- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
hg aramızaMerhaba benide araniza alirmsiniz hep okuyodum yazdiklarinizi bende uye oldum mart annesiyim bende
Benim tembel oglum hic emmedi ben hep sagdim bu yuzden hep birikmis sutum oldu yoksa normal bence 150 emziremedigim icin 3 saatte bir sagiyprum gece dahil 7 kez cok yorucu ama bebegime deger kilolu olmasina da takilma saglikli olsun da yeter bebimkinin kilosu fazla ama zaten iri bebekti makrozomi demislerdi sezeryyanla zor dogdu sipaVuuu 200 cc mi. Hic o kadar sutum olmadi. Sabah doluyken sagsam ikisinden en fazla 150 cikar. Ama 6 aydir yetti sutum. Ne kilolu ne zayifiz. Ama artik yetmiyo sanirim.ozellikli gece sikinti yasiyoruz
Benim kiz oturup abilerini izliyor mol mol .buyukler kucuge bakiyor cok cocuk olunca cocuklarda stres de az oluyor daha az ugrastiriyor insani .Kolay gelsin. Bende misafiri çok seviyorum. Ama bebek olduğundan beri dilediğim gibi çağıramıyorum. Eskiden yemeğe kahvaltıya birsürü arkadaş davet ederdim. Şimdi bir çocuk canımızı çıkarıyor pert haldeyiz. Birden çok cocuğu olanlar ne yapıyor acaba. Servise toplamaya yardım edecek birileri var mı bari.
Hg .. Martın kaçı .. Prens mi Prenses mi minik :)Merhaba benide araniza alirmsiniz hep okuyodum yazdiklarinizi bende uye oldum mart annesiyim bende
Ben de soracaktım 200 cc süt Nasıl çıkıyor diye maşallah yinde sağımına göre ..Benim tembel oglum hic emmedi ben hep sagdim bu yuzden hep birikmis sutum oldu yoksa normal bence 150 emziremedigim icin 3 saatte bir sagiyprum gece dahil 7 kez cok yorucu ama bebegime deger kilolu olmasina da takilma saglikli olsun da yeter bebimkinin kilosu fazla ama zaten iri bebekti makrozomi demislerdi sezeryyanla zor dogdu sipa
derece sabitse 6 buzdolabi buzluguysa 3 ay diye biliyorum ama bence cok bekletme cunku sutun tadi ve icerigi bebegin ayina gore degisiyo ben fazlasini ek gidalarda degerlendiriyorum artikBen de soracaktım 200 cc süt Nasıl çıkıyor diye maşallah yinde sağımına göre ..
Kızlar derin dondurucudaki sütleri ne kadar saklayabiliyoruz ??
Canim benim bir yakinimin bebeginde cesitli alerjiler cikmisti, en buyuk belirtisi de refluydu. Bence bir uzmana gostermelisin, mide kapakcigi artik gelismistir, yenidogan reflusu degildir artik. Reflu yastigi denedin mi? Belki biraz rahatlatir bebegini..gecmis olsun...Kızlar benim ufaklık gece hiç uyuyamadı.sabaha kadar nöbet tuttum.15 dk uyuyor uyanıyor.Reflüsü var demiştim ya.Sürekli ağzına geliyor,arada kusuyor,mideside yanıyor sanırım.Doktor gaviskonla motilium diye iki şurup verdi.Birde alttan sürekli gaz çıkarıyor,üstelikde kabız.Hergün erik suyu içiriyorum.Çok üzülüyorum.Bu reflü illeti çok rahatsız ediyor çocuğu.Başka doktora daha mı götürsem ki.Acaba birşeylerede alerjisi olabilirmi.Hem kabız olması hem gaz sorunu da var ya.Yediğim birşeyler dokunuyorsa nasıl anlayacam ki( Çocuk geceleri uyuyamassa nasıl büyüyecek.Büyüme hormonu gece işliyormuş.
Evet cnm büyüme hormonu 22 30 ile 3 00 arasinda salgilaniyormus o saatlerde guzel bi uyku cekmesi lazimKızlar benim ufaklık gece hiç uyuyamadı.sabaha kadar nöbet tuttum.15 dk uyuyor uyanıyor.Reflüsü var demiştim ya.Sürekli ağzına geliyor,arada kusuyor,mideside yanıyor sanırım.Doktor gaviskonla motilium diye iki şurup verdi.Birde alttan sürekli gaz çıkarıyor,üstelikde kabız.Hergün erik suyu içiriyorum.Çok üzülüyorum.Bu reflü illeti çok rahatsız ediyor çocuğu.Başka doktora daha mı götürsem ki.Acaba birşeylerede alerjisi olabilirmi.Hem kabız olması hem gaz sorunu da var ya.Yediğim birşeyler dokunuyorsa nasıl anlayacam ki( Çocuk geceleri uyuyamassa nasıl büyüyecek.Büyüme hormonu gece işliyormuş.
Keremin de tonla alerjisi varCanim benim bir yakinimin bebeginde cesitli alerjiler cikmisti, en buyuk belirtisi de refluydu. Bence bir uzmana gostermelisin, mide kapakcigi artik gelismistir, yenidogan reflusu degildir artik. Reflu yastigi denedin mi? Belki biraz rahatlatir bebegini..gecmis olsun...
Tarcini cok goruyorum tariflerde.toz tarcin degilmi. Faydalimi beveklere de acaba
18 mart prenssim varHg .. Martın kaçı .. Prens mi Prenses mi minik :)
Hb dumHg .. Martın kaçı .. Prens mi Prenses mi minik :)
Sağol canım.Bende diyorum belki alerjisi var birşeye.Ama hiç kızarıklık,döküntü falan olmuyor.Birsüre ek gıdaya ara verecem sadece süte dönücem bakalım ne olucak...Canim benim bir yakinimin bebeginde cesitli alerjiler cikmisti, en buyuk belirtisi de refluydu. Bence bir uzmana gostermelisin, mide kapakcigi artik gelismistir, yenidogan reflusu degildir artik. Reflu yastigi denedin mi? Belki biraz rahatlatir bebegini..gecmis olsun...
İkinci çocuk için umut oldu bu yazdıkların :))Benim kiz oturup abilerini izliyor mol mol .buyukler kucuge bakiyor cok cocuk olunca cocuklarda stres de az oluyor daha az ugrastiriyor insani .
Benimde halılar yıkamada yarında temizlik var :))2 gündür temizlik var bende halıları yıkamaya gönderdim perdeler camlar kardeşim annem var yardım ediyorlar.o yüzden pek bakamadım
Geçmiş olsun. Hep böyle oluyor birşeyler yetişsin diye hep ertelenen dinlenmek oluyorGripli anneler kervanina bende katilmis bulunmaktayim, kafami kaldiramiyorum ve aksam misafirim var... Yavas yavas yemek pisirdim kizim uyurken ama keske bende yatsaydim, simdi yapamazsam aksamustu yapama diye yaptim mecbur. Off o degilde aksam nasil ayakta duracam misafirin yaninda
Attila gece 3'lere hatta bazen 4'lere kadar uyumadigi icin bende kendime yeni hobi buldum... TABLO YAPMAKGecenin bir vakti elif is basinda :) ben isim soylemekte sakinca gormuyorum sokakta senin ismin ne sorunlunca sanki soylemiyormuyum. Merhaba, ben Leyla :)
Benim şansım annemle aynı apartmanda oturuyor olmak tatlim ya.. ben tek basima yapmiyorum yani pogacalari falanPoğaçalar börekler sarmalar yapılıyor hemde fazla fazla adınada tembellik deniyor. Öleyim ben iyisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?