- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 38
tadı yerinde oluyormu cnm,kek filan atıyonmu cnm
2-3 bebe bisküvisi 2 de petibör katıyorum. Bir küçük kase yapıyor. Yarısına kadar bayıla bayıla yiyor. Sonra ilgi dağılıyor ama yemeye devam ediyor. Bazen hepsini bitiriyor bazen dibinde biraz kalıyorUc tane bebe biskuvisimi cok degilmi ya
Benim uc bucuk yasinda ogluma versem uc biskuvi o gun yemek yemez
Bende hipp in organik yulaflisini aldim hic yemiyor birde ben deneyim biskuvi li
şükür çıkardı darısı kerem e ama çıkaralı gece uykusu sıfır okulda kelimler birbirine karışıyo bnm öğrenciler düzeltiyo vallaBizim de coktandir cekiyo hatta senimle ben yaziyorduk millet cikardi daha bizimkiler oooo :) seninki yine cikardi kerem beklemede :)
bayılırım şevkete :)Nadir dissiz bebek annelerinden biri olarak pek sayun kem gözlü sevketi anmak isterim
oasisbera anammm cinarin disleri ne gadar guzel keske keremin olsa :)
Dis cikaran butun bebislerimizi tebrik ederim o iki minik dis gözümün önünde :)
çok geçmiş olsun canm yaBu sabah oğlum koltuktan tahta yere düştü.38 cm yüksekliğinde.Çok fena oldum.Doktora götürdük.Birşeyi yok çok şükür.
Doktorun yanında kusunca reflüsü olduğunu anladık.Aslında ben nasıl anlamamışım kendime kızıyorum.Sürekli ağzına kusmuk geliyordu,suratını ekşitiyordu.Gece çok sık uyanıyor.her saat uyanıyor.Kusmayı biliyorsunuz zaten.sık hıçkırık.Gece çığlık çığlığa ağlamalar.Meğerse midesi yanıyormuş çocuğun.ilaç verdi ve bana ve bebeğe süt ve süt ürünlerini yasakladı.
Zor bir gündü(
Toprak Güneş 19 Mart.
Ah bu annelerin hakkı ödenmez. Benimki de yemeğimi pastamı yapıp getirdiği çok oldu. Hele doğumdan sonra kurtarıcım olduBenim şansım annemle aynı apartmanda oturuyor olmak tatlim ya.. ben tek basima yapmiyorum yani pogacalari falan) annem ve kiz kardesim oturuyoruz sarmalar sariliyor, dolaba atiliyor.. gecen mesela oturduk gecelere kadar kışa menemen kaynattik...
ellerine sağlıııkkk :) 17 mart doğum canmYaptım tablo, olmuş mu
Bebegi dusen herkese cok gecmis olsun ne cok artti dusmeler cok dikkat etmek lazim benim oglum daha 40i yeni cikmisti esim tasirken ana kucaginda dusup yuz ustu yrre kapaklandi cok kotu bir durum insa n ne yapacagini sasiriyor
Oglumun dis yerleri kabarmiiiis bizim muhtesem ikili geliyor galibane kadar surer cikmasi acaba???
ben uzun zamandr veriyorum meyve pürelerindeKizlar memleketten taze findik ve ceviz geldi: ) bebegime ezip vermek istiyorum ama acaba erken mi veren var mi araniza?
hatice ben bana da btmiş halini özelden atar msın canmtabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
güzeller güzeli oğlumla aynı gün doğmuş yaa tam uygun gelin:) gelin almayaDerinin dogum tarihi 17 mart :)
gelin almaya yer mi arıyorum ne diyecektm yrım kaldı cümle:)Derinin dogum tarihi 17 mart :)
çook geçmiş olsun canm ben de okulda öğretmen ve öğrencilerden her an kapcam diye korkuyorumGripli anneler kervanina bende katilmis bulunmaktayim, kafami kaldiramiyorum ve aksam misafirim var... Yavas yavas yemek pisirdim kizim uyurken ama keske bende yatsaydim, simdi yapamazsam aksamustu yapama diye yaptim mecbur. Off o degilde aksam nasil ayakta duracam misafirin yaninda
Attilanin ayakta oldugu saatler... 3den once uyumuyor artik iyice zivadan ciktiEvet cnm büyüme hormonu 22 30 ile 3 00 arasinda salgilaniyormus o saatlerde guzel bi uyku cekmesi lazim
Evet sagmak cok zor. Gunde bir kere okulda sagiyorum ama o bile yorucu. Bebeklerimizin saglikli olmasi tek dilegimiz zaten. :)Benim tembel oglum hic emmedi ben hep sagdim bu yuzden hep birikmis sutum oldu yoksa normal bence 150 emziremedigim icin 3 saatte bir sagiyprum gece dahil 7 kez cok yorucu ama bebegime deger kilolu olmasina da takilma saglikli olsun da yeter bebimkinin kilosu fazla ama zaten iri bebekti makrozomi demislerdi sezeryyanla zor dogdu sipa
Ben de kullanayim.cok da severim. Kizim da sever insallah.Evet canm toz tarcin kullaniyorum, internetteki yemek tariflerinde hep tarcin kullaniliyo tatlandirma amacli ve saglikli diye biliyorum
Saatini de sorayim bari. Bizimki 20.53hatice ben bana da btmiş halini özelden atar msın canm
güzeller güzeli oğlumla aynı gün doğmuş yaa tam uygun gelin:) gelin almaya
UzuldumAttila gece 3'lere hatta bazen 4'lere kadar uyumadigi icin bende kendime yeni hobi buldum... TABLO YAPMAK
Siz de hep yollarda ya :) pilot mu olacak acabaKeremin de tonla alerjisi varherseyde cikiyo gecen gün kaynanam kaymak vermek istedi yok dedim azicik tattirim diye minik birsey verdi sonuc ortada. Neyse ki artik gidiyoruz. Yarin sabah kayseriye gecicem. Ordan da oglen babamizla elaziga geciceZ insallah pazar günü
Oglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmemUzuldumgunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))
Neysr ki birileri elektrikli pompa akil etmis :) ozellikle gece uykudan kalkinca camasirimla destekliyorum 15 dk sagi arasi kestiriyorum:)))))Evet sagmak cok zor. Gunde bir kere okulda sagiyorum ama o bile yorucu. Bebeklerimizin saglikli olmasi tek dilegimiz zaten. :)
Maşallah diyelim. Nazar değer yazma böyle :)Oglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmem
Mart annesi değilim ama sizi her zaman takip ediyorum maşaAllah barekAllah nazar değmesin uykusuna bizimkinin en uzun uyku süresi 2 o da cok yorulmuşsa hele 1 haftadır cığlık cığlıga 15 dk da bir uyanıyor sizde böyle bişey oldu muOglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmem
Maaasallah deyim yaaa bi uykusu var adam gibi gerisi ofsayt 5 dk durmaz memeden emmez miz mizligi da caba tabi bu huylar ayni babasi:)))))Maşallah diyelim. Nazar değer yazma böyle :)
Masallah, boyle devam edersiniz insallah. Benimki de genellikle 45er dk uyur ama bazen 45 dk sonra uyaninca biraz kucaga alirim sakin sarki uydururm yine yatiririm uyur. Iki 1,5 saatlik uyku daha iyi sanki, yemek de piser bir parca temizlik de yapilir :)Oglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?