2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Makinadan memnun musun peki? Ben de sağmak için makina alacağım ya da kiralayacağım da. Hangi marka ve model onu araştırıyorum. Bir de nası bi biberonla vermek lazım? Tabi süt saklama poşetleri de lazım olacak.

ben bilinenlerin aksine bilinmeyen bir marka aldım canım REnz marka motoru ile biberonu ayrı o yüzden biberonunu rahatlıkla kaynatıp yıkayabiliyorsun ve çekim gücü 9 a kadar ayarlı çekerkenke acı duymuyorsun

Kizlar gunaydin bizim yarin kirkimiz cikiyo bu kirk cikarmayi bilenler var mi?
Nasil cikarttiniz kirkinizi ben 2 gun once yikadim oglumu sanki usuttu gibi tekrar yikamam gerek var mi?
ben yıkanma suyuna 40 ihlas okudum ve yıkarkende dualar ettim.kendim de yıkandım aklıma gelen duaları okudum

slm anneler...
dün oğlum okadar kustuki üstüne dolapta kıyafet kalmadı .bugün daha iyiyiz şükür.hep böylemi sürecek bilmiyorum bazı günler çok kusuyor kustukça emmek istiyor iyice düzensiz oluyor.
bide oğluş artık uyanık dolaşmaya başladı gezmeyi çok seviyor özellikle mutfağı çok inceliyor.

Merhabalar Doğum yapan anneler bebeklerinizede sizlerede sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür dilerim.topiğinizde bazıları sarılık la ilgili soruları olmuş benimde 7.5 aylık oğlum var bizde yeni doğduğu zamanlarda sarılık olduk hatta bir gece hastanedede kaldık.biz sarılığımızı oğlumu gece gündüz söndurmeden evde beyaz ışığın altında yatırarak atlattık.çok sık emzirdim ve de bi kaç çay kaşığı su verdim hergün.ama ışık çok önemli hiç söndürmedik.bebekleri sarılık olan anneler lütfen yapın.böyle ćabuk atlatırsınız.Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş..

slm anneler...
dün oğlum okadar kustuki üstüne dolapta kıyafet kalmadı .bugün daha iyiyiz şükür.hep böylemi sürecek bilmiyorum bazı günler çok kusuyor kustukça emmek istiyor iyice düzensiz oluyor.
bide oğluş artık uyanık dolaşmaya başladı gezmeyi çok seviyor özellikle mutfağı çok inceliyor.
Dün benimkide öyleydi yaaa sürekli kustu sürekli emdi ve gecemiz felaketti ... 2 saatlik uykuylayım
bir arkadaşın dr.uda önermiş su içirmeyi .sarılık olmamış oda.
Alla alla ee bizde atlattık ki var içir falan demediler anne sütü aldığı için

Dilara Koçak ın süt arttırıcı hoşafını yapıyorum şimdi...

Mrb. herkese iyi günler . bende yeni doğum yaptım bebeğim 15 günlük ve sarılığı henüz geçmedi. hastaneye yatış değerine ulaşmadık ama baya yüksek. ilk zamanlar uyanmıyordu zorla uyandırıyrduk. son 3 gündür kendi uyanıyor. ama uyanma aralıkları sıklaştı rutin 1. 5 saate uyanıyor.o zaman bile tedirgin oluyorum doymuyor mu diye. kafam çok karışık. uyanmaya başlaması iyileştiğini gösterir mi ? çarşamba günü yine kontrolümüz var. günde 7 - 8 defa altına yapıyor. aklım çok karışık ne yapacağımı şaşırdım resmen. yardımcı olursanız sevinirim. herkese sağlıklı günler..

ben kızımı üşüttüm sanıyodum ama sanırım kolik gibi. gaz sancısı çekiyo. sancı çok arttığında karnına masaj yapıyorum o zaman gazla birlikte kakasını da yapıyo. 3 gündür böyleyiz. sancıdan yatağına yatmıyor. kucağımda uyuyo ayaklarını toplayıp. yazık çok üzülüyorum. ama yapacak bişey yok sanırım.

Kucakta uyuoruc emerken uyuyoruz yataga koydugum an uyanıyor benim kızım boşunamı beşik aldık deli olucam yaaa
Canım beşiğine koyduğunda battaniyeler ile iyice sarmala sanki anne kucağında gibi bi de öyle dene bakalım .. Ne kadar oldu senin ? Ya da pusetine koymayı dene ya da kendi yatağına yatır .. Belki senin kökünü alır . Aklıma bunlar geldi ..

Canım beşiğine koyduğunda battaniyeler ile iyice sarmala sanki anne kucağında gibi bi de öyle dene bakalım .. Ne kadar oldu senin ? Ya da pusetine koymayı dene ya da kendi yatağına yatır .. Belki senin kökünü alır . Aklıma bunlar geldi ..
Benimkise Benim yatağımda koltukta uyuyor kendi yatagında Uyanıyor

Bağırsak florası için damla kullanıyor musunuz,dr.yazdı ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım

Kizlar gunaydin bizim yarin kirkimiz cikiyo bu kirk cikarmayi bilenler var mi?
Nasil cikarttiniz kirkinizi ben 2 gun once yikadim oglumu sanki usuttu gibi tekrar yikamam gerek var mi?
Biz 22 gün olduk .. 38.gün yıkanıyormuş bebek de annede 40. Gün dışarı bir yerlere gidilirmiş.. İşte sevdiğin huyu suyu güZrl bir akraba komşuya gidiliyor bazıları kuyumcuya filan sokuyor .. Bazıları camiye götürüyormuş..

X