2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Uc tane bebe biskuvisimi cok degilmi ya
Benim uc bucuk yasinda ogluma versem uc biskuvi o gun yemek yemez
Bende hipp in organik yulaflisini aldim hic yemiyor birde ben deneyim biskuvi li
2-3 bebe bisküvisi 2 de petibör katıyorum. Bir küçük kase yapıyor. Yarısına kadar bayıla bayıla yiyor. Sonra ilgi dağılıyor ama yemeye devam ediyor. Bazen hepsini bitiriyor bazen dibinde biraz kalıyor

Bizim de coktandir cekiyo hatta senimle ben yaziyorduk millet cikardi daha bizimkiler oooo :) seninki yine cikardi kerem beklemede :)
şükür çıkardı darısı kerem e ama çıkaralı gece uykusu sıfır okulda kelimler birbirine karışıyo bnm öğrenciler düzeltiyo valla
bayılırım şevkete :)

çok geçmiş olsun canm ya

Ah bu annelerin hakkı ödenmez. Benimki de yemeğimi pastamı yapıp getirdiği çok oldu. Hele doğumdan sonra kurtarıcım oldu

Bebegi dusen herkese cok gecmis olsun ne cok artti dusmeler cok dikkat etmek lazim benim oglum daha 40i yeni cikmisti esim tasirken ana kucaginda dusup yuz ustu yrre kapaklandi cok kotu bir durum insa n ne yapacagini sasiriyor

Oglumun dis yerleri kabarmiiiis bizim muhtesem ikili geliyor galibane kadar surer cikmasi acaba???

bizimki kabardıktan çok sonra çıktı ya ben umudumu kaybetmiştim 1 yaşını bulur diyodum bi baktım çıkmış inş çabucak çıkar

Kizlar memleketten taze findik ve ceviz geldi: ) bebegime ezip vermek istiyorum ama acaba erken mi veren var mi araniza?
ben uzun zamandr veriyorum meyve pürelerinde

hatice ben bana da btmiş halini özelden atar msın canm

Derinin dogum tarihi 17 mart :)
güzeller güzeli oğlumla aynı gün doğmuş yaa tam uygun gelin:) gelin almaya

Derinin dogum tarihi 17 mart :)
gelin almaya yer mi arıyorum ne diyecektm yrım kaldı cümle:)

çook geçmiş olsun canm ben de okulda öğretmen ve öğrencilerden her an kapcam diye korkuyorum

Evet sagmak cok zor. Gunde bir kere okulda sagiyorum ama o bile yorucu. Bebeklerimizin saglikli olmasi tek dilegimiz zaten. :)

Attila gece 3'lere hatta bazen 4'lere kadar uyumadigi icin bende kendime yeni hobi buldum... TABLO YAPMAK
Uzuldum gunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))

Siz de hep yollarda ya :) pilot mu olacak acaba yolunuz guzel gecer insallah..

Uzuldum gunduz telafi ediyor mu bari? Bu aylarda toplamda 14-15 saat uyumalari gerekiyormus, 11-12 saati gece, kalani da sabah ve ogle sonrasi iki gunduz uykusunda. Tabii, utopiya bu :))
Oglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmem

Oglum aksam 7 de yatiyo saat 2 da kalkio sut icip geri yatiyor 5 bucuk altti gibi geri kalkio gunduz de 45 er dk dan 4 kez uyuyor bi bu konuda caliskan masallah uykucu sukur yoksa nasil calisirdim bilmem
Mart annesi değilim ama sizi her zaman takip ediyorum maşaAllah barekAllah nazar değmesin uykusuna bizimkinin en uzun uyku süresi 2 o da cok yorulmuşsa hele 1 haftadır cığlık cığlıga 15 dk da bir uyanıyor sizde böyle bişey oldu mu

Masallah, boyle devam edersiniz insallah. Benimki de genellikle 45er dk uyur ama bazen 45 dk sonra uyaninca biraz kucaga alirim sakin sarki uydururm yine yatiririm uyur. Iki 1,5 saatlik uyku daha iyi sanki, yemek de piser bir parca temizlik de yapilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…