2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimki normal beşik şuan hala üst seviye de ama sanırım alıcam artık daha kalkmayı denemedi ama heran yapabilir bu arada ilk emekleme cesareti benim terlikleri görünce geldi kızımın Nasıl cezbettiyse artık :)) hala da heyecanla ilk onlara koşuyor ve tabi ki ben ondan önce :)

Ben 3 kez sagiyorum isyerinde genelde 400 ml cikio benim oglum gunluk 1000cc icio bazen 800 ek gida da aliyo ama cok degil meyvesi phuresi yogurdu ve mmuhalkebisinden kendi kasigiyla 6 7 kasik yiyo bazen fazla bazen az tabi standardi yok bizde boyle

Hehe,pekmez zararli degil dimi cnm
yok canım doktorumuz verdi bu tarifi. özellikle dut pekmezi olsun dedi, dut olmazsa keçiboynuzu pekmezi de verilebilir dedi, bulabilirseniz organik olmalı dedi.
Ben 3 kez sagiyorum isyerinde genelde 400 ml cikio benim oglum gunluk 1000cc icio bazen 800 ek gida da aliyo ama cok degil meyvesi phuresi yogurdu ve mmuhalkebisinden kendi kasigiyla 6 7 kasik yiyo bazen fazla bazen az tabi standardi yok bizde boyle
1000cc maşallah canım kuzucuğuna :) kilosu boyu nasıl merak ettim. ben de mi 3 kez sağsam acaba, ek gıda öncesinde 3 kez sağıyordum 450-500cc çıkıyordu ortalama.
aynen bizim de ek gıda yiyebildiği kadar. annesütü de benim bıraktıklarımı ben işteyken biberonla ölçtüğümüz kadar + evdeyken beni emiyor ölçüsü yok :)

Boyu 72 kilosu 9400 du ek gida icin cok zorlamiyorum bakicisi zaten kendi yediklerinden filan da veriyormus yogurtla hippin 7 tahillisina ve kayisi puresine bayiliyo digerleri o gunku zevkine gore ise giderken 600 ml birakiyorum o genelde bitmis oluyo isyerinden gelen gece ve sabah icio benimki emmedi hic hep sagdum sagdikca artio ben 3 saatte bir mutlaka sagiyorum

Benimki de terliklere takti kafayi :) onlara ulasinca guluyor bir de. Gecen gun laptop sehbanin uzerindeydi. Sarja takili duruyordu.sehpanin yanina gitmis kabloyla oynuyordu. Allahtan bisey olmamis.cok tehlikeli aslinda.cekip bilgisayari dusurebilirdi.

anne olmak öyle cnm,benim kızda resimde büyük duruyor ,annen nerde cnm
Karabük de onlar ... Eşime devamlı baskı yapıyorum Oraya taşınalım diye bi ikna edemedim ... Hanım köylü olmaktan korkuyor sanırım .. Burda ikimizde hiç kimsesi yok..

Demi ? Anne de babadan 19 gun buyuk zaten
bak işte ne güzel tam oldu yaaa :)

Bebek ağızdan öpülür mü hiç!Ben bile yüzünden öpmüyorum.Baba tarafından akrabalar nedense bana inat sanırım ağzından öpüp duruyorlar çocuğu.Sinir oluyorum (
saçma sapan bşy o ya ağızdan çok fazla mikrop bulaşıyo

primayla başladık mantar oldu bimden kullandık geçmedi molfix e geçtk doktorumuz krem verdi mantar geçti molfixi değişme artık dedi hala kullanıyorum problem yok

Kiizlaaaaaar bebisimin 5. Dis de cikti 6. Da patladi patlicakkk 2 gundur heryeri kemirdi fayanslar kumanda elimiz vs bundan demek
maşallahhhh ya :)

geçmiş olsun canm inş geçmiştr yeni okuyorum bizde de ara ara oluyo kabızlık kuru kayısı çok etkili

Ben 2sene önce büyük korkularla 4 ünüde aldırdım.hepsi çok zor çıkmıstı 6 senede çıktılar 4 5 sene acı verdiler sonrada büyük acılarla çekildiler.kimi yarı çkık kiminin üzerinde et vardı kimide yanağıma doğrü büyümüştü kurtuldum ama çok zordu.zaten inanılmaz dişçi korkum var.şimdide cekilecek yapılacak 2 dişim var ama yine çok korkuyorum.oğlum 3,5 aylikken dolgunun kenarı kırildı dişçim 6 ay olsun öyle kaplayalım demişti öylece kaldı.birinide böyle kaybettim zaten of

Gecmis olsun canm dis isi zor, bana cesaret geliyo gidiyorum ama o koltuga oturdugum zaman basliyorum kendime kizmaya

canm geçmiş olsun kereme ne durumda şimdi bu arada çok yakışıklı bu paşa yaaa :)

Buarada sormak istedigim bir sey var. Kizimi ara ara koltugum kenarinda ayakta tutmaya calisiyorum ama bacaklar titriyo. Zamanlami ogreniyor yani baslangicta boyle mi oluyor ? Ozellikle bebekleri koltuk kenarlarinda hareket edenlere soruyorum.
ben de ekliyorum umutla koltuğa tutunacağı zamanı dediğin gibi durmıyo tam ben bırakınca 1-2 sn ancak duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…