2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar demir damlasina ben yeniden basladim 1 haftadir veriyorum daha onceki yan etkileri yapmadi isterseniz siz de bir deneyin artik buyuduler ek gida da aliyorlar bunye alisti heralde.
Bende deneyeyim o zaman cunku kusuyor diye vermiyordum ama aklimdan da cikmiyordu dedigin gibi buyudukce alisabilir bunye...

Songül , siz toprak için bakıyordunuz sanırım ördekli bir yürüteç foto vardı aldınız mı ondan Nasıl bişey kullanıyorsunuz ?
Yok canım ben almadım yürüteç,vazgeçtim sonradan.Alacak olsaydım o vakvak yürüteci alacaktım ama.Denedi mağazada,hoşuna da gittiydi.Fiyat kalite olarak uygun geldi bana.

Slm cnm seni en iyi ben anlayabilirim dogdugundan beri ayagimda salkiyorum ancak surekli sallarsam uyuyor sallamayi kessem hemen uyaniyor hicbir is yapamadigim gbi tuvalete bile gidemiyorum sirf uyusun diye.Birde gecen ay hastalandi ondan sonra memede uyumaya alisti cok zor durumdayim gunduz sallanmak gece emmerken uyumak istiyor bu hafta belim yan bosluklarim ciddi sekilde agriyor sanirim dr gitmeden gecmeyecek cok zor boyle gercekten.
Geçmiş olsun canım.Gece benimki de çok sık emiyor,başlarda üstümü yukarı sıyırıyordum,belimin boşlukları benimde ağrıyordu.Artık askılı atletin askılarını indirmeden emziriyorum,belimin yanları o kadar üşümüyor.Boşluklarım ağrıyor demişsin üşütmekten oluyorsa belini açıkta bırakma derim :))

Cok sukur bende yontulmus model var...cok emek harcadim cook :KK66:
Bende emek harcıyorum kısmen yontabildim ama :))Tebrik ettim seni.Benimki herşeyi gereksiz bulanlardan.2 tane zıbını vardı en başta yeter diyordu,küçücük bebek kaçtane giyer ki diyordu.Daha birsürü komik şey :))

İlerisi için beşikte sallayıp uyutmak mı iyidir ayakta mı ? Beşik dar gelmeye başlayınca ayakta mı sallamam gerekecek ki. Ayakta sallamaya alıştırsam mı ki ! O zaman da ben hiç yerimden kalkamam ki uyudu diye yerine bıraktığımda uyanır şimdi bile devamlı beşik sallıyorum !!!
Bende uyuyana kadar ayakta sallıyorum,sonra kenara koyuyorum,uyumaya devam ediyor;ama arada uyanınca gene ayağıma alıp salllamaya devam ediyorum,uyuyunca gene yavaşça kenara koyuyorum :))Buda bir taktik işte...

Bebegim hala hasta:KK43: doktor grip bolisey yok dedi ama dunden beri oksuruk vasladi gece 4 saat zor uyudu yemiyor da sabah zorla 150 cc icirdim oksururken bor ogurtu basladi hepsini kustu simdi uyuyor uyansin doktora gidicez yine su tatil bi bitmedi:KK43:':-)( :KK43::KK43::KK43:
Çok geçmiş olsun.Öksürüğe ballı limon iyi diyorlar,esas limon iyi geliyormuş,bal tatlandırsın diye.Allah acil şifalar versin bebeğine...

Bende çok emek harcadım ama gittikçe dahada bi odun oluyor yani olmayınca olmuyor.bizde oğlumu cok aradık ama banyo dışında çok ilgilenir şimdi hakkını yemeyim.bide benimkinin işi çok yorucu
Sen konyadaydın dimi canım.Eşin konyalı ise( ki benim ki de öyle) daha bir odun oluyorlar :))

Kizlar aranizdan sirt agrisindan dolayi norolog doktoruna giden olmustu yanlis hatirlamiyorsam. Fizik tedavi iyi geldi mi agri gecti mi soracaktim...benim de bir noktam elektrik carpmis gibi agriyor doktora gidecem galiba...

İlerisi için beşikte sallayıp uyutmak mı iyidir ayakta mı ? Beşik dar gelmeye başlayınca ayakta mı sallamam gerekecek ki. Ayakta sallamaya alıştırsam mı ki ! O zaman da ben hiç yerimden kalkamam ki uyudu diye yerine bıraktığımda uyanır şimdi bile devamlı beşik sallıyorum !!!
Valla butun uyutma tekniklerini denedim hicbirinde uyumuyor en kolay kucakta uyuyor. Ayaga alismasi kucaktan daha iyi bence. Cunku kilo artikca tasimasi da cok zor oluyor. Benimki besikte asla uyumuyor. Kucakta uyutup besige koyuyorum. Besikte de otomatik sallaniyor. Cok zor cok :(

Canım sağol Fikirlerin için de benim bu kız sallanma delisi geçen park yatağına koydum uyusun diye allahım 1,5 gün beni de kendini de mahvetti sallanan beşiğinde bile yatmadı benim psikoloji yarım günde çöktü ondan kendi kendine uyumaz bu kız ayakta sallasam da uyudu diye yerine koyunca yine uyanır offff Nasıl bir çıkmaz içindeyim bi bilsen tek de olunca şaşkınım
Canim dr ferber yontemini deneyebilirsin. Gecen biri yazmisti. 2. Gun kendi kendine uyumus bebek. Benim kv filan var deneyemiyorum. Cunku ilk gun sıkıntılı oluyor. Aglama vs.. Ama sen yalnizsan muhakkak dene derim. Hem senin icin hem bebegin icin cok rahat olur.

Kışlar benim kızım iki gündür devam sütü içmiyor içiremiyorum devam sütü kullanan anneler sizde de var mı bu durum? Değişik değişik ek mama veriyorum ondan mı acaba ?

Kiyamam canim ya. Yakinimda olsan inan atlar gelirdim yardimci olmaya calismak icin. Belki bu isin bir uzmanini bulursun yasadigin yerde. Belki baska annenin destigini alirsin. Sakin, agirbasli biri lazim yaninda bir hafta bile durumu duzeltebilir bence.[/QUOTE

Aynen birebir destekçim yok ondan da çok yıpranıyorum zaten .. Öyle yakın da biri yok ki !! Kalp kalbe karşı içimden geçen gün Leyla yakında olsa ya da bana mı davet etsem dedim :) sonra Miray ın düzeni bozulur olmaz dedim sonra ben mi gitsem dedim ama sonra yaren o ortama alışınca eve gelince aynı olur dedim :) dedim de dedim :)))

Slm cnm seni en iyi ben anlayabilirim dogdugundan beri ayagimda salkiyorum ancak surekli sallarsam uyuyor sallamayi kessem hemen uyaniyor hicbir is yapamadigim gbi tuvalete bile gidemiyorum sirf uyusun diye.Birde gecen ay hastalandi ondan sonra memede uyumaya alisti cok zor durumdayim gunduz sallanmak gece emmerken uyumak istiyor bu hafta belim yan bosluklarim ciddi sekilde agriyor sanirim dr gitmeden gecmeyecek cok zor boyle gercekten.
Şuanda öyleyiz hala gündüz salla babam salla sallamasam hiç uykusunu alamıcak gece meme de valla uyku sersemliğine göğüslerim emdiği gibi açıkta kalıyor :) örtmeye bile takatim kalmıyor o yan Ağrılar bende alışkanlık yaptı yataktan ezile büzüle kalkıyorum gayet normalmiş gibi :)!!!!

Ahhh
Canim dr ferber yontemini deneyebilirsin. Gecen biri yazmisti. 2. Gun kendi kendine uyumus bebek. Benim kv filan var deneyemiyorum. Cunku ilk gun sıkıntılı oluyor. Aglama vs.. Ama sen yalnizsan muhakkak dene derim. Hem senin icin hem bebegin icin cok rahat olur.
ahh ahh bizde de baba faktörü var :)) bir kere denedim iki gün kendimize gelemedik :) babamızın lafları bakışları cabası :)

Kışlar benim kızım iki gündür devam sütü içmiyor içiremiyorum devam sütü kullanan anneler sizde de var mı bu durum? Değişik değişik ek mama veriyorum ondan mı acaba ?
Benimki de içmiyor du dedim ek gıda yeterli geliyor bi de beni emiyor galiba ondan ama biberon gelirken ve heyecan basıyordu biraz içip hemen bırakıyordu çözüm ya da sıkıntı biberon ucu :) bıçakla biraz genişleytince hemen bitirDi :) bi dene bak bakalım biberon ucuna ..

Merhaba kizlar nasilsiniz bebeisler hasta galiba benim oglumda hasta bir hafta iyiyse 10 gun burnu akio cok terlio kuzum bu terde surekli hasta edio kuzumu birde dogdukta 1 hafta sonra gozleri capaklanmaya basladi 6 , 7 ay dir masaj yapiyorum ama gecmedi galiba kucuk bi operasyon gecirecek
Valla benimkide aynı Can'ım sağ gözü akıp duruyor , masaj dedi Dr ama yapıyoruz bir gelişme yok gibi :(

Evet uyku tulumu ana netten almistim. Buyuk geldi. Bi sonraki kışta kucuk gelir muhtemelen. Giydiriyorum simdi yatarken ama kolunu pacasini katliyorum.

Senin dedigin astronot. Bazi yerlerde kozmonot diye geciyor. Bacakli mont degil.mi? Ebebekte baktim ben 100 tl. Guzel aslinda ama alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Bir tane normal montu birde ceketi var. O bacaklilardan alip almama konusunda kararsizim. Ama genelde 100 ila 200 tl civari. Lcw de, pancoda falan da bakmistim.
Biz babymall da 39 tl ye aldık , varsa çevrenizde bakın bir :))

Ahhh

ahh ahh bizde de baba faktörü var :)) bir kere denedim iki gün kendimize gelemedik :) babamızın lafları bakışları cabası :)
Valla biz bebiklerin iyiliklerini dusunmuyoruz. Hep kendileri dusunuyor. 2 aglasin hemen tavir degisiyor. :))
Canim Allah kolaylik versin.

Back