- 30 Eylül 2015
- 185
- 113
- 23
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş buğdayı yapmadım canım ben. Kutlama yapmayı zaten düşünmüyordum ama forumda ftmsgsk yapmıştı onun gibi hazırlayıp apartmana dağıtayım diyordum ona da fırsat olmadı. İnşallah şöyle güzel bir doğum günü yapayım bütün süslemeleri aksiyonlarıyla dişbuğyadı vs tüm kutlamalar bir arada çıkmış olsun diyorum.selam kızlar,
inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir :)
dişi çıkanlar arasına biz de katıldık, perşembe günü patladı bakalım ne kadar sürede çıkacak :) inşallah rahat geçiririz bu dönemleri. şu sıralar dişbuğdayı ile ilgili bakınıyorum. bebeklerle ilgili sektör coşmuş, herşeyin ticareti yapılıyor gerçekten çok yüksek rakamlara. baby shower, doğum süslemeleri, temalı 40 mevlütleri, diş buğdayı partileri, temalı doğum günleri vs vs
20 kişilik dişbuğdayı pastası sordum, şeker hamur süslemeli, 250-300 tl. kurabiyeler tanesi 4,5-5 tl.
diğer ilgili kıyafetler karton bardak tabak afişler pankartlar süslemeler hediyelikler sunum ıvır zıvırları da olsa hakikaten deli para var bu işlerdevazgeçtim..
sizler yaptınız mı?
Ben sebzeli yapımı vakit alan çorbaları sabahtan yapıp iki gün yediriyorum. Tarhana yapacaksam aynı gün öğlen yapıyorum öğleden sonra yediriyorlarmerhabalar,
bebişlere çorbayı gecedenmi yapıyorsunuz kızlar
Yediği bir şey dokunmuş olabilir mi? İpek'e yediği bir şey dokunduğu zaman çenesi ağız çevresi küçük küçük sivilce gibi kızarıyor. Daha yaygın birşeyse bir doktoruna sor istersenbebişim sivilcelendi,kızarıklar var normalmi kızlar![]()
Ben cocuk cerrahina goturmustum,o bakiyor canim.Kızlar günaydın.oğluma sünnet yaptırmayı düşünüyoruz da hangi doktor yapıyo bilginiz var mı.bazı yerde ürolog bazılarında cocuk cerrahı bazılarında da plastik cerrahı deniyo.kafam çok karıştı
Bu aralar sinirlarini surekli zorlarlarmis o yuzden istikrarli olmak lazimmis, bebegin seni arada yoklar, bir kereden birsey olmaz dusunmeyecekmissin, bir hayir hep hayir olmaliymis. Valla ben de internetten okuyup ogreniyorum :)Burda sizden duyduktan sonra ben de yapmamasi geren sylere hayir demeye basladim o an birakiyor 1 dk sonra tekrar yapmak istiyor tekrar tekrar ayni seyi yasiyoruz ama hayir deyince hemen duruyor suratima bakiyor cok tatli gorunuyor o sirada galiba ogrenecegiz yavas yavas hayiri
Ben de belirli markalarin oyuncaklarini almaya calisiyorum. Cunku agizlarina sokuyorlar.en son masal kitabi tirtil ve egitici kopegin kiz kardesini aldik :) ama bizimki daha cok ev terligi kumanda sulugun kapagi arinin takma aparati olan halkasi cay kasigi ile oynuyo yani yiyor :) heee bir de annemi uyariyorum ama 5 tl ye piyano almis. Basta mirin kirin ettim ama sonra dedim cok kasmayim..Oyuncaklar cok pahali kizlar siz nasil oyuncaklar aliyorsunuz ben dun e_bebekten ahsap oyuncaklara baktim da gercekten pahalilar her seyi agzlarina aldiklari icin ucuz oyuncaklara da cesaret edemiyorum. Siz su bul tak geometrik sekilli oyuncaklardan halka gecirme kule gibi oyuncaklar almaya basladiniz mi
selam kızlar,
inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir :)
dişi çıkanlar arasına biz de katıldık, perşembe günü patladı bakalım ne kadar sürede çıkacak :) inşallah rahat geçiririz bu dönemleri. şu sıralar dişbuğdayı ile ilgili bakınıyorum. bebeklerle ilgili sektör coşmuş, herşeyin ticareti yapılıyor gerçekten çok yüksek rakamlara. baby shower, doğum süslemeleri, temalı 40 mevlütleri, diş buğdayı partileri, temalı doğum günleri vs vs
20 kişilik dişbuğdayı pastası sordum, şeker hamur süslemeli, 250-300 tl. kurabiyeler tanesi 4,5-5 tl.
diğer ilgili kıyafetler karton bardak tabak afişler pankartlar süslemeler hediyelikler sunum ıvır zıvırları da olsa hakikaten deli para var bu işlerdevazgeçtim..
sizler yaptınız mı?
Ben hala sadece anne sütü veriyorum,ek gıdalar çok kabız yaptı benimkini.Normalde ek gıdaları doyurmak için değil tattırmak için verin diyorlar,anne sütü ağırlıklı olmalıymış.Birazda bebeğe bağlı diye düşünüyorum.Eğer anne sütü ağırlıklı verirken kilosuda iyiyse ek gıdalara fazla ağırlık vermek gereksiz bence.Kızlar bişey soracam ya bebekleriniz ağırlıklı anne sütüylemi yoksa ek gıdaylamı besleniyor.
canım cevap verdiğin için tesekkürler Bende anne sütü ağırlıklı veriyorumda acaba yanlismı yapıyorum diye tereddütteydim bnde herseyi veriyorum az cokBen hala sadece anne sütü veriyorum,ek gıdalar çok kabız yaptı benimkini.Normalde ek gıdaları doyurmak için değil tattırmak için verin diyorlar,anne sütü ağırlıklı olmalıymış.Birazda bebeğe bağlı diye düşünüyorum.Eğer anne sütü ağırlıklı verirken kilosuda iyiyse ek gıdalara fazla ağırlık vermek gereksiz bence.
Kızlar bişey soracam ya bebekleriniz ağırlıklı anne sütüylemi yoksa ek gıdaylamı besleniyor.
Evet ya zaten ömür boyu meyve sebze varsın şimdi EMSin. sabah keçi peyniri vermiştim biraz simdide muz ezdim ceviz ekledim yedi . Üstünede biraz emdi. bugünlük bunlarOnceligim emmesi sonrasinda yemek veriyorum, sabahlari sutum varsa emziriyorum illa kahvalti yaptirmiyorum ama uyanmadan bir saat once emdiyse kahvalti veriyorum. Yani degisiyo ek gida orani bizde
Oyuncaklar cok pahali kizlar siz nasil oyuncaklar aliyorsunuz ben dun e_bebekten ahsap oyuncaklara baktim da gercekten pahalilar her seyi agzlarina aldiklari icin ucuz oyuncaklara da cesaret edemiyorum. Siz su bul tak geometrik sekilli oyuncaklardan halka gecirme kule gibi oyuncaklar almaya basladiniz mi
çok sağol canım, amin inşallah. aynen ben de doğumgününe güzel bir kutlama yapmayı planlıyorum, şimdilik sadece aşure yapacağım h.sonu ve iş yerinden arkadaşlarımı davet edecektim zaten, denk gelmiş olur. normal bi yaşpasta alacağım, aşure yapacağız annemle, ıspanaklı börek, patatesli hamur, mercimek köftesi, makarna salatası, çay olacak bir de yeter :)Diş buğdayı yapmadım canım ben. Kutlama yapmayı zaten düşünmüyordum ama forumda ftmsgsk yapmıştı onun gibi hazırlayıp apartmana dağıtayım diyordum ona da fırsat olmadı. İnşallah şöyle güzel bir doğum günü yapayım bütün süslemeleri aksiyonlarıyla dişbuğyadı vs tüm kutlamalar bir arada çıkmış olsun diyorum.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun dişiniz. Darısıda kolaylıkla çıksın inşallah
amin inşallah. aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum, temel ihtiyaçlarına harcarım veya yatırım yaparım ilerisi için. doğumgününde daha güzel hazırlanırım inşallah zaten 4 ay sonra 1.yaşı dolacak :)Disiniz hayirli ugurlu sapasaglam olsun insallah :)
Bu sektor uctu gitti vallahi, ben yaptim ama herseyini kendim hazirladim afis sus falanda yapmadim. Seker hamuru kaplamali iki katli pasta yaptim yine seker hamurlu dis kurabiyesi yaptim yanindada borek sarma kek kisir gibi cay menusu hazirladim, buraya fotograf atmistim belki gormussundur. Bana cok gereksiz geliyo boyle seyler icin o kadar para harcamak kizimin baska bir ihtiyacini gorurum daha iyi.
Biz hafta sonu malatyada idik cnm ordan sunu aldik 50 lira idiOyuncaklar cok pahali kizlar siz nasil oyuncaklar aliyorsunuz ben dun e_bebekten ahsap oyuncaklara baktim da gercekten pahalilar her seyi agzlarina aldiklari icin ucuz oyuncaklara da cesaret edemiyorum. Siz su bul tak geometrik sekilli oyuncaklardan halka gecirme kule gibi oyuncaklar almaya basladiniz mi