• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar sizinle az önce edindiğim bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum sizin de başınıza gelebilir dikkat edin diye. Biz dün dokTor kontrolünde idrar tahlili istedi evde bekleyin çisini yaptıktan sonra(verilen tüp d olduktan sonra yani) acile verebilirsiniz demişti. Bizde dün akşam çiş i yaptırıp götürdük. Sabah bizi aradılar ve acilen hastaneye yatmanız gerekiyo bebegin idrari çok enfeksiyonlu dediler. Hemen antibiyotige başlıyoruz vakit kaybetmeyin dediler. Bende emin olmak için Tekrar tahlil istedim. Meğer idrarin beklerken ilk baş çok az poseti islatacak kadar cisi kacmisti. Yarim saat sonra çok işedi o ilk cişin arasından yarım saat geçtiği için değerler çok yüksek çıkmış. Resmen annelik icgucumle tekrar iştemistim. Yoksa göz göre göre yavrum acı cekecekti hiç bişeyi olmaDigi halde aman sizde dikkat edin
Gecmis olsun. Ucuz atlatmissiniz. Neden tahlil yaptirdiniz. Sikayetiniz neydidi de tahlil istendi?

Kızlar sizinle az önce edindiğim bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum sizin de başınıza gelebilir dikkat edin diye. Biz dün dokTor kontrolünde idrar tahlili istedi evde bekleyin çisini yaptıktan sonra(verilen tüp d olduktan sonra yani) acile verebilirsiniz demişti. Bizde dün akşam çiş i yaptırıp götürdük. Sabah bizi aradılar ve acilen hastaneye yatmanız gerekiyo bebegin idrari çok enfeksiyonlu dediler. Hemen antibiyotige başlıyoruz vakit kaybetmeyin dediler. Bende emin olmak için Tekrar tahlil istedim. Meğer idrarin beklerken ilk baş çok az poseti islatacak kadar cisi kacmisti. Yarim saat sonra çok işedi o ilk cişin arasından yarım saat geçtiği için değerler çok yüksek çıkmış. Resmen annelik icgucumle tekrar iştemistim. Yoksa göz göre göre yavrum acı cekecekti hiç bişeyi olmaDigi halde aman sizde dikkat edin
çok geçmiş olsun

Kizlar bebisleri kac aya kadar gece doyurucaz 4saat gecince yediriyorum mamasini. Bu ne kadt surecek doktoruna soran varmi

merhaba aradaşalr tüm özel günlerniz için uygun fıyata butık kurabıye yapıyorum ılgılenen olursa benımle iletişime geçebilirsiniz. bazı örneklerde yukluyorum şimdiden teşekkurler arkadaslar IMG_20150619_165347[2].webp IMG_20150619_165327[1].webp IMG_20150619_165205[1].webp IMG_20150619_165210[1].webp

Kızlar,bugün oğluşumun kakası sıvı gibi ve kokuluydu,üşütmüşüm olabilir miyim,geceleri tekmeleye tekmeleye üstünü açıyo,uyandığımda üstü çoğunlukla açık,yada başka Bi sebebi olabilir mi

Benim kızım hep Sıvı yapıyor kakasını ve sürekli kusuyor. Bugün kontrolümüz vardı ve herşey normal, eğer kilo alıyorsa kusması da normalmiş.
Ben doğduğundan beri tulumla yatırıyorum, en güvenlisi ve sağlıklısı bu! Tekmelemeye gelince, yatırdığım yerde değil de diğer tarafta buluyorum. Tekmeleyerek yer değiştiriyor :)

Merhaba arkadaslar bugün 3. Ay Kontrolü olduk 5700 olmus kızım boy 60 cm dogdugında 3225 gr boy 51 cm di , iyi dedi Dr ası oldu iki bacağından tekrar ve yine Ateş'i cıktı fitil verdim inmeyince şimdi uyuypr inş gece rahat gecer bir sonra ki aşı bir ay sonra oda bitti mi 1 yaşına kadar yokmuş şükür bir daha

Bızımde kontrolümüz vardı bugün. U4 yapıldı, hastanede U1 yapılmıştı, ondan sonra hiç aşı yapılmamıştı. Şimdilik uyuyor, bakalım akşam bizi neler bekliyor. Inşallah rahatsızlanmaz!! Evet bir ay sonra tekrar aşımız var. 6,050 ve 58 cm :)
( bu boy ölçümünü tam yapamıyorlar, bebek de sakin durmuyor zaten. Doktor önemli olan görüntüsü dedi, 3-5 cm takılmayın, sürekli Değişiyor bebekler dedi)

benımıkıde ana kucagında durmayı sevmıyor yere yatıyorum anakucagının koluna asıyorum oyuncakları oyle oynamayı sevıyor ıstersen dene cnm ana kucagında rahat hareket edemedıgınde n sevmıyor benımkıde
oyun halısı konusunda ben de kararsızdım. kardeşim hamile ve görümcesi bebeğe oyun halısı ve daha çok şeyini almış. ben kardeşimde 5 gün kaldım ve kızım oyun halısında oynadı. bu sayede kesinlikle almak gerektiğini anladım. dediğiniz gibi benim kızımda pusete asılan oyuncaklarla pek ilgilenmiyor hatta korkuyodu. ama oyun halısında oyuncakları tutmaya sallama başladı. eğleniyo ve aynaya çok bakıyo. bir süre sonra sıkılıyo tabiki ama bu bile yeter. ayrıca annelere de yardımcı :)) kesinlikle alın derim ve pahalı bişeye gerek yok. tek tek alınan oyuncaları asmak daha mantıklı.
biraz uzun yazdım ama bir öneri. e bebekteşuan kampanyada bir oyun halısı var 75 tl. ben onu aldım. fiyatına göre gayet iyi.

Can
Bebeğimin altı ilk kez pişdi kakasından olmuş olabilir mi ki Tabi benim yediğim bişiden dolayı ya da su ve pamuk kullanıyordum bi kaç gün unı Baby ıslak mendil kullanmıştım ondan mı ki !! Ya kuzum benim ya çok da büyük değil ana pişdik çizgi şekilde kızarmış bi de pütür sivilce gibi !!! Neden olmuş olabilir ki bu şekilde olması ??
Canım bende pamuk su kullanıyorum ama uni Yenidoğan Islak mendilde kullandım bişey olmadı krem sürüyorum sürekli koruma Amaçlı şimdi sıcak istersen krem sür ben doğduğundan beri sürüyorum

Kizlar bebisleri kac aya kadar gece doyurucaz 4saat gecince yediriyorum mamasini. Bu ne kadt surecek doktoruna soran varmi
Canım bence uyanmıyorsa artık kaldırma cocugu, buyuduler artık,benımkı bır kere kalkar oda susadıgı için sanırım emmek ıstıyor ıkı cekıp doymadan gerı uyuyor, cocuga yemek kadar uykuda lazım, buyume hormonları gece ve cocuk uykudayken calışıyor,
Sonucta almaları gereken sut mıktarı var onu gunduz tamamlayınca gece acıkmıyorlar ben mesela gunduz ıkı saat fılan beklemem her fırsatta emer zaten cocukda oyle ıstıyor

Kizi olan anneler, doktor kontrolune gittiginizde doktok hic kizinizin cis yaptigi yeri kontrol ettimi?
Ben gecen hafta yeni bir doktora gittim ve doktor ilk oraya bakti iyikide bakmis meger cis yaptigi yerin onunde zar varmis ve kizim minnacik bir yerden cisini yapabiliyormus, orasi hic ellenmez diye o beyazliklarini bile cok ellemiyordum ama doktor gosterince sok oldum resmen gozle gorulen bir sekilde onunde zar var. Doktor her bez degistirirken orayida silmemi soyledi o sekilde o zar gider dedi inanin o gun iki kere sildim baya bir yeri acildi, simdi dikkat ediyorum cok az bir yerinde kaldi surekli silip tahris etmek istemedigim icin ara ara siliyorum. Sizinlede paylasmak istedim sizde bir kontrol edin, benim kizimin surekli inlemesi vardi ve bezi cok cisli olmuyordu, inlemesi azaldi ve artik bezi dolmaya basladi. Doktor kapali olmasi halinde cisi icinde kalir onu yakar ve ates yapar dedi. Yazik kuzular biz bilmeden neler cekiyo boyle :KK43:

Bizim doktorda her kontrolde bakıyor ama birsey demiyordu ondanmis demekki. ben zaten siliyordum bobrek rahatsızlığı var kızımın doktor idrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat et demişti ondan siliyordum

kızlar oyun halısı aldınızmı ,ne kadarlıkken alınır,kızım 3 aylık
Ben aldım şuan 3 aylık daha tam oynayamıyor BAKIYOR inceliyor yakında oynar sanırım e bebekte indirimdeydi 100 liraya aldık bence Gelişimi ve oyalanması içi
Ben 1.ay kontrilunde gosterdm icinde beyazlik vardi temizlemeye korkuyodm. Doktorda ilik suyla Sul dedu. Bide babe marks genital bolge temizleyici jel Verdi Ben almadim sulince gecti zaten. Temixlemwk lazn banyodan sonra yumusuyo daha kolay siliniyor
kaka yapınca temizlemesi zor oluyor zarar vericem diye korkuyorum ama temizlemek gerekiyor

Can

Canım bende pamuk su kullanıyorum ama uni Yenidoğan Islak mendilde kullandım bişey olmadı krem sürüyorum sürekli koruma Amaçlı şimdi sıcak istersen krem sür ben doğduğundan beri sürüyorum
Pişik olmuyorsa krem surmeye gerek varmı tatlım ya, sonra narın olacak cıldı hep krem ısteyecek, ben hıc bışey surmuyorum valla daha hıc pişik olmadı bazen kasıgındakı kıvrımlarına fılan zeytınyagı suruyorum,

O pişik kremlerının hemen hemen hepsınde antıbıyotık var en basıtı be pontol hematan, onuda cocugun sunnetınde ogrendım, doktor bu kremlerı surun dedı şaşırdım antıbıyotık fılan almayacakmı dedım kremlerde var zaten gerek yok dedı, dusunun yanı gerısını

Back