Dun geceyi hastaneye gecirdik gene!!!
Gunduz attila cok halsizdi. Yastik minder ne bulursa kafasini koyuyor yatiyordu yavrum... keyifsizdi.. aksama dogru atesi cikti. 37.9 iken calpol verdim... 1 saat sonra 38.4 idi.. ilik banyo yaptirdik yanimizda yatirdik... icli icli nefes aliyordu, hic uyuyamadim.. sonra tekrar olctum 38.7 idi. Kalkik hastaneye gittik saat 4'e dogru. Hastanedeki olcumde 39 idi atesi.idrar tahlili yapildi. Sonuclar 1,5 saat sonra cikti. Sonra sonuclari doktora gosterdik. Solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ben disten oturu saniyordum. Sonra nobetci eczane ara bul derken... eve vardigimizda saat 6,5 idi. 4 saat arayla calpol ver dedi doktor. Birde fitil yazmis calpolle olmazsa diye. Neyseki evdeki olcumde atesi 37.4 cikti. Sonra cocugu anneme birakip uykusuz uykusuz ise gittim.. ve bugun ilk is gunumdu... gec kaldim
Esim laf sokarlarsa kalk gel dedi ama neyseki oyle bisi olmadi. Ama tabi ilk gunden gec kalmak ve uykusuzlugun verdigi mallikla calismak hos olmadi... bugunde cocuk bol bol uyumus gunduz. Simdi gene ayaktayiz... uykusuzluktan olecegim...