmus. Kendin yaptigindan dolayi bir okadar da degerli olmus. Hazira alinan susler isler guzel tabii ama kendi emegin olunca super bence. Eline saglik. Annemin evindeyken ozel gunlerin hazirligini hep kendimiz yapardik bayramlara baklavadan tut 10 cesit tatli filan. Bana geldiginde anneme burdaki hazir yufkayi gosterdigimde cok sasirmisti :)))) inci gibi disleri olur insallah...Hayırlı olsun canım :)
Biz pazar günü diş hediği/buğdayı yaptık. İş yerimden arkadaşlarım gelmek istiyordu epeydir, dişimiz de gelince hadi farklı bişi olsun. Buğday haşlayalım komşulara dağıtalım, arkadaşlarla yiyelim birlikte olalım istedim. Buğday çok lezzetli oldu, yalnız 1 kilo yapınca fazla geldi ve işyerine götürdü eşim de birazını, herkes çok beğendi. Abartılı masrafa girmedik diğer detaylar için de, herşeyi kendimiz yaptık, sadece eve yakın bi fırından içeriği muzlu fındıklı normal bi pasta siparişi verdik ve üzerine diş figürü istedik. Çok lezzetliydi. Fotoğraflarda kullanmak üzere işyerinden çıktı aldığım resimleri de evde yeni aldığım çarşaf ve masaörtüsü ambalajlarındaki ince kartonlara yapıştırıp mangalda kullanılan çöpşişlere tutturdum. Doğumda işyerinin hediye gönderdiği bez standı, oyuncak, onların sarılı olduğu tül kurdela uğur böceği yapıştırmalarını da değerlendirdim. Konsolun aynasına kurdeleya tutturdum ilk diş yazısını. Evlenirken aldığım cam bardakların altına kurdeleyi papyon gibi bağladım buğdayı servis etmek için. Yine şekerliğe de kurdela yaptım. Diş şeklindeki yumuşak şekerler ve marshmellov haribo şekerleri de yine çöpşişe geçirdim ve dantel figürlü saksıma koydum. Foto ekleyeyim buraya :) fikir olur belki