2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bişey soracam ya bebekleriniz ağırlıklı anne sütüylemi yoksa ek gıdaylamı besleniyor.
Evet ben de sngsoy sngsoy dedigi gibi agirlikli anne sütü. Sadece tadiyo baxi seyleri. Sofrada da önüne Parmak seklinde salata havuc ayva allah ne verdiyse yigiyorum arada da kasik catalla agzina birseyler veriyorum ama tadimlik

Günaydın dün kızım ateşi tekrar olunca doktora gittik Boğaz'ında başgaö oluşmuş hırıltısı da vardı ilaçları aldık şimdi iyiyiz şükür burda hava soğudu baya ama doktorum dediği hergün temiz hava alması lazım bizde artık hergün parka gidicez sıkı giyinip bir de odasını mutlaka havalandırmak lazım

Günaydın dün kızım ateşi tekrar olunca doktora gittik Boğaz'ında başgaö oluşmuş hırıltısı da vardı ilaçları aldık şimdi iyiyiz şükür burda hava soğudu baya ama doktorum dediği hergün temiz hava alması lazım bizde artık hergün parka gidicez sıkı giyinip bir de odasını mutlaka havalandırmak lazım

Cok gecmis olsun canim insallah hemencecik iyilesir, temiz hava gercekten onemli hergun bende cikarmiyordum ama cikarmak gerek

unnado'da kampanya vardı ahşap oyuncaklarda. fiyatlar uygundu. 1 tane 8 tuşlu metelofon aldım. birde tellerden boncuk geçirmeli bir oyuncak aldım. ikisi kargo dahiğl 30 tl'ye geldi.
Ben unnadodan bir kez alisveris yaptim cok pisman oldum. Disney pijama takimi almistim.40 gun falan surdu gelmesi. Bir de orjinal oldugunu dusunmuyorum.geri gondermedim ugrasmak istemedim.belki bana denk gelmistir.

selam kızlar,
inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir :)
dişi çıkanlar arasına biz de katıldık, perşembe günü patladı bakalım ne kadar sürede çıkacak :) inşallah rahat geçiririz bu dönemleri. şu sıralar dişbuğdayı ile ilgili bakınıyorum. bebeklerle ilgili sektör coşmuş, herşeyin ticareti yapılıyor gerçekten çok yüksek rakamlara. baby shower, doğum süslemeleri, temalı 40 mevlütleri, diş buğdayı partileri, temalı doğum günleri vs vs
20 kişilik dişbuğdayı pastası sordum, şeker hamur süslemeli, 250-300 tl. kurabiyeler tanesi 4,5-5 tl.
diğer ilgili kıyafetler karton bardak tabak afişler pankartlar süslemeler hediyelikler sunum ıvır zıvırları da olsa hakikaten deli para var bu işlerde :( vazgeçtim..
sizler yaptınız mı?
ben yaptım gerçekten çok uçuk fiyatlar,mavi pet bardakları mavi tul alıp süsledim,buğdayı onlarla verdik,lavanta kesesi alıp önüne keçeden diş yapıp yapıştırdım,çerçeve magnet yaptım keçeden,kenarında keçeden diş şekli vardı,keçeden duvar ve kapı süs yaptım,diş şeklinde de pastamız teyzemizden hediye olunca ucuza kapattık ama çok hoş oldu,evet çok pahalıya denk geliyor ama bu şekilde çok ucuza getirmiş olursunuz ve donup baktığınızda çok hoş bir anı

Bu nasıl Bi Türkçedir hızlı yazcam diye,doğum günü dede bişeyler yapmak istiyorum sizler neler yapmayı duşunuyorsunuz
Ben arabali konsept istiyorum:)farkli bi fikir degil ama:)))ultrason resimlerinden baslayip her aya sole guzel fotolarindan secip ipe renkli.mandalllarla oglumun fotorgraflarini asicam.yemek icmek zate en zoru da o benim icin.simdiden yapsam buzluga mi atsam napsam:))))farkli fikiri olanlar vaarsa paylasbilirler mi?

Kızlar aman diyim dikkat edin sizde.Bugün az kaldı parkyataktan kafa üstü çakılıyordu son anda yakaladım.Hemen alta aldım artık.İçim gitti düşecek diye.Çok fena oldular,az akldı koltuğun tahtasına kafayı çarpıyordu birde.Onuda son anda yakaladım.Dikkat edin ne olur çok tehlikeli zamanları artık...

Kızlar aman diyim dikkat edin sizde.Bugün az kaldı parkyataktan kafa üstü çakılıyordu son anda yakaladım.Hemen alta aldım artık.İçim gitti düşecek diye.Çok fena oldular,az akldı koltuğun tahtasına kafayı çarpıyordu birde.Onuda son anda yakaladım.Dikkat edin ne olur çok tehlikeli zamanları artık...
Ben de yeni evimize tasindim ve kizima da oda yaptim. 4 yasina kadar yatiyor dediler beyaz besik aldim. Ama bazi cocuklar besikten kafa ustu. (Allah korusun ) dusebiliyorlarmis. Umarim boyle bir sey olmaz. Besigi de henuz kullanmaya baslamadik. Gunduzleri odasina alissin diye yatiriyorum sadece. Umarim problem olmaz.

Aliexpress guvenilir mi.kredi karti ile sorun yasamadan alisveris yapaviliyor musunuz.
Daha hic yapmadim cnm yapanlar genelde sorun yasamiyormus. Attillanin annesi sanal kart demisti o daha guvenilirdir. 45 liraya fln alacagin oyuncagi 25e fln alirsin ustelik cogu ücretsiz kargo

Cnm bebek arabasindan bile dusecek oluyorlar artik baglamak lazim arabaya. Birkac kez kafasinin arkasina kut diye düştü ne kadar dikkat etsem de. Cok sukur birsey olmadi ama dikkat etmek lazım dedigin gibi

Ben de yeni evimize tasindim ve kizima da oda yaptim. 4 yasina kadar yatiyor dediler beyaz besik aldim. Ama bazi cocuklar besikten kafa ustu. (Allah korusun ) dusebiliyorlarmis. Umarim boyle bir sey olmaz. Besigi de henuz kullanmaya baslamadik. Gunduzleri odasina alissin diye yatiriyorum sadece. Umarim problem olmaz.
Tutunup sarkarsa Allah korusun tehlikeli.Derinliği önemli.Sıkı takip etmek lazım canım..

Kızlar sizin minnaklar ne kadar uyuyor ve ne kadar uyanık kalabiliyor ..
Benim kız 2 saatte bir uyumak istiyor bu Zaman'larda normal mi bu süre yoksa benim kızda mı bişi var !! 2,5 saat uyanık kalsın elinş yüzünü okşuyor kaşıyor huysuzlanmaya başlıyor

Benim kız 2 saatte bir uyumak istiyor bu Zaman'larda normal mi bu süre yoksa benim kızda mı bişi var !! 2,5 saat uyanık kalsın elinş yüzünü okşuyor kaşıyor huysuzlanmaya başlıyor
Bu kadar olur aynı benimki gibi.2 saatte bir kestiriyor,2 saati biraz geçtimi eliyle yüzünü mıncıklıyor,çok huysuz oluyor.

Kizin gayetnormal bence canim ;) benim oglumda ort 2 3 satte uyuyor yarim saat veya 45 er dakika keske daha az ama daha uzun uyusa ama cocugun uyku aliskanligi boyle

bizimki de 2-2,5 satte bir uyuyor. uyumak denirse yarım saat kestiriyor diyelim hatta şimdi uyandı kucağımda keşke daha az ama daha uzun süre uyusa:KK42:

Back