2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Galiba öyle. Hava da güzel. Ben de gezmeye gitcem birazdan oğluşla. Ama o uyuyor mecburen kaldırmam gerekecek. En çok uyurken uyandırmak zorunda olduğum Zaman'lara üzülüyorum ya.
Bazen kaldırmak zorunda kalıyoruz evet uyutmamakya çalışıyorum o Zaman'lar,biz hala uykusuz geçiriyorus geceleri bitap düştüm inanın :( inş bir yaşında düzene girer bu iş,

Galiba öyle. Hava da güzel. Ben de gezmeye gitcem birazdan oğluşla. Ama o uyuyor mecburen kaldırmam gerekecek. En çok uyurken uyandırmak zorunda olduğum Zaman'lara üzülüyorum ya.

Evet hava cok guzel bizde simdi parktan geliyoruz bu hafta neredeyse her gun parka ciktik tam bur salincak tutkunu olduk :) uyandirmak grcekten zor oluyo vicdan azabi cekiyo insan

Bazen kaldırmak zorunda kalıyoruz evet uyutmamakya çalışıyorum o Zaman'lar,biz hala uykusuz geçiriyorus geceleri bitap düştüm inanın :KK43: inş bir yaşında düzene girer bu iş,
Yatmadan önce muhallebi veriyor Musun? Benim o Zaman fark ediyor. Daha az uyanıyor gece. Sütüm baya azaldı kızlar ya. Ek gıdada çok vermiyorum ama yine de azaldı gibi.

Yatmadan önce muhallebi veriyor Musun? Benim o Zaman fark ediyor. Daha az uyanıyor gece. Sütüm baya azaldı kızlar ya. Ek gıdada çok vermiyorum ama yine de azaldı gibi.
Benim sutum de azaldi. Iki gogsumu de emiyor ama yermiyor ve cok uzun araliklarda sut birikiyor. Emerek uyumaya aliskin oldugu icin sut olmayinca sikinti oluyor. Emzik kullanmiyoruz. Biberona mamaya da alismadik. Ne yapcam bilemedim. Aptamil ve sma denedim hic sevmedi :(

Ben kullandim cok tikaniyordu oglumun burnu, cok kucuk bir sise 25 tl ydi sanirim hemen de bitiyor bir dene istersen ama bize care olmadi ben cozumu burnuna anne sutu sıkmakta buldum bir fincana biraz sagip enjektore cekip her sabah burnuna caktirmadan sıkıyordum serum fizyolikte cildiruyor ama sute o kadar tepki vermiyor bir sure sonra kalici cozum oluyor her gun yaparsan
Serum fizyolojigi sıkarken benim kızımda ağlıyor sevmiyor. Anne sütünü deneyim canım sağol söylediğin için. Buhar makinesi aldık bugün inşallah işe yarar. Yoksa çok rahatsız uyuyor

Benim sutum de azaldi. Iki gogsumu de emiyor ama yermiyor ve cok uzun araliklarda sut birikiyor. Emerek uyumaya aliskin oldugu icin sut olmayinca sikinti oluyor. Emzik kullanmiyoruz. Biberona mamaya da alismadik. Ne yapcam bilemedim. Aptamil ve sma denedim hic sevmedi :KK43:
Biberona koyunca benimkide içmiyor ama devam sütüyle muhallebi yaparsam yiyor. Uyurkerde emzik alıyor. Sağmadığım için miktarını bilmiyorum sanırım azaldı ama emzirmeye devam ediyorum. İlk aylardaki gibi hemen inmiyor süt yinede gögsüm şiş olmasada bir süre sonra geliyor. Emzirmek en rahatıymış inşallah bol bol sütümüz olsun

Benim sutum de azaldi. Iki gogsumu de emiyor ama yermiyor ve cok uzun araliklarda sut birikiyor. Emerek uyumaya aliskin oldugu icin sut olmayinca sikinti oluyor. Emzik kullanmiyoruz. Biberona mamaya da alismadik. Ne yapcam bilemedim. Aptamil ve sma denedim hic sevmedi :KK43:
Bizde de durum ayni. Emzigi birakti kizim. Emerek uyuyor. Gece de oyle. Aptamil he hipp denedim biberon basligini cigniyor emmiyor. Ordan emip beslenebilecegini anlayamiyor sanki. Baska ne devam sutu denesek acaba? Anne sutune en yakin hangisiydi, similac mi?

Biberona koyunca benimkide içmiyor ama devam sütüyle muhallebi yaparsam yiyor. Uyurkerde emzik alıyor. Sağmadığım için miktarını bilmiyorum sanırım azaldı ama emzirmeye devam ediyorum. İlk aylardaki gibi hemen inmiyor süt yinede gögsüm şiş olmasada bir süre sonra geliyor. Emzirmek en rahatıymış inşallah bol bol sütümüz olsun
Emzirmek gercekten de buyuk nimet. Ama kizim disarda emmez. Odada birisi varken emmez. O yuzden disari cikma saatlerimiz cok sinirli. Gunde bir kez devam sutu alsa cok iyi olur stres yapmam.

Benimde sut hemen inmiyor hatta bazen cok sinirleniyor beyefendi.Hemen inmemesi sutun azaldigini mi gosteriyor acaba.Dedigine o kadar katiliyorum ki emzirmek kadar rahati yok gercektende...

muhallebi yi nasıl yapıyorsunuz,bir iki defa yaptım tadı çok kotuydu yemedi,benim oğlumda her saat başı kalkıyo ,tüm gece uyanık gibiyim,sabaha sersem

Amin insallah. Anne sutu cok onemli. Kizim emmeye baslayinca sut geliyor ama cok uzun beklememisse sut cok az geliyor ve hemen bitiyor. Bu problemi daha cok aksam yasiyorum.gunduz ek gidayla biraz dengeliyoruz. Buarada mamayla hazirladigin muhallebiyi uyku oncesi mi veriyorsun? Tarif yazabilir misin ?

Bizde de durum ayni. Emzigi birakti kizim. Emerek uyuyor. Gece de oyle. Aptamil he hipp denedim biberon basligini cigniyor emmiyor. Ordan emip beslenebilecegini anlayamiyor sanki. Baska ne devam sutu denesek acaba? Anne sutune en yakin hangisiydi, similac mi?
Ben de bilmiyorum. Bizde asil sorun en basindan emzik ve biberona alismamasi. Gerci biberona nar suyufalan koyarsam iciyor. Acaba devam sutunu mu biraz tatlandirsak?

Back