2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Bana da mail atabilir misin. Özelden mesaj mı atıyorsun mail adresimi vereyim. İsmim Nalan

ben poğaca, börek, sarma marma yapınca fazladan yapıp atıyorum buzluğa. hopp ani birilerimi geldi??? çıkartıp ısıtıyorum :) tembelliğin böylesiiii :KK70::KK70:
Poğaçalar börekler sarmalar yapılıyor hemde fazla fazla adınada tembellik deniyor. Öleyim ben iyisi mi

tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
ben DİDEM :)

Gripli anneler kervanina bende katilmis bulunmaktayim, kafami kaldiramiyorum ve aksam misafirim var... Yavas yavas yemek pisirdim kizim uyurken ama keske bende yatsaydim, simdi yapamazsam aksamustu yapama diye yaptim mecbur. Off o degilde aksam nasil ayakta duracam misafirin yaninda

Ben ismimi yazmamıştım.Songül, yaş 32.Emeğine sağlık canım..

Kızlar benim ufaklık gece hiç uyuyamadı.sabaha kadar nöbet tuttum.15 dk uyuyor uyanıyor.Reflüsü var demiştim ya.Sürekli ağzına geliyor,arada kusuyor,mideside yanıyor sanırım.Doktor gaviskonla motilium diye iki şurup verdi.Birde alttan sürekli gaz çıkarıyor,üstelikde kabız.Hergün erik suyu içiriyorum.Çok üzülüyorum.Bu reflü illeti çok rahatsız ediyor çocuğu.Başka doktora daha mı götürsem ki.Acaba birşeylerede alerjisi olabilirmi.Hem kabız olması hem gaz sorunu da var ya.Yediğim birşeyler dokunuyorsa nasıl anlayacam ki :(( Çocuk geceleri uyuyamassa nasıl büyüyecek.Büyüme hormonu gece işliyormuş.

Kizlar ben bir haftadir veriyorum, her seferinde taze kiririyorum cunku kirilmis duran cevizin vitaminleri kacarmis, bir cevizi kirip havanda dovup toz haline getirip meyvesine katiyorum. Elma tarcin ceviz yada armut ceviz seklinde veriyorum cok seviyo kizim
Tarcini cok goruyorum tariflerde.toz tarcin degilmi. Faydalimi beveklere de acaba

ben pirinci yikayip hasliyorum spnra blendirdan cekiyorum icine kendi suttumden koyup yarim seftali bir ck pekmez 2 tane de bebe biskuvisi koyuyorum bayila bayila yiyo ozellikle yatmadan 1 saat once veriyorum yatacagi zaman da 200 cc anne sutu 6 saat uyanmiyo maaasallahhh:KK70:
Vuuu 200 cc mi. Hic o kadar sutum olmadi. Sabah doluyken sagsam ikisinden en fazla 150 cikar. Ama 6 aydir yetti sutum. Ne kilolu ne zayifiz. Ama artik yetmiyo sanirim.ozellikli gece sikinti yasiyoruz :(

Back