2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba arkadaslar bugün 3. Ay Kontrolü olduk 5700 olmus kızım boy 60 cm dogdugında 3225 gr boy 51 cm di , iyi dedi Dr ası oldu iki bacağından tekrar ve yine Ateş'i cıktı fitil verdim inmeyince şimdi uyuypr inş gece rahat gecer bir sonra ki aşı bir ay sonra oda bitti mi 1 yaşına kadar yokmuş şükür bir daha

Biz 3.ayda asi olmadik.ne asisi oldunuz.sadece rotovirus olduk oda agizdan

aynen! bazen dalga geciyorlar doktor bebeği içinde unutmuş diye

Bize serum fizyolojik verdi doktor. Onu kullaniyoruz. Sonucta obu da burnun icine soruyoruz

denizsuyu dediysem denizden su çekmiyorum canım senin dediğini kullanıyorum :) tonimer, otribebe vs vs. bunlar denizsuyu çözeltili fizyolojik serum. burun deliklerine ikişer damla damlatıp, burun temizleme aparatı ile tek nefeste çekiyorum kuru pisliği :)

Benmde oyle Ben hemen adet oldum ama inmedi esimde surekli az ye diyor yemekle ne alakasi var diye tartisiyorum hep. Hamile gibiyum hicbi kiyagetm olmuyo. Cok can skici moralm bozyluyo insan icine cikmak istemiyorum

Ne asisi oldunuz canm

Bebeğimin altı ilk kez pişdi kakasından olmuş olabilir mi ki Tabi benim yediğim bişiden dolayı ya da su ve pamuk kullanıyordum bi kaç gün unı Baby ıslak mendil kullanmıştım ondan mı ki !! Ya kuzum benim ya çok da büyük değil ana pişdik çizgi şekilde kızarmış bi de pütür sivilce gibi !!! Neden olmuş olabilir ki bu şekilde olması ??

Benmki ilk dogfugunda Ben yogun bakimdayken ebeler alttini degistirmemis kakadan pisik olmustu hala izi var. Altini islak sarincada olur gun icinde ac hava alsin. Biz bile adet olumca pedden ne hale geliyoz bebisler napsun. Sudocrem diye bi krem var cok iyi pisiklere. Bide rczanelerin yaptigi ozel karisimlar oluyo hemen geciriyolar . Cisli bezi degistirrken sul degialstir. Kaka yaptigindada her sefernde o kremi sur

Herkese hayirli ramazanlar arkadaslar. Ramazanin rahmeti bereketi uzerinize olsun bebislerinizle saglikli sihhatli uzun ömürleriniz olsun insallah.
Dun 3.ay kontrolu yaptirdik. Kilo 6.5 boy 67 cm bas cevresi 41cm. Biraz genis dedi hemsire damla sayisini artir dedi. Moralim bozuldu. Sizce normal mi yoksa endiselenmeli miyim bilmiyorum. Degerlere baktigimda normal gorunuyor.

bebegin dogdugunda kilosu boyu nekadardi

Benimki hiç oyuncak sevmiyor canım ana kucağına oyuncak asıyorum ağlıyor önünü açıyorum etrafı izlemek istiyor ve de sürekli onunla konuşmaMizi istiyor o yüzden oyun halisinda karasızim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…