How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hayirli kandiller guzel anneler ve bebisler :KK200:

Size cok onemli sorum var siz cocuk doktoru buldunuz mu. Ben birkac taneye goturdum hicbiri istedigim gibi ilgilenmedi. Cuma aksamu kizimda huzursuzluk basladi ctesi isal oldu sonra atesi cikti, burdaki ozellerde haftasonu cocuk doktoru yok devlet hastanesine gittik orasida bir yas altina bakamiyoruz dedi ve baska bir hastaneye yonlendirdi, o hastanede cok kalabalikti tam birbucuk saat sonra bize sira geldi tahlilleri yaptirdik bu surede icerisi cok kalabalik diye hic orda durmadik disarida ve daha sakin yerlerde bekledik ama hafif olan oksuruk iyice artti ve sesi kisildi yavrumun. Tahlillerinde kaninda mikrop cikti ve antibiyotik verdi doktor, hic kullanma taraftari degilim ama mecburum kuzum aglayinca bile sesi cikmiyo. :KK61:
Cok sukur bugun atesi yok ishaliyok, oksuruk ve ses kisikligi var insallah onuda en kisa zamanda atlatiriz.
Gelelim tekrar ayni soruya istanbul avrupa yakasinda doktor tavsiyelerinizi bekliyorum, bir sorun olunca telefonuna ulasabilecegim bir doktor istiyorum, tavsiyede bulunursaniz cok sevinirim
Kızımı türkiye hastanesinde şükrü cido ya götürüyordum.. Süper bir doktor ... Ondan dolayıda biraz yoğun .. Çokçok geçmiş olsun

Hayirli kandiller guzel anneler ve bebisler :KK200:

Size cok onemli sorum var siz cocuk doktoru buldunuz mu. Ben birkac taneye goturdum hicbiri istedigim gibi ilgilenmedi. Cuma aksamu kizimda huzursuzluk basladi ctesi isal oldu sonra atesi cikti, burdaki ozellerde haftasonu cocuk doktoru yok devlet hastanesine gittik orasida bir yas altina bakamiyoruz dedi ve baska bir hastaneye yonlendirdi, o hastanede cok kalabalikti tam birbucuk saat sonra bize sira geldi tahlilleri yaptirdik bu surede icerisi cok kalabalik diye hic orda durmadik disarida ve daha sakin yerlerde bekledik ama hafif olan oksuruk iyice artti ve sesi kisildi yavrumun. Tahlillerinde kaninda mikrop cikti ve antibiyotik verdi doktor, hic kullanma taraftari degilim ama mecburum kuzum aglayinca bile sesi cikmiyo. :KK61:
Cok sukur bugun atesi yok ishaliyok, oksuruk ve ses kisikligi var insallah onuda en kisa zamanda atlatiriz.
Gelelim tekrar ayni soruya istanbul avrupa yakasinda doktor tavsiyelerinizi bekliyorum, bir sorun olunca telefonuna ulasabilecegim bir doktor istiyorum, tavsiyede bulunursaniz cok sevinirim
Canim cok gecmis olsun ins bulursun doktor. Ben istanbulda oturmadigimnicin bu kojuda yardimci olamicam malesef. Ama kaninda mikrop nasil okuyomus yaa nasil kapmis onu hani bagirsakta falan olsa tamam ama kaninda.:(( allah acil sifasini versin insallah canim. Rabbim korusun bebislerimizi.

Biz bugün 3 aylık olduk. Aile Hekimimiz 5 haziran tarihini vermişti rotavirüs için :/ Perşembe eczaneye aşı siparişi verip Cuma sağlık ocağına gidecektik.. anlamadım şimdi ben yLLz, 3. ayda olmuyor mu?

Kızımı türkiye hastanesinde şükrü cido ya götürüyordum.. Süper bir doktor ... Ondan dolayıda biraz yoğun .. Çokçok geçmiş olsun

Saol canim, tavsiyen icinde tesekkur ederim

Canim cok gecmis olsun ins bulursun doktor. Ben istanbulda oturmadigimnicin bu kojuda yardimci olamicam malesef. Ama kaninda mikrop nasil okuyomus yaa nasil kapmis onu hani bagirsakta falan olsa tamam ama kaninda.:KK43:( allah acil sifasini versin insallah canim. Rabbim korusun bebislerimizi.

Saol canim aminnn. Bende anlamadim persembe gunu ikinci ay asilarini yaptirdim asilar vucut direncini dusurdu galiba iki gun kaka yapamadi sonra ishal basladi. Ne yapacagimi karistirdim artik :KK43:

Eğer kakasını yapamadığı için sıkıntılanmıyorsa günde 1 defa bol kaka yapması iyi bile çünkü bağırsak florasının artık oturmaya başladığının göstergesi bu. Yani süt veya mama bağırsakta daha fazla kalarak emilim daha fazla oluyor vücuda geçecek vitaminler bu şekilde daha fazla geçmiş oluyor. Nasıl biz yetişkinler günde 1 defa falan büyük abdest yapıyoruz onlar da artık büyüdükleri için normal bir insanın gibi günde 1 e düşecek kaka sayıları. Her bebeğin bu geçişi daha farklı zamanlarda oluyor. Ama dediğim gibi kaka yapamadığı için sıkıntılanmıyorsa. Sıkıntılanıyorsa gaz kabızlık var demektir o farklı.
acıklama için tesekkür ederim yapmadığı zaman sıkıntısı olmuyor sükür

Biz bugün 3 aylık olduk. Aile Hekimimiz 5 haziran tarihini vermişti rotavirüs için :/ Perşembe eczaneye aşı siparişi verip Cuma sağlık ocağına gidecektik.. anlamadım şimdi ben yLLz, 3. ayda olmuyor mu?
ben rotateq yaptırdım uc doz yapılıyor 4 ayı bıttı yapıldı, 5. ay sonunda ve 7.ay sonunda yapılcak

2. Ay aşınızda o tarihde yapılmıştır o dan 5 haziran demiştir 4 hafta geçmesi lazımmış, bizde 3 ünde 3 aylık olucaz bizede yaptıracaksan 4 haziranda gel dedi... Ya 2 ve 4 de yapılıyor ya 3 ve 5 te ... Öyle söylediler bana
Gunu gününe mi ayni olacak? Anlamadım
Evet sana doktorun söylemesi lazımdı..

Bi çocuk bütüüün bir günü toplam iki saatlik uykuyla geçirirmi ?. Hiçmi uyumaz yaa :( ya sabır diuorum

Evet ama tarihi önemli dikkat et .. Ya 2. Ve. 4. Aylarda aynı tarihte yada 2. Ay aşısından tam 4 hafta sonra ve 5. Ayda

Ben de internette araştırdım biraz, 2 çeşit rotavirus aşı markası varmış Biri 2 doz diğeri de 3 doz olarak uygulanıyormuş. Bir de ilk dozun 14 haftayı geçmeden yapılması lazımmış. Buna göre en geç 3 aylıkken yaptırmak gerekiyor ilk dozu. Benim oğlum 11 Mart'ta doğdu, 22 Mayıs'ta 2.ay kontrolü ve aşılarımız vardı, Dr rotavirusü 3.ay kontrolünde yapalım dedi, 11 Haziran'da 3 aylık yani 14.hafta içinde olacak.

Herkese merhabalar biz 3 ayı bitirdik 18 mayısta artık tepkiler ve huylar değişiyor insan yanından hiç ayrılmak istemiyor. Şimdi anneannemiz de Tatilde yiz Son 3 günümüz eve gidince de böyle iyi geçer inşallah. Sizler nasilsiniz bebisler nasıl?

Herkese merhabalar biz 3 ayı bitirdik 18 mayısta artık tepkiler ve huylar değişiyor insan yanından hiç ayrılmak istemiyor. Şimdi anneannemiz de Tatilde yiz Son 3 günümüz eve gidince de böyle iyi geçer inşallah. Sizler nasilsiniz bebisler nasıl?
Merhaba bizde 11 Haziran da üç aylık oluyoruz simdiden değişmeye başladık artık Gözüyle beni takip ediyor kızım odadan çıktığım an basıyor cıglıgı :)

Sana Katılıyorum. Sanki daha bi anlıyor bizi. Çığlıklar atıyor, ses çıkarıyor falan. Allah isteyen bekleyen herkese versin. Bize verilen bir hediye onlar. Annelik çok farklıymış. Yapışık ikiz gibiyiz oğlumla. Arabasına bindiriyorum her tarafa gidiyoruz.

3.ay kontrolüne gittiniz mi,extra bişey yapılıyor mu kalça ultrasonu gibi,biz2.ay kontrolde rota virüsü kaptığımız için artık dr çok gitmeme kararı aldım,en azından aşılarını yaptırıp sonra giderim,

Back