2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sabah peynir yumurta sarulisi 1 kasik tahilli ek gida 1bebe biskuvisi1 cck ppekmez ihlamurla rondodan cekip veriyorum oglen corba yada sebze puresi kiymali yada tavuklu ikindi meyve puresi yogurt yaa ikisinin karisimi yatmadan muhallebi cesidi aralarda ve gece mutlaka anne sutu yani genel olarak boyle bazen ogunler atliyo o zaman da anne sutuyle telafi ediyoruz umarim yardimci olmusumdur

Sağol canım takip edicem.temizlik vardı bebekle annem ilgilendi şimdi bana kaldı bakıyım

Geçmiş olsun canım.Belki üşütmüştür.Kaka yeşilse ya üşütmüştür yada çok besleniyordur diye okumuştum biryerde.Daha sık emzirmeye bak derim ben,sıvı alımı açısından.

Geçmiş olsun Canım.. Devam ederse o ilaçtan sınıra dr a gidersin inşallah çabuk atlatır ..

4 mü 3 saatte pert oluyor sonra zıvanadan çıkıyor 2 saat sıonra uykuya geçmesi lazım. Sonra sallasamda uykuya dalamıyor .. Baba ben işe gidiyorum diyerek odaya çekiliyor Napıyım ..
Ninnimiz var müzikte var artı sallama:)) ve ben

Geçmiş olsun benim kızım ishal olduğunda kakadan tahlil yapmışlardı mikrobik bişey var mı diye. Doktorun gerek görmemiş demek ki. Bol bol sıvı içirmeye çalış canım ishalde sıvı kaybı oluyor ya. Bize de sabflor vermişti bide zinko.

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum memnundum. Şimdi 4 numarasına geçtim sivilce gibi kabarıklıklar oldu. Bezden mi bilmiyorum ama değiştirip denemek istiyorum. Çok hassas cildi var. Böyle sorun yaşayan var mı yada kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi

Bende premium care kullaniyorum.4 numaraya gecince aynisi benim basima da geldi.2-3 gun o sivilceler kaldi ben sudo krem kullandm sonra duzeldi ve bir daha da yapmadi.

Cnm bende prima kullaniyorum,dogumdan beri,4 numara suan kullandigimiz bizdede ayni sorun oldu.

Bende premium care kullaniyorum.4 numaraya gecince aynisi benim basima da geldi.2-3 gun o sivilceler kaldi ben sudo krem kullandm sonra duzeldi ve bir daha da yapmadi.
Suan suyla yikayip kuruluyorum ve eczanenin verdigi hametan kremini suruyorum kizima,allah allah 4 numaralarda sorunmu var acaba

Merhaba arkadaşlar misafirlerim vardı yemekli çok şükür bitti güzel geçti ama bir o kadar yoruldum misafirin en zor yanı kızım şaşkına dönüyor evde hep benimle olduğu icin kalabalığa alışkın değil aslında alışması lazım uyumadı kaç saat ya misafirler gidene kadar odasına yatırıyorum her zamanki gibi ama ses duyuluyor diye uyuyamadı yavrum. Bu arada iki gündür kızım emekliyor :) tastamam gidemiyor ama bir iki ilerliyor :)

Bende prima kullaniyorum ben sorun yasamadim ama pisik icin desitin diye bi krem vvar onu kullaniyoruz cok etkili surer surmez rahatlqtio ve geciriyo

Bende Prima kullanıyorum ama bir sorun yaşamadım henüz , pişik kremi ise bepanthol kullanıyorum

Ben dogdugnda molfix kullanmisttm pisik yapti sonra prima kullandim oda ayni sonra bim in bezini kullanmaya basladim memnunum biside yapmadı bu zamana kadar

Suan suyla yikayip kuruluyorum ve eczanenin verdigi hametan kremini suruyorum kizima,allah allah 4 numaralarda sorunmu var acaba
Hametan mucize krem :)) bizde kullanıyoruz onu. Yazın boynunun altı kabarmıştı sürüyordum hemen geçiriyordu. Bunada sürdüm ama hava almıyor sürekli kapalı ya ondan geç tesir edecek sanırım. 4-5 gün oldu hala geçmedi Canım 4 numaraların dokusu mu farklı ki bunda maviye dönen sarı çizgi yok mesela

Sudo sürdüm hametan sürdüm ama hala devam ediyor. Artmadı ama geçmedi de. Dün doktoruna gösterdim çok önemli gözükmüyor şimdilik dedi. Sizlerdende duyunca rahatladım demekki bezden başka bir sıkıntı değil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…