2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gec cikmasi daha iyiymis, hem o zaman daha iyi kavriyirlar hayiri yoksa isirip isirip emiyolar aah ah...
eskileri bende merak ediyorum cok sey paylastik burda hele cesurarya ne yapiyo iki minnakla kimbilir
Sorma 3 gündür uyumuyor uyutmuyor sıpa
Diş jeli aldım bir umut bakalım

Kızlar günaydın, soğuk buhar makinası kullanan var mı? kaloriferler yanıyor burunlar tıkanmaya başladı sıkıntılıyız

Canım idrar yolu enfeksiyonu olmasın başka bir sıkıntı gösteriyor mu huzursuz mu yada canı yanıyor gibi mi bir doktora sor istersen
Öyle bir huzursuzluğu yok su içmiyor benimde o aklıma geldi emerek su ihtiyacını karşılarmı ki !

Cocuk cerrahisi ve üroloji bakiyo cnm. Bence yaptir ne kadar küçük o kadar iyi. Ben cok istedim yaptirmamisti simdi yaptiralim diyo aylikta yaptiralim diye basinin etini yiycem yaptirmadan birakmiycam :) seneye yaz diyo o ama simdi pipisinin farkinda degil daha iyi ve o zaman kismetse yürür hrp yürümek isteyecek. Iki uc aylikken olsaydi daha iyiydi. Arkadas genel yaparlar demis ya bu yasta cocuga lokal olur sadece lokal iste uykuda sünnet eden bile var burda bi hastanede
Biz sunnet ettirdiğimizde burdaki hastanede doktor 30 gunlukten sonra genel yapioruz oncesi lokal yapiyoruz demisti.ama genel olarak bakarsak kucukken yaptrmak daha mantikli bence.

Öyle bir huzursuzluğu yok su içmiyor benimde o aklıma geldi emerek su ihtiyacını karşılarmı ki !
Sadece anne sütü alıyorsa suya gerek yok diyorlar ama şimdilerde ek gıdalara geçtik su gerekir o yüzden, bide belki üşütmüştür. huzursuzluk olmaması iyi, seni boş yere telaşa vermeyim ama canım ben pimpirikliyim doktoruna sorardım.

Kızlar günaydın, soğuk buhar makinası kullanan var mı? kaloriferler yanıyor burunlar tıkanmaya başladı sıkıntılıyız
Ayni sıkıntılar bizde de var cnm ya ben kaynar suya az vick atip kaloriferin uzerine koyuyorum ama buhar mak.olsa daha mi iyi olur bilmiyorum

Ayni sıkıntılar bizde de var cnm ya ben kaynar suya az vick atip kaloriferin uzerine koyuyorum ama buhar mak.olsa daha mi iyi olur bilmiyorum
Ketıl çalıştırdım odada kapağını açık tutup, ama kısa süreli çözüm kapağı açık sürekli kaynıyor hem çok ses oluyor hemde fazla ısınacak vs bir sorun çıkacak diye korkuyorum. Buhar makinasıda mikropları mı yayıyor öyle birşeyler duymuştum kararsızım

Ketıl çalıştırdım odada kapağını açık tutup, ama kısa süreli çözüm kapağı açık sürekli kaynıyor hem çok ses oluyor hemde fazla ısınacak vs bir sorun çıkacak diye korkuyorum. Buhar makinasıda mikropları mı yayıyor öyle birşeyler duymuştum kararsızım
Cnm sicak mikrop yayiyo. Soguk buhar makinesi lazim o yüzden ya da odayi havalandirmak sık sık

Bende k yuzden tam karar veremedim zaten karadeniz fazla nemli hem bu hemde kalorifer olunca asiri kararsizim hiriltidan uyuyamio ya:(ben a101de calsirken bi ara gelmisti bunada ne gerek var die dalga gecmistm ayy simdii kendimm konusuom :)))

diş jelini bende aldım bizde tek işe yaradığı şey tadı:KK72: kızım tadını cok sevdi onu surecegımı anladıgında gülücükler atıyo suruncede cokcokcok ağzını şapırdatıp duruyo :KK45:
Evet bizimkide öyle
Şaşırdım bi tadına bakayım dedim tatlıymış meğerse ondan sevmiş :D

Cnm sicak mikrop yayiyo. Soguk buhar makinesi lazim o yüzden ya da odayi havalandirmak sık sık

Bende k yuzden tam karar veremedim zaten karadeniz fazla nemli hem bu hemde kalorifer olunca asiri kararsizim hiriltidan uyuyamio ya:KK43:ben a101de calsirken bi ara gelmisti bunada ne gerek var die dalga gecmistm ayy simdii kendimm konusuom :)))

Birde cold-mix varmış onu okudum şimdi, yakasına ve yastığına sürüyormuşsun burun tıkanıklığını açıyormuş. Tamamen bitkisel diyorlar onu kullanan oldu mu.. Kış geldi dertler başladı :)

Birde cold-mix varmış onu okudum şimdi, yakasına ve yastığına sürüyormuşsun burun tıkanıklığını açıyormuş. Tamamen bitkisel diyorlar onu kullanan oldu mu.. Kış geldi dertler başladı :)
sımdı arkdasımla gorustum a101 de bırınde hava nemlenddırıcısı kalmıs 50 tl sınbonun kampanya olacakmıs yakında 30 a dusecekmıs alırım o zaman ben denerım:)

Ben kullandim cok tikaniyordu oglumun burnu, cok kucuk bir sise 25 tl ydi sanirim hemen de bitiyor bir dene istersen ama bize care olmadi ben cozumu burnuna anne sutu sıkmakta buldum bir fincana biraz sagip enjektore cekip her sabah burnuna caktirmadan sıkıyordum serum fizyolikte cildiruyor ama sute o kadar tepki vermiyor bir sure sonra kalici cozum oluyor her gun yaparsan

Back