- Emoji Skoru
- 239
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebek için eve elektrikli ısıtıcı almak istiyorum banyodan sonra yada kışın soğuklarda yatarken kullanmak için. Petekli olanlar mı iyidir ızgara tipi olanlar mı? Kullanan var mı hangisinden memnunsunuz
Kızlar bebek için eve elektrikli ısıtıcı almak istiyorum banyodan sonra yada kışın soğuklarda yatarken kullanmak için. Petekli olanlar mı iyidir ızgara tipi olanlar mı? Kullanan var mı hangisinden memnunsunuz
Basvur canim devlet gibisi yok her ne kadar 4 yildir calismasamda orda beni bekleyen bir isim varBende kpssye gireyim ya... sirtimi devlete dayiimm.. ne zaman basvurular?
Gece kalkmasi bizde de cok![]()
39 demeden ilac vermiyorumDün gece sabaha kadar ateşlendi güneş.38.5 e kadar çıktı.Ateş düşürücü vermek istemiyordum,sabaha kadar başında bekledim vermedim şurup.Ateş düşürücü verince vücuda savaşması için fırsat tanımamış oluyormuşuz,tabi çalışan anne olsaydım sabaha kadar beklemek yerine şurup verildim herhalde.
Insallah öyledir cnm dun gece cok agladi yarim saatte bir uyandi emmedi de en son saat iki bucukta emzirmeyi basardim kafayi bi koydu pit uyudu :) tabi yine de bi saattw kalkti hep. 6 45te de uyandikBu kadar cok sey ogrenip yadiyorlar kafa allak bullak cocuklarin bence uyanmalari p yuzden yapacak bisey yok
Bebise de veriyo musun? Kerem herseyi ver elime yiyim modunda. Iki gun once mandalin vermistik dun de greyfurt verdik bi dilim cok şükür alerji yapnadi :) cok şaşırdım çünkü bircok sey alerji yapiyo mandalin gibi greyfurt gibi bol asitli seyler yapmadiSize bir sebze tarifi vereyim
Benim kiz hic bisey yemiyor ama oglanlar hala bayilir haftada bir yaparim.
Bir kereviz ve bir patates hasliyoruz sonra onu pure yapiyoruz. Icine zeytinyagi tereyagi kasar peynir tuz karabiber inanilmaz guzel oliyor benim oglanlar uc bucuk yasinda birer orta boy kereviz yiyorlar masallah. Herkeze anlatiyorum bu tarifi
Cnm biz gecen yil fanli isitici kullandik onlar daha iyi. Senin dediklerin evdeki nemi kurutuyo ve bas agrisi yapiyo fazla calistirincaKızlar bebek için eve elektrikli ısıtıcı almak istiyorum banyodan sonra yada kışın soğuklarda yatarken kullanmak için. Petekli olanlar mı iyidir ızgara tipi olanlar mı? Kullanan var mı hangisinden memnunsunuz
Sma al canımDerine sutum yetmiyor sanirim. Aksam uykusundan once devam sutu vermek istiyorum. En iyisi hangisi? Ne alacagima karar veremedim.
canım ben bunu kullanıyorum çok memnunum elektriğide az yakıyor,Kızlar bebek için eve elektrikli ısıtıcı almak istiyorum banyodan sonra yada kışın soğuklarda yatarken kullanmak için. Petekli olanlar mı iyidir ızgara tipi olanlar mı? Kullanan var mı hangisinden memnunsunuz
Eşin başvurması gerekiyor ..Bunu bilmiyodum canım bende pazartesi ücretsiz izne ayrilicam.basvurmakmi gerekiyo