2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ogluma kelle paca icirdim;) dun amcasina misafirdik o yapmis cok israr ettiler icir diye bi deneyim dedim ekmekle yarim kaseden fazla icti tam adanali ;) bu arada gribimiz tam gaz devam bir de dis eklendi dun 12 de zor uyudu 7. Disimiz yolda

Ogluma kelle paca icirdim:KK66: dun amcasina misafirdik o yapmis cok israr ettiler icir diye bi deneyim dedim ekmekle yarim kaseden fazla icti tam adanali :KK66: bu arada gribimiz tam gaz devam bir de dis eklendi dun 12 de zor uyudu 7. Disimiz yolda
Biz de 6. Disi bekliyoruz ama 6-7-8 pespese geliyo gibi. Cok huzursuz.yaeim saate bir uyuyo. Ben emzirmeden uyumuyo. Cok da fena alisti sanirim. Gece aglayarak uyuyo. Dayanamiyorum calpol veriyorum biraz rahatliyo. Antibiyotik de iciyo idrar yilu enfeksiyonu var.

Ogluma kelle paca icirdim:KK66: dun amcasina misafirdik o yapmis cok israr ettiler icir diye bi deneyim dedim ekmekle yarim kaseden fazla icti tam adanali :KK66: bu arada gribimiz tam gaz devam bir de dis eklendi dun 12 de zor uyudu 7. Disimiz yolda
Canım beyin bebeklere yasaklılar arasında,kelle paça da öylemidir bilmiyorum ama,bir bak istersen internetten..

İyi hafta sonları. Bebişim ayrılık kaygısı dönemine girdi. Gözümüz aydın :)) diş mi çıkıyor emekliyormu derken bide bu çıktı. 8. Ay civarı başlayıp 10. Ayda zirveye ulaşan 3 yaşına kadar devam eden bir dönemmiş. Bebeğin bağlılık kavramı gelişiyormuş. Bilginiz olsun durup dururken bebişinizde aşırı bir anne düşkünlüğü başladıysa şaşırmayın. Nur topu gibi bir kaygınız oldu demektir. Bu dönemi doğru atlatmak tüm yetişkinliğindeki bağlanma sorunlarını önlüyormuş. Ama gelde doğrusu ne bul. Sürekli dibimde olmak istemeye başladı. Buna alışırsa sosyalleşmez bana çok mu bağlı olur. Ağlatayım desem annem beni sevmiyor istemiyor diyip özgüvenimi sarsılır. Oooff off ne zormuş. En doğrusunu yapmak istiyor insan :KK58:

http://tr.aliexpress.com/item/2015-...71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9
Kızlar bu siteden alışveriş yapanız var mı ? Güvenilir midir ki ?
Almadim cnm ama alan cok var. Aldigin sey yuz dolari gecerse gumrukte vergi odeniyormus. Ama aldigin mal orjinal mi cok dikkatli olman lazim ben ergo baby arastirdim ordan ama orjinal olmayan cin malları cok var. Bir de cok gec geliyo. Ben ankaradan aldim resimlerini atti bi gun gecmeden elimize ulaştı

İyi hafta sonları. Bebişim ayrılık kaygısı dönemine girdi. Gözümüz aydın :)) diş mi çıkıyor emekliyormu derken bide bu çıktı. 8. Ay civarı başlayıp 10. Ayda zirveye ulaşan 3 yaşına kadar devam eden bir dönemmiş. Bebeğin bağlılık kavramı gelişiyormuş. Bilginiz olsun durup dururken bebişinizde aşırı bir anne düşkünlüğü başladıysa şaşırmayın. Nur topu gibi bir kaygınız oldu demektir. Bu dönemi doğru atlatmak tüm yetişkinliğindeki bağlanma sorunlarını önlüyormuş. Ama gelde doğrusu ne bul. Sürekli dibimde olmak istemeye başladı. Buna alışırsa sosyalleşmez bana çok mu bağlı olur. Ağlatayım desem annem beni sevmiyor istemiyor diyip özgüvenimi sarsılır. Oooff off ne zormuş. En doğrusunu yapmak istiyor insan :KK58:
Kerem de oyle gittim mi arkamdan bakiyo baya. Gecen su almaya gidiyorum kapidan ciktim esim yürütüyordu bir hizlandi kosuyo bana babası birakmayinca da agladi :)

Ben bir iki kere yaptım. Bilezik kolye falan iyi ama ablam kız için tulum almıştı hiç giydiremedim anormal bir koku vardı. Bizdeki gittigidiyor gibi bir site. Pek çok mağaza adına satış yapıyor. Belki benim aldığım mağaza öyle çıkmıştır
Olabilir cnm aldigin kisinin olumlu not aldığına dikkat etmek lazim.

Ben bir iki kere yaptım. Bilezik kolye falan iyi ama ablam kız için tulum almıştı hiç giydiremedim anormal bir koku vardı. Bizdeki gittigidiyor gibi bir site. Pek çok mağaza adına satış yapıyor. Belki benim aldığım mağaza öyle çıkmıştır
Güzel ve değişik uygun ürünler var .. Kart numarası filan araya girince sorayım dedim sıkıntı olmadı demek küçük meblağda yapayım bi . Fiyat karta dolar olarak mı yansıdı

İkinci el
Kızlar mama sandalyesi olarak ne önerirsiniz? Chicco Polly ve joie mimzy hariç onlar çok güzel ama fiyatları çok yüksek 350/450 tş arası eşim çok diyor bende alalım diyemiyorum .. Biraz daha uygun 100/150 tl ilk belki 200 tavsiye edebileceğiniz ? Yürüteç ne kullanıyorsunuz ? Kanguru bi de ? Ama çok pahalı olmasın[/QUOT
İkinci el alabilirsiniz temiz kullanmış birisinden mama sandalyesini..kanguru en fazla 9 kiloya kadar kullanılıyordu.büyüdü artik bizimkiler.ben kullandım kanguru ama ozamn 4_6 ay arası kullandım.6 aydan sonra kullanamadı ağırlaştığı için.sırtın çok ağrımaya başlamıştı..yürütecek gelince ben chicco nunkunu kullanıyorum.memnunumda.iyi birşey al yürütecek halıya takılabiliyordu ve tabi düşebilir.kenarları geniş olsun sağa sola uzanmasini zorlaştırıyor...çok mu uzun oldu

Benim emekleme isinde baya ilerleme kaydetti bütün evi geziyor neredeyse, holde ki yollugu kaldırdım yürüten ile orada güzel gezsin diye onda da şöför oldu maşallah acık tüm kapılardan dalıyor ah birde keyfi gelse bir hafta da sersem gibi oldu yavrum :KK43: siz hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz kıs olduğu icin o kadar sık yıkamıyordum ben burnu da akıyor bu aralar 5 günde bir bazen hafta da bir yıkıyorum
2 güne bir yaptırıyorum artık ama 3 e 4 e çıkarcam artık hava soğudu

Biz de 6. Disi bekliyoruz ama 6-7-8 pespese geliyo gibi. Cok huzursuz.yaeim saate bir uyuyo. Ben emzirmeden uyumuyo. Cok da fena alisti sanirim. Gece aglayarak uyuyo. Dayanamiyorum calpol veriyorum biraz rahatliyo. Antibiyotik de iciyo idrar yilu enfeksiyonu var.
oyy kıyamam ben mavişimee :110:

2 güne bir yaptırıyorum artık ama 3 e 4 e çıkarcam artık hava soğudu
Ben hala her gun yikiyorum. Havalar sogusa da evimiz sicak. Biz de cok alistik yikamasam sanki birseyi eksik yapmisim gibi hissedecem galiba. Ayrica yikama giydirme babanin isi olunca hafta ici baska ozel zamanlari olmuyor, oyle devam ederiz herhalde. Babasi da giyindirecem derken azcik terlesin ugrassin kiz da babasiyka vakit gecirsin :) havalikiz_84 havalikiz_84

Back