Brokoli denedin mi canım. Benimki brokolinin tadını seviyor. Tarhana çorbasını yemeyi bırakmıştı içine brokoli haşlayıp ekliyorum blendırdanda geçiriyorum bayılarak yiyor. Sevdiği bir sebze bulursan işin kolaylaşacakben yediremiyorum ya bu şekilde yaptım kaç kere yemiyo
Maşallah Çınar Bera ya haklı kuzucuk. Geçen ezogelin çorba yapmıştım onunkini salça nane tuz koymadan ayırdım. Yemedi tabiki. Yemeğede tadını onlar veriyorben de abartanlardanım galiba küçük kaseyle yediriyorum ben de bitiriyor fazlasını da yer hatta meyve pürelerinde ama sebze yemiyo bizim yediğimiz yemeklerden verince yiyor salçalı yağlı olanlardan belki de onların tadını aldığı için yağsız tuzsuz püre yemek istemiyor
Maşallah Kerem erkenden yürüyecek anneyi peşinde çok koşturacak belli8 ekimden beri siraliyo cnm. Bi ara ellerini birakmayi denedi ilk siraladigi bi hafta. Ama korktu yapamadi :)
denedm canm ben bayılırım brokoliye o da başlarda ilk zamanlar yerdi annem bzm yediğimiz yemeklerden vermeye başlayınca tatsız gelmeye başladı galiba onlarBrokoli denedin mi canım. Benimki brokolinin tadını seviyor. Tarhana çorbasını yemeyi bırakmıştı içine brokoli haşlayıp ekliyorum blendırdanda geçiriyorum bayılarak yiyor. Sevdiği bir sebze bulursan işin kolaylaşacak
yani sindiremez diye korkuyorum ama annem uzun zmndr yediriyo bnmkinin bu ara favorisi avokado muz :)Maşallah Çınar Bera ya haklı kuzucuk. Geçen ezogelin çorba yapmıştım onunkini salça nane tuz koymadan ayırdım. Yemedi tabiki. Yemeğede tadını onlar veriyor
Cok gecmis olsun canim ya allah korusun bidaha yasatmasinDun geceyi hastaneye gecirdik gene!!!
Gunduz attila cok halsizdi. Yastik minder ne bulursa kafasini koyuyor yatiyordu yavrum... keyifsizdi.. aksama dogru atesi cikti. 37.9 iken calpol verdim... 1 saat sonra 38.4 idi.. ilik banyo yaptirdik yanimizda yatirdik... icli icli nefes aliyordu, hic uyuyamadim.. sonra tekrar olctum 38.7 idi. Kalkik hastaneye gittik saat 4'e dogru. Hastanedeki olcumde 39 idi atesi.idrar tahlili yapildi. Sonuclar 1,5 saat sonra cikti. Sonra sonuclari doktora gosterdik. Solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ben disten oturu saniyordum. Sonra nobetci eczane ara bul derken... eve vardigimizda saat 6,5 idi. 4 saat arayla calpol ver dedi doktor. Birde fitil yazmis calpolle olmazsa diye. Neyseki evdeki olcumde atesi 37.4 cikti. Sonra cocugu anneme birakip uykusuz uykusuz ise gittim.. ve bugun ilk is gunumdu... gec kaldim
Esim laf sokarlarsa kalk gel dedi ama neyseki oyle bisi olmadi. Ama tabi ilk gunden gec kalmak ve uykusuzlugun verdigi mallikla calismak hos olmadi... bugunde cocuk bol bol uyumus gunduz. Simdi gene ayaktayiz... uykusuzluktan olecegim...
Cnm bizimki gunduz cok uyumussa gece sknti verir. Saat basi uyaniyo emzirip birakiyorum uyumazsa emzigini veriyorum onunla da uyumazsa salliyorum birazKerwmin annesi alinti yapamadim gece nasıl uyutuyo4n kardesim. artk delirecek gibi oluyorum bazen ya. esim sen alistirdn sallabmaya diyip duruyor ama sallamadigimda hic uyumuyor ki
Bunu bilmiyodum canım bende pazartesi ücretsiz izne ayrilicam.basvurmakmi gerekiyoÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...
Bakıcı sendromu diye birşey varmış.arkadaşımın kızında olmuştu.senin yazdıklarını okuyunca nedense arkadaşın anlattıkları aklıma geldi.onların bebeği de gece birden ağlamaya basliyomus.biturlu sakinlesmiyomus.araçla dolaştırmışlar o şekilde yine uyumuş bebek.bakicinin yeterli ilgilenmemesi ve ayni şekilde anne babanın da az ilgi göstermesi sonucu oluyomus...tabi ağlama olayı bir geceyle sınırli değil birçok gece oluyormuş...Evet 6 aydir calisiyorum hic boyle olmamisti oglumu ilk kez bpyle gordum
Beni kosturur mu bilmem ama sürekli yanima emekliyo :) mutfagim ve oturma odasi baya mesafe yanima geliyo beyfendi :) bazen gidecegimi anladiginda ayaklarima yapisiyo :) evlat guzel sey kizlar yaMaşallah Kerem erkenden yürüyecek anneyi peşinde çok koşturacak belli
Teşekkürler...özelden attım kızlar kontrol edın
Insallah ben de cok istiyorum yurumesini :) nedense onceki mesajda yazmayi unutmusum :)Maşallah Kerem erkenden yürüyecek anneyi peşinde çok koşturacak belli
Geçmiş olsun....oğlunda ayni şekilde hastaydı iki gün oluyor ancak düzeldi.şuruplar hic ise yaramadı.fitil hemen düşürüyor ve uyutuyor.geçti çok şükür.calpol değilde içeriği turuncu olan sürüp daha etkiliDun geceyi hastaneye gecirdik gene!!!
Gunduz attila cok halsizdi. Yastik minder ne bulursa kafasini koyuyor yatiyordu yavrum... keyifsizdi.. aksama dogru atesi cikti. 37.9 iken calpol verdim... 1 saat sonra 38.4 idi.. ilik banyo yaptirdik yanimizda yatirdik... icli icli nefes aliyordu, hic uyuyamadim.. sonra tekrar olctum 38.7 idi. Kalkik hastaneye gittik saat 4'e dogru. Hastanedeki olcumde 39 idi atesi.idrar tahlili yapildi. Sonuclar 1,5 saat sonra cikti. Sonra sonuclari doktora gosterdik. Solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ben disten oturu saniyordum. Sonra nobetci eczane ara bul derken... eve vardigimizda saat 6,5 idi. 4 saat arayla calpol ver dedi doktor. Birde fitil yazmis calpolle olmazsa diye. Neyseki evdeki olcumde atesi 37.4 cikti. Sonra cocugu anneme birakip uykusuz uykusuz ise gittim.. ve bugun ilk is gunumdu... gec kaldim
Esim laf sokarlarsa kalk gel dedi ama neyseki oyle bisi olmadi. Ama tabi ilk gunden gec kalmak ve uykusuzlugun verdigi mallikla calismak hos olmadi... bugunde cocuk bol bol uyumus gunduz. Simdi gene ayaktayiz... uykusuzluktan olecegim...
Canim allahtan sadece birkez oldu insallah bi daha olmaz o gun cocugu tarttik kilo almis filan dediler belki nazar degmistirBakıcı sendromu diye birşey varmış.arkadaşımın kızında olmuştu.senin yazdıklarını okuyunca nedense arkadaşın anlattıkları aklıma geldi.onların bebeği de gece birden ağlamaya basliyomus.biturlu sakinlesmiyomus.araçla dolaştırmışlar o şekilde yine uyumuş bebek.bakicinin yeterli ilgilenmemesi ve ayni şekilde anne babanın da az ilgi göstermesi sonucu oluyomus...tabi ağlama olayı bir geceyle sınırli değil birçok gece oluyormuş...
Ben isyerinden ucretsiz izine ayrildim doye bir evrak aldim.onu esimin isyerine verdik.hemen o ay vermeye basladilar.Bunu bilmiyodum canım bende pazartesi ücretsiz izne ayrilicam.basvurmakmi gerekiyo
Saol canim bende alım gitmiskenBen isyerinden ucretsiz izine ayrildim doye bir evrak aldim.onu esimin isyerine verdik.hemen o ay vermeye basladilar.
Valla bende azcik atıyorum.kendimize yapiyorum azicik tuz atiyorum.geri kalanini biz yerken atiyoruz:))gecen ispanak yedrdim once bi iki kasik aldi sonra agzini burusturdu:))Kizlarbl benim oglumda sebze çorbaların pek sevmiyordu.bende yapıp yapıp çöpe dönmekten sikildim yapmiyodum bayadir.geçen gün kendimize yaptığım şehriye çorbasından verdim çok sevdi.bazı arkadaslarin dediği gibi tuzlu salçalı istiyormuş meğer.halbuki öyle çok yemeklerin tadına baktirmazdim ben.artık bütün çorbaları seviyo ama azcik tuz aatınca :) yanlısmi yapiyorum sizce
Yani dimi o vitaminlerden mahrum kalicaklarina azcik tuza maruz kalsinlar daha iyi gibi:)Valla bende azcik atıyorum.kendimize yapiyorum azicik tuz atiyorum.geri kalanini biz yerken atiyoruz:))gecen ispanak yedrdim once bi iki kasik aldi sonra agzini burusturdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?