Günaydın kızlar,
Size konak tecrübemizden bahsetmeliyim. Salı günü yazmıştım buraya konak başlangıcında olduğumuzu. Çok şükür hemen geçti, maşallah sübhanallah şimdi pasparlak oğluşumun kafa derisi
Pazar günü dışarıda dolaşırken gün Işığında kafasının tepe kısmında önden geriye doğru giden bi sararma farkettim. Eşime de acaba sarılık mı olacak 2,5 ay sonra dedim. Cuma günü aşı vurulduğumuz için 3 gün banyo yasağındaydık. 4.gün yani Salı sabahı yıkadık ve kafasının derisi resmen pul pul oldu. Aynı gün aksam üzeri zeytinyağı sürüp beklettik bi yarım saat kadar. Beklerken ara ara Sevi bebe nin bakım çantasında olan Konak tarağıyla da taradık, baya bi döküldü o pul pul olan deri tabakası. Tekrar yıkadık, bu kez normalden farklı olarak hacı şakirin doğal beyaz kalıp sabunuyla annemin oğlum için ördüğü yumuşak lifi köpürttük ve kafasını bi güzel yıkadık. Şampuan da yaptık sabundan sonra. Banyodan çıkınca baya azaldığını gördük. Çarşamba günü de sabah aynı şekilde yaptık, nerdeyse tamamen geçti, akşamına da bebeyağı sürüp beklettik ara ara taradık. Banyo suyuna da 2-3 damla kadar ilave yaptım. Sonuç mükemmeldi, konaktan eser kalmadı. Zeytinyağının Mucizevi gücü
Bu arada pişik Önleyici krem yerine hep zeytinyağı sürüyorum ben Oğluma, maşallah sübhanallah hiçbişi olmadı. Ilk haftalar göğüs uçlarım yara olmuştu onun için de kullandım krem yerine, hemen geçti. Bide ben normal doğum yaptım, 2 tane dış dikişim vardı, oraya da sürdüm ara ara, hem de hiç başka bişi uygulamadan ve 1 haftada geçti çok şükür.