How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bizim cuma günü aşumız vardı,salı günü rota virüsüne tutulduk,şuan dördüncü günümüz,panik haldeyim,üç hafta sürermiş,kusma,halsizlik,ilk gece ateş,şimdide su gibi kaka var,ben aşıya yetişemediğimiz için çok üzülüyorum daha hafif atlatırmıydıki diye,bir daha kontrole aşılar yapıldıktan sonra gitvem,hastaneler mikrop yuvası,bugün halsizliği arttı,hastaneye gittik,boğmaca tehlikesi olan Bi bebek vardı,inşallah onu kapmamışızdır,çok üzülüyorum kusunca boncuk boncuk bana Bi bakışı var,hastanede ikinci ay kontrolünde kaptık heralde,sen bilirsin,bizim süreç bu şekilde sıkıntılı geçiyo
Cok gecmis olsun

Maydonoz nane
Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)

Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz ya :KK43: afedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)

Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz ya :KK43: afedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Maydonoz nane ve limon sutu kesiyomuss...

Cnm maydanoz sütünü azaltır cnm dereotu ısırgan otu çok arttırır still tes arttırıyor ben memnunum ama dereotu favorim

bizim cuma günü aşumız vardı,salı günü rota virüsüne tutulduk,şuan dördüncü günümüz,panik haldeyim,üç hafta sürermiş,kusma,halsizlik,ilk gece ateş,şimdide su gibi kaka var,ben aşıya yetişemediğimiz için çok üzülüyorum daha hafif atlatırmıydıki diye,bir daha kontrole aşılar yapıldıktan sonra gitvem,hastaneler mikrop yuvası,bugün halsizliği arttı,hastaneye gittik,boğmaca tehlikesi olan Bi bebek vardı,inşallah onu kapmamışızdır,çok üzülüyorum kusunca boncuk boncuk bana Bi bakışı var,hastanede ikinci ay kontrolünde kaptık heralde,sen bilirsin,bizim süreç bu şekilde sıkıntılı geçiyo
Ay canm gecms olsn Allah acil sifa versin bebise

Sağ olun kızlar,biran önce geçsin çok kötü bir hastalıkmış,en üzüldüğümde aşıya 3 gün vardı,Allah minicik bebeklerimizin yüzüne baksın,biran önce şifa versin

kızlar nıhayet mevludumuzu yaptık 2. kez doğurursam mevlut yapmıcam. ne kadar kalabalıktı hepte kaynanamın kankaları benden cok az kişi vardı. bebiş cok huzursuz oldu sabaha kadar uyumadı

Maydonozun sutu kestıgını duşunuyordum

ilk defa senden duyuyorum, netten baktım evet bazı yerlerde sütü azaltır, bazı yerler de artırır yazıyor :/ saol ama ben doğumdan beri tutam tutam yiyorum, sütümde bir azalma görmedim. gerçi zaten hep dolu dolu değildi ama annemin tavsiyesi üzeresine bol bol maydonoz ve yeşil soğan yiyorum. şimdi kararsız kaldım ya :(

Kizlar Ben sit sagmaktan cook yoruldum artik gunde 3kere sagiyorum gerisi mama. Sabah100cc oglen60 yatarkende 100falan anca cikiyo. 3saate bit sagiyordum ama artik cok zorlaniyorum. Anam beni bidahami dogurcak yaaa toparlanamadim gitti. 1yasina kadat gonde 250cc versem Yeter dimi.

Kizlar Ben sit sagmaktan cook yoruldum artik gunde 3kere sagiyorum gerisi mama. Sabah100cc oglen60 yatarkende 100falan anca cikiyo. 3saate bit sagiyordum ama artik cok zorlaniyorum. Anam beni bidahami dogurcak yaaa toparlanamadim gitti. 1yasina kadat gonde 250cc versem Yeter dimi.
Canim yorucu birsey sut sagmak haklisin ama sen sagmayi azalttikca sutunda azalir biliyosun bebisin icin katlanmaya deger bak. Miktar olarak ne kadariyeter falan pek bilgim yok ama bence elinden geldigi kafar ver. Sutunun her damlasi sifa onun icin.. bide et bend3d3 sutbyapiyo. Bu ara kesfettim meyvede yapiyo yaa hani tam olatak hangisi bilmiyorum ama karisik olarak meyvelerden yiyince baya oluyo cok sukur.

ilk defa senden duyuyorum, netten baktım evet bazı yerlerde sütü azaltır, bazı yerler de artırır yazıyor :/ saol ama ben doğumdan beri tutam tutam yiyorum, sütümde bir azalma görmedim. gerçi zaten hep dolu dolu değildi ama annemin tavsiyesi üzeresine bol bol maydonoz ve yeşil soğan yiyorum. şimdi kararsız kaldım ya :KK43:
Ben herhangi bişeyin sütü azalttığına inanmıyorum. Sadece stres moral bozukluğu yememek gibi etkenlerden süt azalıyor bence. Şunu yedim sütüm kesildi olmaz diye düşünüyorum.

Ben herhangi bişeyin sütü azalttığına inanmıyorum. Sadece stres moral bozukluğu yememek gibi etkenlerden süt azalıyor bence. Şunu yedim sütüm kesildi olmaz diye düşünüyorum.
Hakkın var, çünkü yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi; maydonozu çok severim cips çerez yer gibi tutam tutam yerim. Sütümde kesilme yada azalma farkı oldugunu görmedim. Bünyeden bünyeye değişir mi bilemem ama 4 çocuk doğurmuş annem maydonoz ve taze soğanı önermişti bana. Ayrıca tahinde çok çok çok yararlı imiş .. Hem maydonozun say say bitmez faydası varken böyle büyük bir kötülüğünü olacağını düşünmüyorum :)

Hayirli kandiller guzel anneler ve bebisler :KK200:

Size cok onemli sorum var siz cocuk doktoru buldunuz mu. Ben birkac taneye goturdum hicbiri istedigim gibi ilgilenmedi. Cuma aksamu kizimda huzursuzluk basladi ctesi isal oldu sonra atesi cikti, burdaki ozellerde haftasonu cocuk doktoru yok devlet hastanesine gittik orasida bir yas altina bakamiyoruz dedi ve baska bir hastaneye yonlendirdi, o hastanede cok kalabalikti tam birbucuk saat sonra bize sira geldi tahlilleri yaptirdik bu surede icerisi cok kalabalik diye hic orda durmadik disarida ve daha sakin yerlerde bekledik ama hafif olan oksuruk iyice artti ve sesi kisildi yavrumun. Tahlillerinde kaninda mikrop cikti ve antibiyotik verdi doktor, hic kullanma taraftari degilim ama mecburum kuzum aglayinca bile sesi cikmiyo. :KK61:
Cok sukur bugun atesi yok ishaliyok, oksuruk ve ses kisikligi var insallah onuda en kisa zamanda atlatiriz.
Gelelim tekrar ayni soruya istanbul avrupa yakasinda doktor tavsiyelerinizi bekliyorum, bir sorun olunca telefonuna ulasabilecegim bir doktor istiyorum, tavsiyede bulunursaniz cok sevinirim

Back