1 dk bile sürmedi bizimkiKac dakika sürüyor bu işlem?
Evet çocuk dr randevu aldım usg için geldim dedim yönlendirdi beni hemen çektirdim ist.anadolu yakasındaysan yakacı kadın doğuma gidebilirsinBu kalça usg için devletten nasıl randevu aldın.çocuk Dr mu yönlendirdi..
Limon koymadım erik yerinede siyah üzüm koydumLimon sutu kesiyormus.limon ve nane.birçok sitede var
Tşk ederim Saol cnm.ben Avrupa yakasındayım burdan bi devlete gidicem.1 dk bile sürmedi bizimki
Evet çocuk dr randevu aldım usg için geldim dedim yönlendirdi beni hemen çektirdim ist.anadolu yakasındaysan yakacı kadın doğuma gidebilirsin
Limon koymadım erik yerinede siyah üzüm koydum
Beslenmesi iyi sanırım ben pek emin değilim ama kilo alımı da var doktor iyi beslenmiş demiştiUyanmaya baslamasi iyiye isaret.düşmeye başlamıştır sarilik.bizim oglanda ilk zamanlar hiç utanmıyorum biz uyandırıp mama süt veriyorum.ve beyaz ışıkta yatrdim gece gündüz.iyi geliyomus.birde sarı ve yeşil şeyler giydirmeyin diyorlar geçene kadar.beslenmesinde sorun yoksa korkmayın demişti doktor .
AnladımYok cnm onu sormadım ama her bebekte fototerapiden sonra bi miktar artış görünüyor malesef..
Kızlar biz 12 günlük olduk ama göbeğimiz hala düşmedi ne zaman düşer bu göbek[/QUOTE
Bugun 13 günlüğüz canım kendi yatagımda yatıyor kokuyla evet onu keşfettimCanım beşiğine koyduğunda battaniyeler ile iyice sarmala sanki anne kucağında gibi bi de öyle dene bakalım .. Ne kadar oldu senin ? Ya da pusetine koymayı dene ya da kendi yatağına yatır .. Belki senin kökünü alır . Aklıma bunlar geldi ..
Benimki de cok hoşlanıyor birde yüzü koyun yatmaktan hoşlanıyor arada benim kızımBugun 13 günlüğüz canım kendi yatagımda yatıyor kokuyla evet onu keşfettim
Babayı kovduk yataktan napalımBenimki de cok hoşlanıyor birde yüzü koyun yatmaktan hoşlanıyor arada benim kızım
Geçmiş olsunKizlarrrr kurdesen oldum Ben yaaaaa
Bence cok ta alıştırma canım sonra zorluk yaşarsın mızmızlansa da yatır yatağına alışır ben tek yatakta yatmaya alışmasın diye alıyorum yanıma arada gündüz de koltukta yatırıyorum en Korktuğum kucağa alışır korkusu. Umarım olmazBabayı kovduk yataktan napalım
İlk 1 ay alabildiğiniz kadar alın kucağa diyorlar daha alışmazmıs 1 ay sonra başlıyormuş alışkanlıklarBence cok ta alıştırma canım sonra zorluk yaşarsın mızmızlansa da yatır yatağına alışır ben tek yatakta yatmaya alışmasın diye alıyorum yanıma arada gündüz de koltukta yatırıyorum en Korktuğum kucağa alışır korkusu. Umarım olmaz
Sevindim canım işe yaramış ..Bugun 13 günlüğüz canım kendi yatagımda yatıyor kokuyla evet onu keşfettim
Canım devamlı emdikleri için bi şekilde kucağa mecbur alışacaklar tabi bunu en aza indirmek lazımBence cok ta alıştırma canım sonra zorluk yaşarsın mızmızlansa da yatır yatağına alışır ben tek yatakta yatmaya alışmasın diye alıyorum yanıma arada gündüz de koltukta yatırıyorum en Korktuğum kucağa alışır korkusu. Umarım olmaz