- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Biz 3.ayda asi olmadik.ne asisi oldunuz.sadece rotovirus olduk oda agizdanMerhaba arkadaslar bugün 3. Ay Kontrolü olduk 5700 olmus kızım boy 60 cm dogdugında 3225 gr boy 51 cm di , iyi dedi Dr ası oldu iki bacağından tekrar ve yine Ateş'i cıktı fitil verdim inmeyince şimdi uyuypr inş gece rahat gecer bir sonra ki aşı bir ay sonra oda bitti mi 1 yaşına kadar yokmuş şükür bir daha
Bize serum fizyolojik verdi doktor. Onu kullaniyoruz. Sonucta obu da burnun icine soruyoruzdenizsuyu damlası.
Kızlar doğum yapalı 3ay oldu,göbeğim hala 6aylık hamileler gibi şiş,adet olmadım daha,adet olunca iner mi biraz,göbeğime bakıyorum moralim bozuluyor,bebeğime bakıyorum aman boşveerr diyorum ama yinede ne zaman git çek bu sezeyan gobeği
Bize serum fizyolojik verdi doktor. Onu kullaniyoruz. Sonucta obu da burnun icine soruyoruz
Benmde oyle Ben hemen adet oldum ama inmedi esimde surekli az ye diyor yemekle ne alakasi var diye tartisiyorum hep. Hamile gibiyum hicbi kiyagetm olmuyo. Cok can skici moralm bozyluyo insan icine cikmak istemiyorumKızlar doğum yapalı 3ay oldu,göbeğim hala 6aylık hamileler gibi şiş,adet olmadım daha,adet olunca iner mi biraz,göbeğime bakıyorum moralim bozuluyor,bebeğime bakıyorum aman boşveerr diyorum ama yinede ne zaman git çek bu sezeyan gobeği
Ne asisi oldunuz canmMerhaba arkadaslar bugün 3. Ay Kontrolü olduk 5700 olmus kızım boy 60 cm dogdugında 3225 gr boy 51 cm di , iyi dedi Dr ası oldu iki bacağından tekrar ve yine Ateş'i cıktı fitil verdim inmeyince şimdi uyuypr inş gece rahat gecer bir sonra ki aşı bir ay sonra oda bitti mi 1 yaşına kadar yokmuş şükür bir daha
Ağızdan ve iki bacağından karma aşı canımBiz 3.ayda asi olmadik.ne asisi oldunuz.sadece rotovirus olduk oda agizdan
Karma aşı ve rota olduk bir ay sonra aynıları tekrar olacakNe asisi oldunuz canm
Benmki ilk dogfugunda Ben yogun bakimdayken ebeler alttini degistirmemis kakadan pisik olmustu hala izi var. Altini islak sarincada olur gun icinde ac hava alsin. Biz bile adet olumca pedden ne hale geliyoz bebisler napsun. Sudocrem diye bi krem var cok iyi pisiklere. Bide rczanelerin yaptigi ozel karisimlar oluyo hemen geciriyolar . Cisli bezi degistirrken sul degialstir. Kaka yaptigindada her sefernde o kremi surBebeğimin altı ilk kez pişdi kakasından olmuş olabilir mi ki Tabi benim yediğim bişiden dolayı ya da su ve pamuk kullanıyordum bi kaç gün unı Baby ıslak mendil kullanmıştım ondan mı ki !! Ya kuzum benim ya çok da büyük değil ana pişdik çizgi şekilde kızarmış bi de pütür sivilce gibi !!! Neden olmuş olabilir ki bu şekilde olması ??
bebegin dogdugunda kilosu boyu nekadardiHerkese hayirli ramazanlar arkadaslar. Ramazanin rahmeti bereketi uzerinize olsun bebislerinizle saglikli sihhatli uzun ömürleriniz olsun insallah.
Dun 3.ay kontrolu yaptirdik. Kilo 6.5 boy 67 cm bas cevresi 41cm. Biraz genis dedi hemsire damla sayisini artir dedi. Moralim bozuldu. Sizce normal mi yoksa endiselenmeli miyim bilmiyorum. Degerlere baktigimda normal gorunuyor.
masallah güzel kilo almis bebegin dert etme diger seyleride düzene girer ins.2.850 dogdu 52 cmdi
Kpss ye girecek olan anne var mı benim gibi ... streslendim iyice bir yığın konu var
Sağol canim biz birde iki hafta kuvezde kaldık çok şükür toparladı kızım. Böbreği de iyilesse çok mutlu olacağızmaşallah Kızına :)
merhaba arkadaşlar bebişler buyuyor bı yandan kılo derdı bıyandan bebişimi nasıl ıyı yetiştiririm derdi
sizler bebeğiniz zihinsel gelişimi için neler yapıyorsunuz.oyun halısı sıparşide verdım bizimki oyuncakalra meraklı 3.5 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?