2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki sert yerlerden tutup kalkiyo kolayca ama kanepede skica tutunacak yer yok ya ben de ondan sasirdim :) bugun de gitti tv unitesinde kalkip duruyo esimle kaldircaz onu ya cocuk nerde aksiyon dibinde :)
Bizimki de kalkmayı öğrendi şimdi bulduğu her yere tutunup kalkmaya çalışıyor. Kablo terklik tv ünitesi nereye gitmemesi gerekiyorsa orada. Büyük vazo var yerde ona tutunup kalkmaya çalıştı. Ev değil mayın tarlasıymış mübarek her yer tehlike saçıyor

Benim tembelim daha totoyu yeni kaldiriyo anca surunuyo sipam ama 6. Disi de cikardik
Oooo maşallah siz diş işini ilerletmişsiniz benim kuzu yazık kaşınıp duruyo. Tembellik nimet valla hiiiç acele etme tadını çıkar. Oraya mı çarpacak buraya mı çıkacak dert kapıda

Rüya görmüştür belki. Felak Nas oku bol bol. Arada benimkine de oluyor. Uyandığında odada yalnız olursa korkuyor

Aynen o sekil :) bi bakıyorum ses yok yemek masasinin altindan ilerlemis :) ici sulu simli biblolar var ya tv unitemde o duruyordu tak diye bir ses. Kirdi ya. Kofte unitede ne isi varsa :)

Bir de ben kaldirip kanepeye dikersem bi sure sonra skilir dkliyo diye yerde uzandim benden tutup kalkti sonra kanepeye gitti bi o yana bi bu yana geziyo suanda da guvenli inis icin yer ariyo :)

Çok geçmiş olsun..İyiki yastıkları dizmişinde düşüşü hafifletmiş.İnsan gerçekten çok kötü oluyor...

Kizlar bu arada firsat buldukca kpss ye calismaya calisiyorum.ama uykusuzlluktan ve yorgunluktan tarihteki olaylari bile karistiryorum:))annelik gercekten zormus.Allah hepimizee kolaylik versin:))
Kolay gelsin gerçektende çok zor.Kendimi düşünüyorumda telefon numaramı bile unuttuğum oluyor artık :))

Bir ara bizede oluyordu şimdi geçti çok şükür.Neden olduğunu bende çözemedim...

Kizlar cigliklarla aglama bizde de oldu...sanirim bir uzuntuleri oldugunda oluyor..biri kucaga almistir o insani sevmemistir..benim dizime gelmistir isten dolayi kucaga almamisimdir...ev kalabalik olmustur herkes saga sola cekistirmistir...oyle oldugunda gozu kapali bagiriyor anca uyandirdigimda susuyor. Gozunu actiginda hic aglamamis gibi oluyor ama ic cekmeye devam ediyor...o yuzden ben de dikkat ediyorum kizim kollarini uzatmadan kimsenin kucagina vermiyorum

Gonderdim canim. Ben yine bu saatlerde mesaideyim kizim 8'de uyudu :)[/QUOTE
Erkenci maasallah. Derin de 9da uyudu ama 11e kadar 5 kere ciglik atarak uyandi. 6. Dis patlamak uzere. Sanirim ondan.

Merhaba kızlar kızım üşüttü demiştim doktora götürdüm bugün birşeyi yok deri gönderdi bizi ama burnu yeşil yeşil akıyor uyku tulumu giydiriyorum artık ne yasam geçer sor nefes alıyor kendi doktorumuz tatil de başkasına götürdüm onda da birşey çıkmadı çok huzursuz sanırım devam dişler de geliyor

Aynı seyleri bende yasıyorum yanlış değilsin :))

Dun geceyi hastaneye gecirdik gene!!!
Gunduz attila cok halsizdi. Yastik minder ne bulursa kafasini koyuyor yatiyordu yavrum... keyifsizdi.. aksama dogru atesi cikti. 37.9 iken calpol verdim... 1 saat sonra 38.4 idi.. ilik banyo yaptirdik yanimizda yatirdik... icli icli nefes aliyordu, hic uyuyamadim.. sonra tekrar olctum 38.7 idi. Kalkik hastaneye gittik saat 4'e dogru. Hastanedeki olcumde 39 idi atesi.idrar tahlili yapildi. Sonuclar 1,5 saat sonra cikti. Sonra sonuclari doktora gosterdik. Solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ben disten oturu saniyordum. Sonra nobetci eczane ara bul derken... eve vardigimizda saat 6,5 idi. 4 saat arayla calpol ver dedi doktor. Birde fitil yazmis calpolle olmazsa diye. Neyseki evdeki olcumde atesi 37.4 cikti. Sonra cocugu anneme birakip uykusuz uykusuz ise gittim.. ve bugun ilk is gunumdu... gec kaldim
Esim laf sokarlarsa kalk gel dedi ama neyseki oyle bisi olmadi. Ama tabi ilk gunden gec kalmak ve uykusuzlugun verdigi mallikla calismak hos olmadi... bugunde cocuk bol bol uyumus gunduz. Simdi gene ayaktayiz... uykusuzluktan olecegim...

Bende kpssye gireyim ya... sirtimi devlete dayiimm.. ne zaman basvurular?

Çok çok gecmiş olsun inş bir daha yaşamazsınız benim kız da hasta sma sllahtsn şimdilik Ateş yok geceleri hiç uyumuyorum desem yeri gündüz de ayaklı cenaze gibiyim o yüzden

Benim oğlumda grip oldu ya ne yapsam hilemedim bide öksürüyor korkuyorum.sonunda petekler yandı tabi çocuk hastalandıktan sonra offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…