2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bebegime bir haller oldu 3 gundur agliyyo surekli oksuruk de var kac kez acile gittik bisey yok diyolar cigeri temizmis gri sonrasi normalmis ama oglum oksururken ogurmeye basliyo agiz dolusuvkusuyo istahi hitti yemiyo 7 de yatip tum gece uyuyan cocuk 12 de yatiyo 2 saatte bi kalkiyo agliyo kusuyo ve oksuruyo psikolojim bitti babasiyla kavga eder olduk yasamaktan spgudum 3 gunde:(:(:(

Sağol Canım hiç de uzun olmadı bir çırpıda okudum :) netten sipariş verecem şimdi çarşıdam geldik ama iki don aldık geldik kıza .. Yürüteçe bakalım mama sandalyesine bakalım diyorum kız üşüyecek !!!! Allahım ya valla bundan sonra zaten yaren benimle tek çarşıya çıkılana kadar herşeyi netten alacam bu Adamla alışveriş bile yapamıyorum benziz de böyle şeyleri alamaz almaz .... Sinirimi senin iletinde çıkardım .. :)
:)) çıkılmaz canım çıkılmaz...önceden saatlerce dolaşırdı benimle hic sıkılmadan...simdi nedense hadi alda gidelim oldu nerdeyse...butik bebe den çok şey aldım bi ara hamileyken.ürünler indirime giriyor markalı ürünlerde var...güvenilir bi site..hic sorun yasamadim

:)) çıkılmaz canım çıkılmaz...önceden saatlerce dolaşırdı benimle hic sıkılmadan...simdi nedense hadi alda gidelim oldu nerdeyse...butik bebe den çok şey aldım bi ara hamileyken.ürünler indirime giriyor markalı ürünlerde var...güvenilir bi site..hic sorun yasamadim
Ordan bende alış veriş yapıyorum hatta bütün ihtiyaçlarımı hamileyken netten yaptım beşik park yatak dahil .. Çarşıya çıkmaya vaktim yoktu sabah 8 akşam 5 ...burda da öyle geniş çaplı Bebek mağazası yok ...

Milupa organik kavnoz mamasi aldigimi soylemistim dun disari cikmistik orda yedirdim 200 gr lik kavanozun yarisi yedi umarim bundan sonra da yer. Oglum daha once cok guzel yumurta sarisi yiyordu artik yemiyor. Hala ek gidayi yarim caybardagindan az verebiliyorum muz haric tabi oglum kucuk bir maymun karni patliycak gibi oluyor ama muza asla hayir demiyor:KK48:
Derin de muzu cok seviyor. Arada avakado ile karistirip veriyorum. Tarhana corbasi ve yogurt da yiyor. Ben artik tatli tuzluya cok dikkat etmiyorum. Bugun sulu kofte yedi mesela.hatta mozaik pastanin tadina da bakti. Bulamaclari pureleri falan yemiyor.

Bebegime bir haller oldu 3 gundur agliyyo surekli oksuruk de var kac kez acile gittik bisey yok diyolar cigeri temizmis gri sonrasi normalmis ama oglum oksururken ogurmeye basliyo agiz dolusuvkusuyo istahi hitti yemiyo 7 de yatip tum gece uyuyan cocuk 12 de yatiyo 2 saatte bi kalkiyo agliyo kusuyo ve oksuruyo psikolojim bitti babasiyla kavga eder olduk yasamaktan spgudum 3 gunde:KK43::KK43::KK43:
Allah güç versin canım. Çok zor hasta Bebek. Benimkinin de burnu tıkalı uyuyamıyor, hatta açılmaZsa burnu ememiyor. Eşin destek olsa keşke köstek olacağına.

Canim dr ferber yontemini deneyebilirsin. Gecen biri yazmisti. 2. Gun kendi kendine uyumus bebek. Benim kv filan var deneyemiyorum. Cunku ilk gun sıkıntılı oluyor. Aglama vs.. Ama sen yalnizsan muhakkak dene derim. Hem senin icin hem bebegin icin cok rahat olur.
hayal gibi gerçek olabileceğine inanamıyorum,benim oğluş zaten çok zor uyuyan Bi bebek ,bikaç gün denedim ağladı ağladı ama ben pes ettim,uyumuyo çunkı

Geçmiş olsun canım.Gece benimki de çok sık emiyor,başlarda üstümü yukarı sıyırıyordum,belimin boşlukları benimde ağrıyordu.Artık askılı atletin askılarını indirmeden emziriyorum,belimin yanları o kadar üşümüyor.Boşluklarım ağrıyor demişsin üşütmekten oluyorsa belini açıkta bırakma derim :))
devamlı ağzında meme isteyen oğluşumsağolsun,belim devamlı açık olduğundan yorganı çok atarım üstümden idrar yolu enfeksiyonu oldum,antibiyotik kullanıyorum,aman dikkat edin

Ben Attila'nın öksürüğünü viks ile çözdüm. Ayağının altına ve kıyafetinin yakasına sürüp yatırdım 2 gecedir... bugün neredeyse hiç öksürmedi.. burnu da akmaya başladı,rahatladı çocuk.

Derin de muzu cok seviyor. Arada avakado ile karistirip veriyorum. Tarhana corbasi ve yogurt da yiyor. Ben artik tatli tuzluya cok dikkat etmiyorum. Bugun sulu kofte yedi mesela.hatta mozaik pastanin tadina da bakti. Bulamaclari pureleri falan yemiyor.
Ben de aldim avakado ama daha vermedim muzun kabizlik yapici durumunu da ortadan kaldirir sanirim avakadoyla karistirinca

O kadar sert yapması ilginç. Ek gıdalarda zeytinyağ kullan istersen. Benimki kabız oldu ilaç veriyorum şimdi.
Zeytinyagindan pek hoslanmiyor ben de tereyag koyuyordum ama z.yagi az az koyayim belki anlamaz. Kac gunde bir yapiyor senin bebegin. Kabiz diyebilmek icin sertlik yeterli degil mi yaptigi gun araligininda mi uzun olmasi lazim

İyi
Benimki de içmiyor du dedim ek gıda yeterli geliyor bi de beni emiyor galiba ondan ama biberon gelirken ve heyecan basıyordu biraz içip hemen bırakıyordu çözüm ya da sıkıntı biberon ucu :) bıçakla biraz genişleytince hemen bitirDi :) bi dene bak bakalım biberon ucuna ..
iyi fikir deneyeyim sağol Can'ım

Back