2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gecenlerde picabodan kizima kislik mont aldim bide. 55 liraya. Mothercarede olan bir modelin aynisini gordum ayni renk, farkli etiket, farkli fiyat :)

Masallah cok tatlilar.. :KK200: Nerde bulustunuz ayol keske ben de gelebilseydim. Bikac ay sonra bulusma ayarlayalim istanbullular bulusalim
Nautilus avmde bulustuk, sagolsun Attila beyimiz Miray'imi ugrastirmadi Acibademe geldi. Burdan duyurduk biz bulusma var diye. Kismetse yine bulusuruz Istanbulda kim varsa buyursun...ya da sehirdisindan hatta yurtdisindan isteyen buyursun ;)

Ben hala her gun yikiyorum. Havalar sogusa da evimiz sicak. Biz de cok alistik yikamasam sanki birseyi eksik yapmisim gibi hissedecem galiba. Ayrica yikama giydirme babanin isi olunca hafta ici baska ozel zamanlari olmuyor, oyle devam ederiz herhalde. Babasi da giyindirecem derken azcik terlesin ugrassin kiz da babasiyka vakit gecirsin :) havalikiz_84 havalikiz_84
ben de yaptırmayınca eksik hissediyorum günlük rutin haline gelince ama ev soğuk artık alanyada olunca soba kalorifer fln bşy de olmuyo elektrikli soba kullnıyoruz banyoda kucağımda yıkamaya devam ediyorum hala ama brz daha soğursa odada sobanın önünde küvette yıkamaya başlıcam..

Nautilus avmde bulustuk, sagolsun Attila beyimiz Miray'imi ugrastirmadi Acibademe geldi. Burdan duyurduk biz bulusma var diye. Kismetse yine bulusuruz Istanbulda kim varsa buyursun...ya da sehirdisindan hatta yurtdisindan isteyen buyursun :KK66:
o avmye biz de gitmiştik istanbulda iken esimle :)

Güzel ve değişik uygun ürünler var .. Kart numarası filan araya girince sorayım dedim sıkıntı olmadı demek küçük meblağda yapayım bi . Fiyat karta dolar olarak mı yansıdı
Akbank kredi kartı kullandım. Dolar çekiliyor banka kendi kuruyla tl ye çeviriyor tl ödüyorsun. Başka kartta farklı olur mu bilmiyorum. Çok güzel şeyler var gerçekten fiyatlarıda çok hesaplı. 5 USD lik bir şeyi bile ücretsiz kargoluyorlardı

merhabalar herkese
öncelikle allah kimseye dermansız dert vermesin... Annem 4.evre mezotelyoma hastası ve tedaviye cevap vermiyor doktorumuz Erkan Topuz anne sütü ile kanseri yenen hastaları olduğunu bir hastasının beyin tümörünü yendiğini söyledi bizde anneme anne sütü arıyoruz şimdi 3 ay boyunca hergün aç karnına 3 kahve fincanı içmesi gerekiyormuş 2 anne bulursanız daha iyi olur dedi verecek annelere maddi olarakda yardımda bulunabiliriz istanbul kartalda oturuyoruz yakın civarda olursa iyi olur çünkü hergün alınması gerekiyor tek ümidimiz bu şuanda yardımcı olabilecek annelerden haber bekliyorum...

Ben yuruteci picabodan 99 liraya aldim. Babymax marka. Onundeki oyuncaklarla pek ilgilenmiyor iki dugmesi var sarkilar caliyor onlara basiyor kendini salliyor onun disinda arac iste :) zaten az sure kullniyoruz ve 3-5 ay iste, gerek yok pahalisina.
Gerek olmadığı için 42 tl ilk aldım :)))) siparişi verdim

merhabalar herkese
öncelikle allah kimseye dermansız dert vermesin... Annem 4.evre mezotelyoma hastası ve tedaviye cevap vermiyor doktorumuz Erkan Topuz anne sütü ile kanseri yenen hastaları olduğunu bir hastasının beyin tümörünü yendiğini söyledi bizde anneme anne sütü arıyoruz şimdi 3 ay boyunca hergün aç karnına 3 kahve fincanı içmesi gerekiyormuş 2 anne bulursanız daha iyi olur dedi verecek annelere maddi olarakda yardımda bulunabiliriz istanbul kartalda oturuyoruz yakın civarda olursa iyi olur çünkü hergün alınması gerekiyor tek ümidimiz bu şuanda yardımcı olabilecek annelerden haber bekliyorum...
Allah şifa versin. Cok uzagiz malesef. Yardimci olmayi cok isterdim :(

Masallah cok tatlilar.. :KK200: Nerde bulustunuz ayol keske ben de gelebilseydim. Bikac ay sonra bulusma ayarlayalim istanbullular bulusalim

Bana uyar. Ben hep diyorum bulusalim diye. Siz tarihi ve mekani kararlastirin ben her turlu gelirim. Tabi merkezi semtler olsun... :))

Iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Benimki hala uyumadi babanesi ayaginda salliyor benim belim sirtim agri icinde :KK43: onun disinda iyiyiz.
İlerisi için beşikte sallayıp uyutmak mı iyidir ayakta mı ? Beşik dar gelmeye başlayınca ayakta mı sallamam gerekecek ki. Ayakta sallamaya alıştırsam mı ki ! O zaman da ben hiç yerimden kalkamam ki uyudu diye yerine bıraktığımda uyanır şimdi bile devamlı beşik sallıyorum !!!

İlerisi için beşikte sallayıp uyutmak mı iyidir ayakta mı ? Beşik dar gelmeye başlayınca ayakta mı sallamam gerekecek ki. Ayakta sallamaya alıştırsam mı ki ! O zaman da ben hiç yerimden kalkamam ki uyudu diye yerine bıraktığımda uyanır şimdi bile devamlı beşik sallıyorum !!!
Ayakta sallamaya hic alıştırma canım çok zor.bende önce beşiğinde salliyodum orda rahat edemedi küçük gelmeye başladı 3 aydan sonra park yatağa geçtik.tabi ayakta salladim.sallayıp koyuyorum yerine bazen uyuyo bazen uyanio ama ben çok yoruluyorum.bacaklarim ağrıyo bazen.yanı ben pismanim başka çare bulamadım o zaman.sen biraz daha dusun

Back