2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bayanlar oto koltuğu olarak tavsiyeleriniz neler?romer bütçemizi çok aşıyo.hangi özelliklere bakacağımı da çok bilmiyorum Ferrari marka sofixli hoşuma gitti gibi sizce?
Bende çok arastiriyoru m içlerinde en güvenilir TÖMER,makxi cosi ve iki marka daha var..diğerlerini hic almayin boşuna diyorlar...pahalı ama ben romer alicam galiba.allah korusun pişmanlık yaşamkistemiyorum

Merhaba arkadaslar herkese iyi pazarlar bayagidir sizi takip ediyorum bugun yazayim dedim.bursadan yaziyorum 7.nisan dogumlu bir oglum var 7 aylik olduk.zaman cok cabuk geciyor.calisan bi anneyim o yuzden sabah detayli bi kahvaltiya vaktimiz olmuyor o yuzden hazir kasik mamasi kullaniyorum sabahlari.sonra bakiciya birakiyorum orda da ya meyve yiyor yada yogurt oglende ben gelmis oluyorum.dogdugundan beri emmeyi pek seven bir bebek degil gece emmesini hic sevmiyor acmiyor agzini.biberonda almiyor sagip biberonlada veremiyorum.bu gece bile denedim sagip vereyim diye ama almadi:KK43: 1 gunde cok icse 300 cc ancak sut iciyordur .emmek istemediginde kasikla veriyorum ordan biliyorum .
Tarhana corbasi .sebze pureleri veriyorum
Suan en buyuk sikintimiz emerken istemiyor sanirim isiriyor ve aklim cikiyor 2 disi var jilet gibi mubarek cok canimi yakiyor.hayir yapma diyorum ama nafile oneriniz varsa lutfen soyleyin
Benimkide bir ara isiriyordu,yarasi cok zor geciyor.Ben isirinca parmagimi hemen sokup ayirdim herdefasinda,bazen isircagini anlayip hemen ayiriyordum.zamanla birakti isirmayi.Isirdigi an hemen parmagini sok dislerini ayir korkma cani acir diye.Birde doymaya yakin daha cok isiriyorlar,elin hep tetikte olsun.Insallah birakir isirmayi canim,cok acitiyorlar cunku.

O kadar da degildir yaa sizinki sansa olmus. Her camiye gomulen gobek sahibi imanli olacak disye birsey yok. Yada uniye gomulen gobek sahibi okuyacak diye bisi yok. Ama toprakla bulusturmak gerekiyormu gobegi. Insanin aklinada ilk cami ve okul geliyor. Ben camiye gomdum ama ozellikle 5 vakit namazli olsun diye degil ( zaten ailede bunu ornek alacak kimsede yok) .. hayirli bir evlat olsun diye diledim. Okusun adam olsun... anayi babayi uzmesin... vicdanli olsun.. insallah
biz üniversite kampüsündeki camiye gomcez

Yarından tezi yok denemelere başlıycam. Daha kararlı olmayı deneyeyim. Önce yok diyorum o mızırdanınca hadi ben yanındayım bi dokunsunda merakı gitsin diyorum. Çocukta kolayını aldı mızırdanıyor Olmuyor böyle :))
Ben gidip onu oldugu yerden almamaya calisiyorum. Hayir deyip cagiriyorum kendisi yaptigi seyden vazgecsin istiyorum. Tabii bazen hic istedigim sekilde islemiyor :))

Kızlar bugün yeni bir çorba denedim kızım çok sevdi. Kabak -ince bir dal pırasanın beyaz kısmı -kereviz (sapından koymadım)-az biraz brokoli ve kırmızı közlenmiş biber haşlayıp blendırdan geçirdim biraz et suyu birazda tuz kattım çok sevdi. Kereviz ve pırasayı ilk verişim ama tadı güzel oldu. Peşi sıra kaka yaptı. Bağırsaklarıda çalıştırıyor

Ben gidip onu oldugu yerden almamaya calisiyorum. Hayir deyip cagiriyorum kendisi yaptigi seyden vazgecsin istiyorum. Tabii bazen hic istedigim sekilde islemiyor :))
Tam cimcime oldular. Daha önce parka gider gelirdik öyle çevreye bakardı. İki gündür dönüşte ağlıyor parktan gelmek istemiyor. Salıncaktan alırken başlıyor ağlamaya. Ah yaz olsaydı ne güzel tam tadını almaya başladı ama havalar çok soğudu bunlar son çıkarışlar

Tam cimcime oldular. Daha önce parka gider gelirdik öyle çevreye bakardı. İki gündür dönüşte ağlıyor parktan gelmek istemiyor. Salıncaktan alırken başlıyor ağlamaya. Ah yaz olsaydı ne güzel tam tadını almaya başladı ama havalar çok soğudu bunlar son çıkarışlar
Yok canim hava soguk da olsa cikar bence. Guzelce giyindir cikar 10 dakika da olsa burnunazcik ususun, daha guzel uyur. Ben cok ruzgarli/yagmurlu ise cikarmam diye dusunuyorum. Ilk kar yagisini sabirsizlikla bekliyorum ;)

Bugün benimki de ilk defa salıncakdan alırken ağladı geri koydum,biraz daha salladım aldım gene ağladı :))ağlaya ağlaya eve geldik.Salıncakda sallanırkende bir ciddi duruyor ki çok komik.Sanki biraz da mayışıyor gibi geliyor bana...

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür burnu akıyordu kızım ama bugün ne yedi ise çıkardı bir iki saat önce 37,5 ti biraz önce 38 olmuş fitil versem mi

Yok canim hava soguk da olsa cikar bence. Guzelce giyindir cikar 10 dakika da olsa burnunazcik ususun, daha guzel uyur. Ben cok ruzgarli/yagmurlu ise cikarmam diye dusunuyorum. Ilk kar yagisini sabirsizlikla bekliyorum :KK66:
İlk kar yağışı benimde hayalim. Çok merak ediyorum ne yapacak nasıl tepki verecek sevecek mi

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür burnu akıyordu kızım ama bugün ne yedi ise çıkardı bir iki saat önce 37,5 ti biraz önce 38 olmuş fitil versem mi
Canım geçmiş olsun önce ılık bir duş dene istersen. Ben fitil kullanmadım bişey diyemem ama ateş önemli kontrol et sık sık. İnşallah kolaylıkla düşsün

Bugün benimki de ilk defa salıncakdan alırken ağladı geri koydum,biraz daha salladım aldım gene ağladı :))ağlaya ağlaya eve geldik.Salıncakda sallanırkende bir ciddi duruyor ki çok komik.Sanki biraz da mayışıyor gibi geliyor bana...
Artık farketmeye başladılar. Canlarım ya. Allah sağlıklı ömür versin daha çok sallarız. Birde tatlı ağlıyor. Gözünden gerçekten yaş geliyor.

Yok canim hava soguk da olsa cikar bence. Guzelce giyindir cikar 10 dakika da olsa burnunazcik ususun, daha guzel uyur. Ben cok ruzgarli/yagmurlu ise cikarmam diye dusunuyorum. Ilk kar yagisini sabirsizlikla bekliyorum :KK66:
l

Ayy o ilk kar i bende bekliyorum, gecen yilki o yogun istanbul karinda koca gobegimle bile cikmistim kar topu olmamaya:KK45: kar dizimi geciyordu karin ustunde koca gobek vardi:anneadayı: nasipse kizimida cikaracagim. Bende surekli disari cikarmya calisiyorum alissin her havaya

Arkadaşlar, kabizlik için onerilerinizi alabilir miyim ya, Eymen büyük sikintida, kulak çöpü ve zeytinyagiyla popoyu uyardim ama tik yok. Başka neler deneyebilirim? Günlerdir lifli besinler tuketsin diye ugrasiyorum ama geçmiyor bir türlü :(

Arkadaşlar, kabizlik için onerilerinizi alabilir miyim ya, Eymen büyük sikintida, kulak çöpü ve zeytinyagiyla popoyu uyardim ama tik yok. Başka neler deneyebilirim? Günlerdir lifli besinler tuketsin diye ugrasiyorum ama geçmiyor bir türlü :KK43:
Kuru kayisiyi yada erigi az suda haslayip yedirirsen faydasi olabilir yada icirdigin suyuna buraz zeytinyag damlat

Biz bugun otokoltugu almaya ebebek'e gittik kizlar. Kraft vista, model ve fiyat bakimindan hosumuza gitti. Ama almadik :) cunku ebebek camlica'nin kapanacagini ve yilbasina dogru indirimler olacagini duymustuk. Orada bize yardimci olan calisana dogrulugu sorduk. Evet dedi bostanciya tasiniyoruz. Camlica magazasi kapanacak ve burdaki bazi urunlerde indirim olacak dedi. Bizde o yuzden biraz daha beklemeye karar verdik.

Oto koltuklari cok pahali.. gerci 4-5 yasina kadar kullanacaklarini dusunursek pahali olmuyor ama bir kerede 700-800 tl vermekte zorluyor. Ebebekte 2500 tlye bile oto koltugu vardi. En ucuzu 300 den basliyor. Bizim begendigim kraft marka vista model 569 tl idi.

Eklentiler

• 1447022749652.jpg
    1447022749652.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 62
Back