- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Hehe,pekmez zararli degil dimi cnmben dil ucuyla tattım güzeldi baya :) pekmez girince işin içine sanırım tatlandırmış
Nasil belli eder alerjisi olduguCnm sute yok şükür ya. Yumurta akina var sarisi zaten alerjik degil ki. Uzum karpuz susam kara erik. Tattirdigim cogu seye cikiyo malesef alerjisi. Insallah ömürlük olnaz benim de temennim o
Benimki normal beşik şuan hala üst seviye de ama sanırım alıcam artık daha kalkmayı denemedi ama heran yapabilir bu arada ilk emekleme cesareti benim terlikleri görünce geldi kızımın Nasıl cezbettiyse artık :)) hala da heyecanla ilk onlara koşuyor ve tabi ki ben ondan önce :)bizimki 7.aya 1 hafta kala 4 ayak üzeri emeklemeyi söktü, 1 hafta sonrasında da ayağa kalkmayı keşfetti :) üstelik ben geç yapsın biçok şeyi daha rahat olur annemler ve kv ler için bakması diyordum, emeklemesine fırsat tanımıyordum pek :) emeklemeden önce de sürünerek ilerliyordu, çok güzel köprü kuruyordu ama kollarını kullanmayı bilemiyor ve kafayla ilerliyordu. köprü kurarak öne arkaya yaylanıyor, ileri doğru attırıyor kendini ve bazen yerde sert oyuncak olunca burnu yüzü acıyordu tabi. bi h.sonu yatağımızın üzerine koydum ve odayı toparlıyordum, sırtüstü durmayı sevmediğinden hemen döndü ve köprü kurdu. askıyı gözüne kestirip ona doğru tam emekledi, sanırım cesaret geldi biran kollarını kullanması için. emeklemeye başladı diye çitlerden aldım. onları görünce salondan dışarı çıkamıyor diye öfkelenip bağırıyordu :) yine bi h.sonu çitler yerine yastık koydum engel olarak. onlara tutunup diz üstü durmayı öğrendi, sonrasında da zaten ayağa kalkmalar başladı. park yatağını da en alt seviyeye getirdik artık. ama içine iyi bi sünger almak lazım, şuan kullandığımız çukurlaştı artık. lateks yarı ortopedik yataklardan mı alsak acaba diyorum, çünkü bu yatağı 3-4 yaşına dek kullanabiliriz gibi. 70 x 120 ölçülerinde
Ben 3 kez sagiyorum isyerinde genelde 400 ml cikio benim oglum gunluk 1000cc icio bazen 800 ek gida da aliyo ama cok degil meyvesi phuresi yogurdu ve mmuhalkebisinden kendi kasigiyla 6 7 kasik yiyo bazen fazla bazen az tabi standardi yok bizde boyleçalışan anneler, daha doğrusu işyerinde sağım yapan anneler ek gıdaya geçtikten sonra işteyken günde kaç kez sağım yapıyorsunuz? ne kadar çıkıyor? bebeğe ek gıdayla birlikte kaç ml süt bırakıyorsunuz?
ben artık 2 defa sağıyorum, değişken miktarlarda çıkıyor ve genelde 350ml içiyor günde ek gıda dışında. eskiden 450-500ml içiyordu, hatta ek gıdaya başlayınca bile değişmemişti bu. ama ilk zamanlar çok yemiyordu, giderek alıştı sanırım ek gıdalara ve ilk günlere göre daha fazla yiyebiliyor çok şükür.
bide 1.ayından beri çok hareketli bi bebik bizimki, ona rağmen maşallah kilosu iyi diyor annemler kv falan, 11 mart doğumlu 8050gr 68,5cm geldi 11 gün önce. günde 1 yk kadar kuz etine başladık demiştim burda, bakalım ne kadar değişecek ek gıdalarla gelişimi.
yok canım doktorumuz verdi bu tarifi. özellikle dut pekmezi olsun dedi, dut olmazsa keçiboynuzu pekmezi de verilebilir dedi, bulabilirseniz organik olmalı dedi.Hehe,pekmez zararli degil dimi cnm
1000cc maşallah canım kuzucuğuna :) kilosu boyu nasıl merak ettim. ben de mi 3 kez sağsam acaba, ek gıda öncesinde 3 kez sağıyordum 450-500cc çıkıyordu ortalama.Ben 3 kez sagiyorum isyerinde genelde 400 ml cikio benim oglum gunluk 1000cc icio bazen 800 ek gida da aliyo ama cok degil meyvesi phuresi yogurdu ve mmuhalkebisinden kendi kasigiyla 6 7 kasik yiyo bazen fazla bazen az tabi standardi yok bizde boyle
Severek yedi gercekten.tuzlu oldugu icin cok yemesine izin vermedim. Biz ne yersek yemek istiyo kuzum.nasıl yedi hamsıyı,masaaallah
Boyu 72 kilosu 9400 du ek gida icin cok zorlamiyorum bakicisi zaten kendi yediklerinden filan da veriyormus yogurtla hippin 7 tahillisina ve kayisi puresine bayiliyo digerleri o gunku zevkine gore ise giderken 600 ml birakiyorum o genelde bitmis oluyo isyerinden gelen gece ve sabah icio benimki emmedi hic hep sagdum sagdikca artio ben 3 saatte bir mutlaka sagiyorumyok canım doktorumuz verdi bu tarifi. özellikle dut pekmezi olsun dedi, dut olmazsa keçiboynuzu pekmezi de verilebilir dedi, bulabilirseniz organik olmalı dedi.
1000cc maşallah canım kuzucuğuna :) kilosu boyu nasıl merak ettim. ben de mi 3 kez sağsam acaba, ek gıda öncesinde 3 kez sağıyordum 450-500cc çıkıyordu ortalama.
aynen bizim de ek gıda yiyebildiği kadar. annesütü de benim bıraktıklarımı ben işteyken biberonla ölçtüğümüz kadar + evdeyken beni emiyor ölçüsü yok :)
Benimki de terliklere takti kafayi :) onlara ulasinca guluyor bir de. Gecen gun laptop sehbanin uzerindeydi. Sarja takili duruyordu.sehpanin yanina gitmis kabloyla oynuyordu. Allahtan bisey olmamis.cok tehlikeli aslinda.cekip bilgisayari dusurebilirdi.Aynen.o kadar oyuncak varken artik ilgilenmez oldu. Gidiyor kablolarla terliklerle oynuyor. Bu arada bide ben evde yerde duran ne kadar vazo,cicek sus pus ne varsa tepelere kaldirdim.. tv unitesinin ustunu de bosalttim... birkac tane biblomu yere firlatip kirdi attila.
Karabük de onlar ... Eşime devamlı baskı yapıyorum Oraya taşınalım diye bi ikna edemedim ... Hanım köylü olmaktan korkuyor sanırım .. Burda ikimizde hiç kimsesi yok..anne olmak öyle cnm,benim kızda resimde büyük duruyor ,annen nerde cnm
bak işte ne güzel tam oldu yaaa :)Demi ? Anne de babadan 19 gun buyuk zaten
saçma sapan bşy o ya ağızdan çok fazla mikrop bulaşıyoBebek ağızdan öpülür mü hiç!Ben bile yüzünden öpmüyorum.Baba tarafından akrabalar nedense bana inat sanırım ağzından öpüp duruyorlar çocuğu.Sinir oluyorum(
primayla başladık mantar oldu bimden kullandık geçmedi molfix e geçtk doktorumuz krem verdi mantar geçti molfixi değişme artık dedi hala kullanıyorum problem yokKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum memnundum. Şimdi 4 numarasına geçtim sivilce gibi kabarıklıklar oldu. Bezden mi bilmiyorum ama değiştirip denemek istiyorum. Çok hassas cildi var. Böyle sorun yaşayan var mı yada kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi
maşallahhhh ya :)Kiizlaaaaaar bebisimin 5. Dis de cikti6. Da patladi patlicakkk 2 gundur heryeri kemirdi fayanslar kumanda elimiz vs bundan demek
Seninki 18şubat doğumlu degilmi, sağlık ocağından çagırdılar mı kansızlık varmı diye bizi henüz çağırmadılar fırsat bulursam gidecemBenimki 6. Ay kontrolünden sonra gitmedim zaten. Şimdi bende bilmiyorum. O zaman 70 boy, 7800 kilo idi
bizimki kabarıkken çıkmadı ya bi anda çıktı kabarıklık geçti diye umudumu kesmiştim ben :)Oyyyy massallah ona :)
Su dis patlamasi nasil birsey acaba iki uc aydir kabarik ama birsey yok :)
geçmiş olsun canm inş geçmiştr yeni okuyorum bizde de ara ara oluyo kabızlık kuru kayısı çok etkilioğlum kabız oldu. hemde çok kötünormal bir yetişkinin bile zor yapacağı kadar katı kaka yapıyor. yani yapamıyor. dünden beri çığlık çığlığa çocuk. yağladık masaj yaptık, zeytinyağı içirdik, armut rendeledim yedirdim.. yok fayda etmedi. en son poposuna sabun parçası soktuk öyle biraz çıkardı ama yavrum mosmor oldu, ağlamaktan sesi kısıldı. bu gecede çok huysuzdu. saat 1 bucukta yattı ama 4'e kadar uyandı durdu. çok zor uyuttum. şuan saat 05:26. uyku falan kalmadı bende, sabahlıcam
Ben 2sene önce büyük korkularla 4 ünüde aldırdım.hepsi çok zor çıkmıstı 6 senede çıktılar 4 5 sene acı verdiler sonrada büyük acılarla çekildiler.kimi yarı çkık kiminin üzerinde et vardı kimide yanağıma doğrü büyümüştü kurtuldum ama çok zordu.zaten inanılmaz dişçi korkum var.şimdide cekilecek yapılacak 2 dişim var ama yine çok korkuyorum.oğlum 3,5 aylikken dolgunun kenarı kırildı dişçim 6 ay olsun öyle kaplayalım demişti öylece kaldı.birinide böyle kaybettim zaten ofGeçmiş olsun canım, benim hepsi gömüluydu hatta bır tanesi yukarıya değilde yana dogru buyuyordu 3 tanesini aldırdım son bır tane kaldı o da ağrı yapmadığı surece kalsın demişti doktor yoksa onuda aldıracaktım, alşmıstım artık o koltuğa oturmaya ama her seferınde kendıme kızıyordum ben buraya nıyeaylıkken em diye sende kurtulusun ondan inşallah
Ben 2sene önce büyük korkularla 4 ünüde aldırdım.hepsi çok zor çıkmıstı 6 senede çıktılar 4 5 sene acı verdiler sonrada büyük acılarla çekildiler.kimi yarı çkık kiminin üzerinde et vardı kimide yanağıma doğrü büyümüştü kurtuldum ama çok zordu.zaten inanılmaz dişçi korkum var.şimdide cekilecek yapılacak 2 dişim var ama yine çok korkuyorum.oğlum 3,5 aylikken dolgunun kenarı kırildı dişçim 6 ay olsun öyle kaplayalım demişti öylece kaldı.birinide böyle kaybettim zaten of
Cnm kuru kayisiyi haslayip blender dan gecir yedir muhtemelen faydasi olur. Cok gecmis olsun attillayabizim de balgamli öksürük var dort bes gündür bugun doktora gittik birkac tane ilac var. Ama yol yorgunuyum ve oglene kadar fakultede olunca almadim daha
Bunlar da elazigdn yuvamizdan ilk karelerimiz :)Eki Görüntüle 1662144 Eki Görüntüle 1662145
ne güzel yaa darısı bana ben hala 63Kizlarrr cok mutluyum :)
Komsuda idim zayiflamissin dedi
Dijital tartilari var tartildim 53.5 kiloyum :)
Hamilelik Öncesi kilom 52 idi :)
ben de ekliyorum umutla koltuğa tutunacağı zamanı dediğin gibi durmıyo tam ben bırakınca 1-2 sn ancak duruyoBuarada sormak istedigim bir sey var. Kizimi ara ara koltugum kenarinda ayakta tutmaya calisiyorum ama bacaklar titriyo. Zamanlami ogreniyor yani baslangicta boyle mi oluyor ? Ozellikle bebekleri koltuk kenarlarinda hareket edenlere soruyorum.
İns cnm tasinirsiniz,kaynanan varmi,siz nerde oturuyonuzKarabük de onlar ... Eşime devamlı baskı yapıyorum Oraya taşınalım diye bi ikna edemedim ... Hanım köylü olmaktan korkuyor sanırım .. Burda ikimizde hiç kimsesi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?