• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızımızın kulağı kepçe olmuş :KK43:
Bizim oğluşunkiler de öyle, babamızda da var biraz, sanırım ona çekmiş o yönden :) Sağlıklı olsunlar da, o ilerde düzelir kolayca. Dr lar da öyle diyor. Bizimki ilk doğduğunda Kulaklarının uç kısımları kıvrık bile değildi, dümdüz yaprak gibiydi. Bide kafatasına yapışıktı resmen kulaklar. Sonradan uç kısımlar Kıvrıldı ve kulakların üst kısımları kafadan ayrılmaya başladı. Babamız da kendinden dolayı dikkatli bu konuda, şapka giydirelim yok yatırırken şöyle dikkat edelim vs diyordu :) 2.ay kontrolümüzde Dr a sordu, Dr da henüz Gelişimi devam ettiğinden görüntü farklılığı da devam edecek dedi. Bide öyle şapka saç bandı ya da yatırış şekli etki etmez, Yapısal bişi bu dedi. Ilerde kendi memnun değilse çok kolay estetik yaptırır dedi :)

Ben banyo sonrası bebekler için olan güvenlikli kulak çöpü kullanıyorum. Ilk zamanlar çok kirlenmezdi ama artık havalar ısındığı için baya kullanıyorum bu çöplerden.

onlar hiç sağlıklı değil. pisliği çıkarmıyor tam tersi iyice kulagın içine iteliyor. hem ayrıca bebeğiniz mart doğumlu ise; o kulakçubuklarını kullanmak için erken. benim tavsiyem duştan sonra bir tülbent yardımıyla parmağınızla kulagı temizlemek...

onlar hiç sağlıklı değil. pisliği çıkarmıyor tam tersi iyice kulagın içine iteliyor. hem ayrıca bebeğiniz mart doğumlu ise; o kulakçubuklarını kullanmak için erken. benim tavsiyem duştan sonra bir tülbent yardımıyla parmağınızla kulagı temizlemek...
Canım Dr umuza danıştım ben kullanmadan önce, bu kulak çöplerinde güvenlikli pamuk var ve normalleri gibi iyice girmiyor, dolayısıyla pisliği iteleniyor da. Kendim için bişi kullanmıyorum mesela, sadece serçe parmağımla peçete yardımıyla kuruluyorum. Bebeğimin kulakları daha çok ufak, o yüzden bu güvenlikli çöpler yardımıyla nazikçe temizliyorum: http://mobil.e-bebek.com/baby-me-bebek-kulak-cubugu-56-adet_BAE-20016

Canım Dr umuza danıştım ben kullanmadan önce, bu kulak çöplerinde güvenlikli pamuk var ve normalleri gibi iyice girmiyor, dolayısıyla pisliği iteleniyor da. Kendim için bişi kullanmıyorum mesela, sadece serçe parmağımla peçete yardımıyla kuruluyorum. Bebeğimin kulakları daha çok ufak, o yüzden bu güvenlikli çöpler yardımıyla nazikçe temizliyorum: http://mobil.e-bebek.com/baby-me-bebek-kulak-cubugu-56-adet_BAE-20016

yok yok biliyorum o kulak temizleme çubuklarını. ortası yuvarlak olduğu için tamamı girmiyor evet ama daha erken onları kullanmak için. gebe okulu'nda aldığım eğitimde "bebeğinizin kulagına ve burnuna kesinlikle birşey sokmayın" diye özellikle uyarıyorlardı :KK48: zaten normal kulakçöpleri de yararlı birşey değil aslında bizimde kullanmamamız lazım. pisliği kulak içine iteliyor iyice... :)

kizlar sanirim bebegim insanlara kalabalik irtama cok yabanci.oysaki hergunarabayla yuruyuse cijiyoduk.iki gundur ise gidiyoruz birlikte cok agliyo nerdeyse isten cikana kadar.birakmayada kimsem yok vurda.raporda almk istmiyrum.nasil alisack nasil yapcgim yaaa....on gun sonra ucAga binecegiz simdiden onu dusunuyorum:((((

kizlar sanirim bebegim insanlara kalabalik irtama cok yabanci.oysaki hergunarabayla yuruyuse cijiyoduk.iki gundur ise gidiyoruz birlikte cok agliyo nerdeyse isten cikana kadar.birakmayada kimsem yok vurda.raporda almk istmiyrum.nasil alisack nasil yapcgim yaaa....on gun sonra ucAga binecegiz simdiden onu dusunuyorum:KK43:(((
bebeğin ne kadarlık

yok yok biliyorum o kulak temizleme çubuklarını. ortası yuvarlak olduğu için tamamı girmiyor evet ama daha erken onları kullanmak için. gebe okulu'nda aldığım eğitimde "bebeğinizin kulagına ve burnuna kesinlikle birşey sokmayın" diye özellikle uyarıyorlardı :KK48: zaten normal kulakçöpleri de yararlı birşey değil aslında bizimde kullanmamamız lazım. pisliği kulak içine iteliyor iyice... :)
Burnunu nasil temizleyecegiz o zaman?

Evet tugba gurbuzde yaptim, hatirlarsan doguma bir ay kala gitmisti benim doktorum nukhet hanim. Yarin rota asisi icin saglik ocagina gidecegim aile hekimine sorayim bende o zaman

Yaa unutmuşum kusura bakma :)

Selam bayanlar biz bu gece tatile çıkıyoruz.. yazlık yolcusuyuz. Bir haftadır iki çocuklar bavul hazırlamaya çalışıyorum.

Herkese şimdiden hayırlı ramazanlar.. iyi bir yaz geçirmenizi diliyorum. Sevgiler

Bizde kepçe kulak yok yatarken kulakları kivriliyor başını sağa sola çok çeviriyor hatta bir kulak daha fazla olmuş :KK43:
Benim kiziminda surekli kivriliyo kulaklari bende surrkli sac bandi takmaya calisiyorum, yukarda arkadas yazmis genetikse degismez diye ama olsun icim rahat ediyo en azindan :KK45:
Daha tam oluşmadığı icin işe yarar bence 6.aya kadar işe yariyormus sanırım ben sipariş verdim

Burnunu nasil temizleyecegiz o zaman?
Eskiden Çengelli iğnenin arkasıyla temizlerlermiş, ben kendisinin çıkmasını bekliyorum. Çoğunlukla banyo sonrası ucuna geliyor ve hafifçe aldırıyorum ben de :) bazen de hapşırıkla çıkıveriyo kendiliğinden

Kızlar doğum yapalı 3ay oldu,göbeğim hala 6aylık hamileler gibi şiş,adet olmadım daha,adet olunca iner mi biraz,göbeğime bakıyorum moralim bozuluyor,bebeğime bakıyorum aman boşveerr diyorum ama yinede ne zaman git çek bu sezeyan gobeği

merhaba arkadaşlar bebişler buyuyor bı yandan kılo derdı bıyandan bebişimi nasıl ıyı yetiştiririm derdi
sizler bebeğiniz zihinsel gelişimi için neler yapıyorsunuz.oyun halısı sıparşide verdım bizimki oyuncakalra meraklı 3.5 aylık olduk

Kızlar doğum yapalı 3ay oldu,göbeğim hala 6aylık hamileler gibi şiş,adet olmadım daha,adet olunca iner mi biraz,göbeğime bakıyorum moralim bozuluyor,bebeğime bakıyorum aman boşveerr diyorum ama yinede ne zaman git çek bu sezeyan gobeği

canım ben 1 kez adet oldum bu ay geçti zamanı olmayacagım sanırım ama göbek regl den sonra kuculmedı onceden nasılsa öyle kaldı sanırım kılo verdıkce gıdecek bendede 10 kilo kaldı malesef

Back