- Emoji Skoru
- 5.468
- Puanlar
- 158
Ben her gün yarım gün. Bugün 2 saatgünaydın kızlar,
bugun benim gibi yarım gün çalışan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her gün yarım gün. Bugün 2 saatgünaydın kızlar,
bugun benim gibi yarım gün çalışan varmı ?
Aynı durumdayız valla. Bazen diyorum ki o uyuyunca bende uyuyayım dinlenmiş olurum sonra hazır kız uyurken ortalığı toplayayım yemek yapayım ona çorba hazırlayayım diyorum daha ben işi bitirmeden uyanıyor sıpa. Hadi bakalım emzir altını değiş oyna uyut baştanBeyfendi suan uykuya gecti ne vardi ikimiz de su saatte uyansakben de kahvalti bulasik ortalik of ya keremle herseye yetismek cidden zor
Geçmiş olsun canımSlm kizlar hastanede sabahlayanlar kervanina biz de katildikgece 3 te sut icin kalktiginda 37.5ti sutu icti soyduk filan 38.5 olmustu ilac verdim hast gittik doktor kulagina bogazine cigarlerine filan bakti bise yok dedi ama sabaha dek 38 i dusmedi tahlil filan istemedi bende cocuk doktoruna goturmeye karar verdim ama izin yok otel kapanacak kasim 3 de o zamana kadar daha kptu olmaz ins
Karabiber tuz atmadan ayirip yedirmeye calistim yemedi. Sonralari baharatli da verdim onu da yemediBebise de veriyo musun? Kerem herseyi ver elime yiyim modunda. Iki gun once mandalin vermistik dun de greyfurt verdik bi dilim cok şükür alerji yapnadi :) cok şaşırdım çünkü bircok sey alerji yapiyo mandalin gibi greyfurt gibi bol asitli seyler yapmadi
O ouzi cnm sen nasil alistirdin ikizleri yemege. Keremde sknti yok ama herseyi kendim dokim
Ikizlerde bir yasina kadar hic birsey yememisti benim.
Sonra sonra alistirdim calismamamin ve birebir kendim bakmanin faydasini cok gordum. Evde bir kural var annenin istedigi ve faydali yiyecekler yendikten sonra kendi istedigimiz yiyecekler de yenebilir.
Mesela bamya yedi gariplerim gecen gun ustune hop bir sut dilimi .
Biraz odul biraz sabir birazda konusup ikna ederek yok iste bunu yersek guclu oluruz saglikli oluruz burnumuz akmaz filan
Tesekkurler bebisler bu ara cok hassas hava degisiminden sanirimGeçmiş olsun canım
GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM GEÇER İNŞALLAHHHSlm kizlar hastanede sabahlayanlar kervanina biz de katildikgece 3 te sut icin kalktiginda 37.5ti sutu icti soyduk filan 38.5 olmustu ilac verdim hast gittik doktor kulagina bogazine cigarlerine filan bakti bise yok dedi ama sabaha dek 38 i dusmedi tahlil filan istemedi bende cocuk doktoruna goturmeye karar verdim ama izin yok otel kapanacak kasim 3 de o zamana kadar daha kptu olmaz ins
Kaya tuzu kullan.diğer tuza gore daha iyiymis.Kizlarbl benim oglumda sebze çorbaların pek sevmiyordu.bende yapıp yapıp çöpe dönmekten sikildim yapmiyodum bayadir.geçen gün kendimize yaptığım şehriye çorbasından verdim çok sevdi.bazı arkadaslarin dediği gibi tuzlu salçalı istiyormuş meğer.halbuki öyle çok yemeklerin tadına baktirmazdim ben.artık bütün çorbaları seviyo ama azcik tuz aatınca :) yanlısmi yapiyorum sizce
İnşallah canım.tekrarı yaşanmaz.yaş benim oğlunda nazar oldu galiba.kendi kendine uyuyordu ne güzel.simdi kucak istiyor.başka turlu sakinlesmiyor...Canim allahtan sadece birkez oldu insallah bi daha olmaz o gun cocugu tarttik kilo almis filan dediler belki nazar degmistir
Allah korusun ama 39 hatta 38 bile fazla.çocuk havale geçirebilir..bizim Dr 38 38.5 olunca ateş düşürücü ile dusmuyorsa fitil koy demişti.havaleye maruz kalmamak için.ateş beni çok korkutuyor nedenseBende
39 demeden ilac vermiyorum
Geçmiş olsun..aman ateşe dikkat...bizde daha yeni atlattik.çok zor oluyor yaaKizlar tum gun atesimiz 37.5 38 civari hirilti da basladi boyle giderse unv hastanesine gidicez ufff 5 gun tatil cocuk doktoru da yok oglusum cok mutsuzz surekli aglityo bende kahroluyorum resmen bize dua edin'
(
Allah yardımcınız olsun canım. Ilık duş rahatlatır belki. İnşallah bir an önce iyileşir. Unv hastanesinde çocuk acil yok mu. Sirkeli su derler ateş için eklem yerlerini silebilirsin. Fitil calpol olur. Ama asıl sorunu çözmek gerek. Soğuk algınlığı olabilir. 5 gün beklemeden doktora gitme şansın yok muKizlar tum gun atesimiz 37.5 38 civari hirilti da basladi boyle giderse unv hastanesine gidicez ufff 5 gun tatil cocuk doktoru da yok oglusum cok mutsuzz surekli aglityo bende kahroluyorum resmen bize dua edin'
(
Geçmiş olsun Canım ya. İnşallah tez Zamanda iyileşirsiniz. Acile götür en olmadı müdahele ediyorlar çünküKizlar tum gun atesimiz 37.5 38 civari hirilti da basladi boyle giderse unv hastanesine gidicez ufff 5 gun tatil cocuk doktoru da yok oglusum cok mutsuzz surekli aglityo bende kahroluyorum resmen bize dua edin'
(
Ben de avokado muz vermeye basladim. Cok sevdi.muzu zaten seviyodu isirarak yiyordu. Muz kabizlik yapar diye armut da veriyorum. Bir de kuru kayisili yogurt.bayiliyo bunlara.yani sindiremez diye korkuyorum ama annem uzun zmndr yediriyo bnmkinin bu ara favorisi avokado muz :)