Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de kompleks vit hyper immun 0-3 drops, biogaia ve gerektiğinde sab simplex kullanıyoruz.Biz de devit, kompleks vit, biogaia ve zinco kullanıyoruz. Zinco gaz olduğunda kullanıyoruz. Sadece biogaia ı doktorumuz yazmamıştı. Diğerlerini dr yazdı. Biogaia ıda eşim eczacı o kullandırtıyor. Onu da niye kullandığımızı yazayım sizlere. Bebeklerin ilk 3 ay bağırsaklarında normal insanlarda sindirimi sağlayan bakteriler yok o yüzden çok gaz problemi yaşarlar. Bu damlada bu bakterilerden var düzenli olarak bir müddet kullandığınız zaman bu damlayı bakterileri daha erken bir zamanda yerleştiriyorsunuz ve çocuğun sindirim sistemi daha erken gelişmiş oluyor. Bunu yapmak ömürlük çocuğa rahatlık sağlıyor ilerde sindirimle bağırsaklarla ilgili sıkıntı yaşamasını minimuma indiriyor. Biraz pahalı bir damla ama çocuğa sağladığı yararı düşününce bence hiç bir önemi yok.
Makinadan memnun musun peki? Ben de sağmak için makina alacağım ya da kiralayacağım da. Hangi marka ve model onu araştırıyorum. Bir de nası bi biberonla vermek lazım? Tabi süt saklama poşetleri de lazım olacak.Ben dayanamayıp boyattım saçlarımı :) 1 senedir neredeyse dokunmamıştım.
Maalesef benim lide çok inatçı, emmiyor. Sağıyorum, bu şekilde anne sütünü veriyorum. Ama böyle de çok zor tabi. Çok isterdim emmesini
Şimdi prospektüsünü okudum evet ambalajlı dolapta saklanması gerek açıldıktan sonra dışarda muhafaza edilebilir diyor. Şu an eşim işte soramadım. Ama senin tam tersi olmuş yani ambalajlı iken dışarda bırakmışsın. Ben akşama eşime yine sorup yazarım ama. Alırken eczacının uyarması gerekti ama sizleri soğuk zincir bir ilaç olduğu konusundaBiz de kompleks vit hyper immun 0-3 drops, biogaia ve gerektiğinde sab simplex kullanıyoruz.
Biogaia yı açmadan önce oda sıcaklığında muhafaza ettim, sonra farkettim üzerindeki saklama koşullarını. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında muhafaza edilebilir demiş, açtıktan sonra da dolapta tuttum 1 gün. Bozulmuş mudur ilaç? 1 ay kullanılacak demişti Dr, yenisini mi almalıyız sizce?
Biogaia yi bizede vermedi dr kontrolumuz var bende isteyim bari gaz konusunda baya baya rahatlatiyor galiba 3 ay cocuklar ikinmaktan bi hal olmasinBiz de devit, kompleks vit, biogaia ve zinco kullanıyoruz. Zinco gaz olduğunda kullanıyoruz. Sadece biogaia ı doktorumuz yazmamıştı. Diğerlerini dr yazdı. Biogaia ıda eşim eczacı o kullandırtıyor. Onu da niye kullandığımızı yazayım sizlere. Bebeklerin ilk 3 ay bağırsaklarında normal insanlarda sindirimi sağlayan bakteriler yok o yüzden çok gaz problemi yaşarlar. Bu damlada bu bakterilerden var düzenli olarak bir müddet kullandığınız zaman bu damlayı bakterileri daha erken bir zamanda yerleştiriyorsunuz ve çocuğun sindirim sistemi daha erken gelişmiş oluyor. Bunu yapmak ömürlük çocuğa rahatlık sağlıyor ilerde sindirimle bağırsaklarla ilgili sıkıntı yaşamasını minimuma indiriyor. Biraz pahalı bir damla ama çocuğa sağladığı yararı düşününce bence hiç bir önemi yok.
Merhabaa . Ben kraftın park yatağını kullanıyorum...
Sağlıkla bebeğine kavuşursun umarım , sevgiler
Bana kirkin cikinca smear testi yapcam dedi mecburen alttan bkcak yani40 ı çıkan bayanlar muayne alttanmı yapılıyor üsttenmi.?
Biogaia ilaci nicin verdi dr sana? Gaz sikayeti ile mi gitmistin? Ben de alsam mi diye dusunuyorum. Ama dr a gitmedimSağol canım teşekkür ederim napalım yenisini alırız artık.
Gazı oluncada öyle yapıyorlar gazının iyiceoktığondan emin ol canım belki ondandır. Bazen benimlide öyle yapıyor
Bozulmamış cnm merak etme 1 ay içinde kullan dışarda bıraktığın tarihtenBiz de kompleks vit hyper immun 0-3 drops, biogaia ve gerektiğinde sab simplex kullanıyoruz.
Biogaia yı açmadan önce oda sıcaklığında muhafaza ettim, sonra farkettim üzerindeki saklama koşullarını. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında muhafaza edilebilir demiş, açtıktan sonra da dolapta tuttum 1 gün. Bozulmuş mudur ilaç? 1 ay kullanılacak demişti Dr, yenisini mi almalıyız sizce?
Bende kanallarim açılsın diye sagiyordum ama bir baktim biberon à alışıyor bende artık pek sagmiyorum ağladıkca emziriyorumbende mam takviyesi yapıyorum banada azalt mamayı dediler ama benim kız ortalığı yıkıyo doymayınca. aç kalmasın diye veriyorum bende napim yaa üff zatem emmiyo sağıyorum
Bizimde öyle oldu meğer çocuk esmer değilmiş :)Bizumkiside en fazla 11 oldu.en son gittigimizde 8 e düşmüştü.doktor bişey olmaz bundan sonra demişti.ama toplamda yaklaşık bir ay sürdü sarılık.bu rada çocuğundan bayağı beyazmis sarılık geçince anladık:)))
biz 40 tane fasulye ye Dua okuduk onlarıda yikadigimiz suya attık sonrada toprağa atılacak.Kizlar gunaydin bizim yarin kirkimiz cikiyo bu kirk cikarmayi bilenler var mi?
Nasil cikarttiniz kirkinizi ben 2 gun once yikadim oglumu sanki usuttu gibi tekrar yikamam gerek var mi?
Dua hangisi canim bebegide yikadiniz mibiz 40 tane fasulye ye Dua okuduk onlarıda yikadigimiz suya attık sonrada toprağa atılacak.
Canım Allah a şükür fototerapi görmedik sürekli rengini kontrol ediyorum.İnşallah hayırlısıyla gözakındaki sarılıkta geçer.Bide benim oğlum beyaz tenli sarı olup olmadığı belli oluyor gibi.Ben göremiyor muyum diye eve buyukleri çağırdım.Etrafta grip salgını var sürekli hastaneye taşınmak istemiyorumCanım bizim 4. Gün sarılığımız başladı 6. Gün fototerapi aldı bir gün 19 dan 9 a düştü ama 2 gün sonra tekrar 16 ya çıktı sapsarıydı çocuğum daha sonra doktor luminaletten diye bir ilaca başlattı 1 hafta kullanacak 1 hafta da bekleyin dedi ve kontrole gelmemizi söyledi. 5 gündür kullanıyoruz ilacı doymuyordur belki diye mama takviyesi de yapıyorum. Artık vücüdünda sarılık geçti çok az yanağında ve göz akında kaldı. Ama araştırdığım kadarıyla göz akından kaybolması biraz zaman alıyormuş. İnşallah atlatırlar şu sarılık mevzusunu insanın çok canını sıkıyor çünkü
Emziriyorum canım inşallah geçer.Sağlık ocağına gittim kilosuna felanda baktırdım.İyiydi çok şükür.Kakayla çişle sarılık atılıyor diyolar.Allah a şükür her bezinde kaka çiş var.İnşallah göz bebeği beyazlar benimde içim rahatlar.Hepimizin yavrularına geçmiş olsunCanim bnm kizim 53 gunluk. Halen gozleriinde sarilik var tabi cok az. Bide burnunda beyaz nnoktalar vardi. Bayagi duzeldi. Doktor zamanla gecer demisti. korkma artik bol bol ememzir atlatir.uyursa bile uyandir emzir.
Anladım canım çok sağol. Haklısın eczacı uyarmalıydıŞimdi prospektüsünü okudum evet ambalajlı dolapta saklanması gerek açıldıktan sonra dışarda muhafaza edilebilir diyor. Şu an eşim işte soramadım. Ama senin tam tersi olmuş yani ambalajlı iken dışarda bırakmışsın. Ben akşama eşime yine sorup yazarım ama. Alırken eczacının uyarması gerekti ama sizleri soğuk zincir bir ilaç olduğu konusunda
Kakasını yapamıyor demiştim o uüzden verdi canımBiogaia ilaci nicin verdi dr sana? Gaz sikayeti ile mi gitmistin? Ben de alsam mi diye dusunuyorum. Ama dr a gitmedim
Valla büyükler anlamadı bizde unutmuşlar hepsi bebeklik dönemlerini. Topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde farkettiler de öyle çocuk dr na gittik ama sen anlarsın çünkü bizler anne olarak daha pimpirikli oluyoruz :) benim kızımda sarışın beyaz tenli burnuna ve burnunun kenarındaki göz altlarına bak ordan anlaşılıyor. Valla çok anladığımdan değil bizim yaşadıklarımızı anlatıyorum sadece :) yoksa tecrübem falan yok :)Canım Allah a şükür fototerapi görmedik sürekli rengini kontrol ediyorum.İnşallah hayırlısıyla gözakındaki sarılıkta geçer.Bide benim oğlum beyaz tenli sarı olup olmadığı belli oluyor gibi.Ben göremiyor muyum diye eve buyukleri çağırdım.Etrafta grip salgını var sürekli hastaneye taşınmak istemiyorum