- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
Bizde bu uzun zamandir var. Biraz duzelir gibi olmustu simdi yine ayni. Evde bile beni yanindan ayirmiyor. Azicik mutfaga geceyim diyorum kiyamet kopuyor. Gerci daha cok huzursuz oldugu zamanlarda boyle ama gercekten insan nasil davranacagini sasiriyor. Dogrusunu bilen biri anlatsa keske.İyi hafta sonları. Bebişim ayrılık kaygısı dönemine girdi. Gözümüz aydın :)) diş mi çıkıyor emekliyormu derken bide bu çıktı. 8. Ay civarı başlayıp 10. Ayda zirveye ulaşan 3 yaşına kadar devam eden bir dönemmiş. Bebeğin bağlılık kavramı gelişiyormuş. Bilginiz olsun durup dururken bebişinizde aşırı bir anne düşkünlüğü başladıysa şaşırmayın. Nur topu gibi bir kaygınız oldu demektir. Bu dönemi doğru atlatmak tüm yetişkinliğindeki bağlanma sorunlarını önlüyormuş. Ama gelde doğrusu ne bul. Sürekli dibimde olmak istemeye başladı. Buna alışırsa sosyalleşmez bana çok mu bağlı olur. Ağlatayım desem annem beni sevmiyor istemiyor diyip özgüvenimi sarsılır. Oooff off ne zormuş. En doğrusunu yapmak istiyor insan![]()