- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
benımıkıde ana kucagında durmayı sevmıyor yere yatıyorum anakucagının koluna asıyorum oyuncakları oyle oynamayı sevıyor ıstersen dene cnm ana kucagında rahat hareket edemedıgınde n sevmıyor benımkıdeBenimki hiç oyuncak sevmiyor canım ana kucağına oyuncak asıyorum ağlıyor önünü açıyorum etrafı izlemek istiyor ve de sürekli onunla konuşmaMizi istiyor o yüzden oyun halisinda karasızim
kızlar oyun halısı aldınızmı ,ne kadarlıkken alınır,kızım 3 aylık
çok güzelmis güle güle kullansın bebiş,ne kadarlık bebişinEki Görüntüle 1560524 cnm bız bunu şipariş verdık
ben humana still tea almıstım,arasıra kullanıyorumkızlar sut olsun diye malt içeceği yada lav-ctamil kullanıyormusunuz işe yarıyormu
3.5 aylık olduçok güzelmis güle güle kullansın bebiş,ne kadarlık bebişin
Ayni gun dogum yapmisiz :) Ben de bakiyorum bu aralar oyun halisi.16 mart kızımın dogum tarıhı,bizde 3 ay 3 gün )
Ben 1.ay kontrilunde gosterdm icinde beyazlik vardi temizlemeye korkuyodm. Doktorda ilik suyla Sul dedu. Bide babe marks genital bolge temizleyici jel Verdi Ben almadim sulince gecti zaten. Temixlemwk lazn banyodan sonra yumusuyo daha kolay siliniyorKizi olan anneler, doktor kontrolune gittiginizde doktok hic kizinizin cis yaptigi yeri kontrol ettimi?
Ben gecen hafta yeni bir doktora gittim ve doktor ilk oraya bakti iyikide bakmis meger cis yaptigi yerin onunde zar varmis ve kizim minnacik bir yerden cisini yapabiliyormus, orasi hic ellenmez diye o beyazliklarini bile cok ellemiyordum ama doktor gosterince sok oldum resmen gozle gorulen bir sekilde onunde zar var. Doktor her bez degistirirken orayida silmemi soyledi o sekilde o zar gider dedi inanin o gun iki kere sildim baya bir yeri acildi, simdi dikkat ediyorum cok az bir yerinde kaldi surekli silip tahris etmek istemedigim icin ara ara siliyorum. Sizinlede paylasmak istedim sizde bir kontrol edin, benim kizimin surekli inlemesi vardi ve bezi cok cisli olmuyordu, inlemesi azaldi ve artik bezi dolmaya basladi. Doktor kapali olmasi halinde cisi icinde kalir onu yakar ve ates yapar dedi. Yazik kuzular biz bilmeden neler cekiyo boyle
kızlar oyun halısı aldınızmı ,ne kadarlıkken alınır,kızım 3 aylık
aa seninkide kızmı cnmAyni gun dogum yapmisiz :) Ben de bakiyorum bu aralar oyun halisi.
biz doğumdan itibaren bunu kullandık. çok memnunuz. fisher price. ayagını piyanoya vurdukça müzik çalıyor. tepesindeki aynadan kendini izliyor :)
çokta sevdik! ama artık yatmak istemediği zamanlar oluyor yada hep aynı şeyle oynamaktan sıkılıyor. o yüzden bu oyun sandalyesini de geçen gün aldık. müzikli ve sallanıyor. tavsiye ederim.
sezeryanmı sen cnmBenim kızımda 16 Mart :)
Erkek benimki cnm. Ben sezeryan dogum yaptim. Gebelik zehirlenmesi gecirdim. Normal istiyordum olmadi. Allahtan bebegime birsey olmadi cok sukur. Sen sezeryan mi?aa seninkide kızmı cnm
geçmiş olsun,bende çok normal dogum istedim,olmadı,kızce ters duruyordu,dönmedi,mecburi sezeryan oldumErkek benimki cnm. Ben sezeryan dogum yaptim. Gebelik zehirlenmesi gecirdim. Normal istiyordum olmadi. Allahtan bebegime birsey olmadi cok sukur. Sen sezeryan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?