Hayirli kandiller guzel anneler ve bebisler
Size cok onemli sorum var siz cocuk doktoru buldunuz mu. Ben birkac taneye goturdum hicbiri istedigim gibi ilgilenmedi. Cuma aksamu kizimda huzursuzluk basladi ctesi isal oldu sonra atesi cikti, burdaki ozellerde haftasonu cocuk doktoru yok devlet hastanesine gittik orasida bir yas altina bakamiyoruz dedi ve baska bir hastaneye yonlendirdi, o hastanede cok kalabalikti tam birbucuk saat sonra bize sira geldi tahlilleri yaptirdik bu surede icerisi cok kalabalik diye hic orda durmadik disarida ve daha sakin yerlerde bekledik ama hafif olan oksuruk iyice artti ve sesi kisildi yavrumun. Tahlillerinde kaninda mikrop cikti ve antibiyotik verdi doktor, hic kullanma taraftari degilim ama mecburum kuzum aglayinca bile sesi cikmiyo.
Cok sukur bugun atesi yok ishaliyok, oksuruk ve ses kisikligi var insallah onuda en kisa zamanda atlatiriz.
Gelelim tekrar ayni soruya istanbul avrupa yakasinda doktor tavsiyelerinizi bekliyorum, bir sorun olunca telefonuna ulasabilecegim bir doktor istiyorum, tavsiyede bulunursaniz cok sevinirim