- 12 Eylül 2014
- 324
- 239
- 103
bilmiyordum tahinin alerjik olduğunu Allah'tan bir sıkıntı olmamışTahini ben de vermistim ama sonra internete bi bakim dedim.en alerjik besinlerdenmis. Bir daha vermedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyordum tahinin alerjik olduğunu Allah'tan bir sıkıntı olmamışTahini ben de vermistim ama sonra internete bi bakim dedim.en alerjik besinlerdenmis. Bir daha vermedim.
Bana da mail atabilir misin. Özelden mesaj mı atıyorsun mail adresimi vereyim. İsmim Nalantabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Poğaçalar börekler sarmalar yapılıyor hemde fazla fazla adınada tembellik deniyor. Öleyim ben iyisi miben poğaca, börek, sarma marma yapınca fazladan yapıp atıyorum buzluğa. hopp ani birilerimi geldi??? çıkartıp ısıtıyorum :) tembelliğin böylesiiii![]()
Allah kolaylık versin canım, bol bol eğlenin afiyetle yiyinGelen misafirlerden umut edicem Can'ım yoksa tek başımayım hazırlık ya eşim sağılsın evde olabildiği sürece yardım ediyor ama oda çalışıyor işi ağır çok şey bekleyemiyorım
Derinin dogum tarihi 17 mart :)Yaptım tablo, olmuş mu![]()
BEN YAPTIRDIM HATTA KANAL YAPTIRDIM İKİ TANEEmzirirken dis dolgusu yaptirilirmi kizlar
Yok cnm gorev icabı batmandayiz.şaka yapıyorum tatlim yoksa yakın deiliz:):)Sen istanbuldamisin cnm
ben DİDEM :)tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
AYYY DİMİ DOĞRU :) CİCİ ANNESİ DİYELİM ŞİMDİLİK :)ne teyzesi ya kertmemişmiydik biz :)
anla işte uyusturmalı bişey veriyorlar ya hahaDolguda narkoz mu veriyorlar? bna damağıma uyuşturucu iğne yaptılar. emzirdiğimi belirttim ilk başta, sorun yok demiştiler.
tadı yerinde oluyormu cnm,kek filan atıyonmu cnmben poğaca, börek, sarma marma yapınca fazladan yapıp atıyorum buzluğa. hopp ani birilerimi geldi??? çıkartıp ısıtıyorum :) tembelliğin böylesiiii![]()
Ben ismimi yazmamıştım.Songül, yaş 32.Emeğine sağlık canım..tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Tarcini cok goruyorum tariflerde.toz tarcin degilmi. Faydalimi beveklere de acabaKizlar ben bir haftadir veriyorum, her seferinde taze kiririyorum cunku kirilmis duran cevizin vitaminleri kacarmis, bir cevizi kirip havanda dovup toz haline getirip meyvesine katiyorum. Elma tarcin ceviz yada armut ceviz seklinde veriyorum cok seviyo kizim
Vuuu 200 cc mi. Hic o kadar sutum olmadi. Sabah doluyken sagsam ikisinden en fazla 150 cikar. Ama 6 aydir yetti sutum. Ne kilolu ne zayifiz. Ama artik yetmiyo sanirim.ozellikli gece sikinti yasiyoruzben pirinci yikayip hasliyorum spnra blendirdan cekiyorum icine kendi suttumden koyup yarim seftali bir ck pekmez 2 tane de bebe biskuvisi koyuyorum bayila bayila yiyo ozellikle yatmadan 1 saat once veriyorum yatacagi zaman da 200 cc anne sutu 6 saat uyanmiyo maaasallahhh![]()
Ben Burcu. :)tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.