2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

@AttilaninAnnesi cok gecmiş olsun ya attilla hep hastanede rabbim daha kötüsünden saklasin. Cnm kpss normalde temmuzun ilk pazari oluyordu bu yil bi bucuk ay oncesine almislar 22 mayista sinav. Sonuclar 9 haziran. Yanlis hatirlamuyorsam martin ilk haftasi da basliyordu başvurular

Bir de ben kaldirip kanepeye dikersem bi sure sonra skilir dkliyo diye yerde uzandim benden tutup kalkti sonra kanepeye gitti bi o yana bi bu yana geziyo suanda da guvenli inis icin yer ariyo :)
Maşallah Kerem sıralamaya da başlamış. Darısı güvenli inişlere. Yorgan serdim ben yere. Koltuklardan tutunup kalkıyor sonra düşüyor.

Canim cok gecmis olsun bizde atlattik solunum yolu enfeksiyonunu.gunde 3 defa hava vermek zorunda kalmistm ogluma.kiyamam ben onlara ya enerji yapacak seyler ic tatlim.birde yanlis anlamazsan attilayi arada okuyun derim.nazara goze gelior olabiilr.masallah yavruya herseyiyle cok tatli.tekrarr cok cok gecmis olsun.en kisa zamanda attilayi tatli yaramazliklariyla gormek istiyoruz:)

Geç
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin yeni işinde hayırlı olsun. Memuriyet en güzeli süt izni bile bizlere 1,5 saat onlara 3 saatti.

Cok teşekkür ederim yolculukufum cok güzeldi sukur. Uyku saatine denk geldi süper oldu

Bana bire uyku konusunda el atsanız kızlar süper olck. 6 aylık kizim tatiller dolayısıyla bıraktığı sallanmaya yeniden alıştı malesef. Hemde kucakta. Artik sırt kol gitt. Nasıl kendokendind uyuck. Gece kalkması cok.

Maşallah Kerem sıralamaya da başlamış. Darısı güvenli inişlere. Yorgan serdim ben yere. Koltuklardan tutunup kalkıyor sonra düşüyor.
8 ekimden beri siraliyo cnm. Bi ara ellerini birakmayi denedi ilk siraladigi bi hafta. Ama korktu yapamadi :)

Gece kalkmasi bizde de cok

Cok gecmis olsun kuzucuklara hic dayanilmiyor hangi bebek hasta olsa dusse ben burdan kendi bebegim gibi uzuluyorum

Kerwmin annesi alinti yapamadim gece nasıl uyutuyo4n kardesim. artk delirecek gibi oluyorum bazen ya. esim sen alistirdn sallabmaya diyip duruyor ama sallamadigimda hic uyumuyor ki

Dün gece sabaha kadar ateşlendi güneş.38.5 e kadar çıktı.Ateş düşürücü vermek istemiyordum,sabaha kadar başında bekledim vermedim şurup.Ateş düşürücü verince vücuda savaşması için fırsat tanımamış oluyormuşuz,tabi çalışan anne olsaydım sabaha kadar beklemek yerine şurup verildim herhalde.

Geçmiş olsun canım...

ÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...

ÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...

ben yediremiyorum ya bu şekilde yaptım kaç kere yemiyo

ben de abartanlardanım galiba küçük kaseyle yediriyorum ben de bitiriyor fazlasını da yer hatta meyve pürelerinde ama sebze yemiyo bizim yediğimiz yemeklerden verince yiyor salçalı yağlı olanlardan belki de onların tadını aldığı için yağsız tuzsuz püre yemek istemiyor

Bide kpss hazirlaniosun masallah sana ya :) ben kitap okumayı çok ozledim.ona bile firsatim olmuyo
ben de özledm Allahtan okulda okuma saati yapıyorum orda bir ders saati de olsa okuma fırsatım oluyo

geçmiş olsun tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…