• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bebek için eve elektrikli ısıtıcı almak istiyorum banyodan sonra yada kışın soğuklarda yatarken kullanmak için. Petekli olanlar mı iyidir ızgara tipi olanlar mı? Kullanan var mı hangisinden memnunsunuz

Kızlar bebek için eve elektrikli ısıtıcı almak istiyorum banyodan sonra yada kışın soğuklarda yatarken kullanmak için. Petekli olanlar mı iyidir ızgara tipi olanlar mı? Kullanan var mı hangisinden memnunsunuz

Bende
Dün gece sabaha kadar ateşlendi güneş.38.5 e kadar çıktı.Ateş düşürücü vermek istemiyordum,sabaha kadar başında bekledim vermedim şurup.Ateş düşürücü verince vücuda savaşması için fırsat tanımamış oluyormuşuz,tabi çalışan anne olsaydım sabaha kadar beklemek yerine şurup verildim herhalde.
39 demeden ilac vermiyorum

Size bir sebze tarifi vereyim
Benim kiz hic bisey yemiyor ama oglanlar hala bayilir haftada bir yaparim.
Bir kereviz ve bir patates hasliyoruz sonra onu pure yapiyoruz. Icine zeytinyagi tereyagi kasar peynir tuz karabiber inanilmaz guzel oliyor benim oglanlar uc bucuk yasinda birer orta boy kereviz yiyorlar masallah. Herkeze anlatiyorum bu tarifi

Bu kadar cok sey ogrenip yadiyorlar kafa allak bullak cocuklarin bence uyanmalari p yuzden yapacak bisey yok
Insallah öyledir cnm dun gece cok agladi yarim saatte bir uyandi emmedi de en son saat iki bucukta emzirmeyi basardim kafayi bi koydu pit uyudu :) tabi yine de bi saattw kalkti hep. 6 45te de uyandik :(

Size bir sebze tarifi vereyim
Benim kiz hic bisey yemiyor ama oglanlar hala bayilir haftada bir yaparim.
Bir kereviz ve bir patates hasliyoruz sonra onu pure yapiyoruz. Icine zeytinyagi tereyagi kasar peynir tuz karabiber inanilmaz guzel oliyor benim oglanlar uc bucuk yasinda birer orta boy kereviz yiyorlar masallah. Herkeze anlatiyorum bu tarifi
Bebise de veriyo musun? Kerem herseyi ver elime yiyim modunda. Iki gun once mandalin vermistik dun de greyfurt verdik bi dilim cok şükür alerji yapnadi :) cok şaşırdım çünkü bircok sey alerji yapiyo mandalin gibi greyfurt gibi bol asitli seyler yapmadi

Cnm biz gecen yil fanli isitici kullandik onlar daha iyi. Senin dediklerin evdeki nemi kurutuyo ve bas agrisi yapiyo fazla calistirinca

O ouzi cnm sen nasil alistirdin ikizleri yemege. Keremde sknti yok ama herseyi kendim dokim de yiyim diyo

Derine sutum yetmiyor sanirim. Aksam uykusundan once devam sutu vermek istiyorum. En iyisi hangisi? Ne alacagima karar veremedim.

kızlar geçmiş olsun ya, ne oluyor bebişlere :( Allah acil şifa versin, onlar hasta olmasın :(

Oglum pek kusmazdi kizlar bugun her emmeden sonra su kusuyor dun cok hastaydim hic kendime bakamadim acaba sut az oldugundan mi yoksa o da mi usuttu acaba sut icip su kusmak nasil oluyo hic anlamadim sizin bir bildiginiz var mi bu konuda???

Back