How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de ne zamandır yok nerelerdesin diyodum. Ben de çatlak yok bilemiyorum ama hamileyken bebe Yağı kullanıyordum. Duşta bi dene istersen. Hiç de duymamıştım bunu. Inşaalh geçer

Ayy ne guzel canım hic catlak yok. Bende sürdüm Bebe yağı hemde her yerime ama sonuç bu. Hamileyken basta yoktu bendede doğuma bi hafta kala falan birden catladi. Şimdide çocukla vakit bulamıyorum kendime bakmaya kuru olduğu için acıyo galiba.

Günaydın kızlar,
Size konak tecrübemizden bahsetmeliyim. Salı günü yazmıştım buraya konak başlangıcında olduğumuzu. Çok şükür hemen geçti, maşallah sübhanallah şimdi pasparlak oğluşumun kafa derisi
Pazar günü dışarıda dolaşırken gün Işığında kafasının tepe kısmında önden geriye doğru giden bi sararma farkettim. Eşime de acaba sarılık mı olacak 2,5 ay sonra dedim. Cuma günü aşı vurulduğumuz için 3 gün banyo yasağındaydık. 4.gün yani Salı sabahı yıkadık ve kafasının derisi resmen pul pul oldu. Aynı gün aksam üzeri zeytinyağı sürüp beklettik bi yarım saat kadar. Beklerken ara ara Sevi bebe nin bakım çantasında olan Konak tarağıyla da taradık, baya bi döküldü o pul pul olan deri tabakası. Tekrar yıkadık, bu kez normalden farklı olarak hacı şakirin doğal beyaz kalıp sabunuyla annemin oğlum için ördüğü yumuşak lifi köpürttük ve kafasını bi güzel yıkadık. Şampuan da yaptık sabundan sonra. Banyodan çıkınca baya azaldığını gördük. Çarşamba günü de sabah aynı şekilde yaptık, nerdeyse tamamen geçti, akşamına da bebeyağı sürüp beklettik ara ara taradık. Banyo suyuna da 2-3 damla kadar ilave yaptım. Sonuç mükemmeldi, konaktan eser kalmadı. Zeytinyağının Mucizevi gücü ☺️ Bu arada pişik Önleyici krem yerine hep zeytinyağı sürüyorum ben Oğluma, maşallah sübhanallah hiçbişi olmadı. Ilk haftalar göğüs uçlarım yara olmuştu onun için de kullandım krem yerine, hemen geçti. Bide ben normal doğum yaptım, 2 tane dış dikişim vardı, oraya da sürdüm ara ara, hem de hiç başka bişi uygulamadan ve 1 haftada geçti çok şükür.
Zeytunyaginin asidini aliyormusun bebekler icun zararli asidini almadan kyllanmamak gerei

Zeytunyaginin asidini aliyormusun bebekler icun zararli asidini almadan kyllanmamak gerei
Bunu bilmiyordum açıkçası. Kv ler Akçay'da yaşıyor. Köydeki tanıdıklarından hakiki doğal zeytinyağ alıyorlar ve biz de sipariş ediyoruz. Hiçbi işlem yapmadım ama bir zararı olmadı çok şükür faydasını hep gördük, inşallah bundan sonra da bi problem oluşmaz.

Merhaba hanımlar ben de 71 gunluk anneyim ve bebegimde taş çıktı geçen hafta başına böyle bişey gelen var mı çok tedirginim ilaç da vermediler küçük diye

Evet canim. Kullanıyorum. Facebook babywearing turkiye grubu vae. Kullanan anneler paylaşım yapiyor. Bir bak istersen.
Facebook um yok. Netten bakarım.
Kizim gazdan catliyo kizlar. Ne yapmak lazım. Dağ başında yaşıyorum resmwnn. Esim ev geç geliyor. Ne yapayım ne okur akik verin.elma ysgi surdm. Kimyn çağı zeytinyağı verdim. Uyuyyamuyorda. Karnından gurultu geliyor. *kızımı usutuyo muyum.
Ben anason , kimyon, rezene, kişniş hepsinden birer ç. Kaşığı demliyorum sabah ayrı akşam ayrı birer fincan içiyorum birde günde ili kere papatya çayı içiyorum aktardan aldım bir fincan suya 9 10 tane papatya atıyorum 15 dk demleyip içiyorum. Ben bu ların çok fatdasını gördüm. Ama düZenli olarak yap. İnşallah faydasını görürsün birde bio gaia ilaç kulandım bir buçuk ay.
Merhaba hanımlar ben de 71 gunluk anneyim ve bebegimde taş çıktı geçen hafta başına böyle bişey gelen var mı çok tedirginim ilaç da vermediler küçük diye
Geçmiş olsun peki nasıl düşecekmiş. Gerah tutmaya çalış içini.

Kizlar rota virus asisi yaptircakmisiniz doktorunuz onerdimi
bizim cuma günü aşumız vardı,salı günü rota virüsüne tutulduk,şuan dördüncü günümüz,panik haldeyim,üç hafta sürermiş,kusma,halsizlik,ilk gece ateş,şimdide su gibi kaka var,ben aşıya yetişemediğimiz için çok üzülüyorum daha hafif atlatırmıydıki diye,bir daha kontrole aşılar yapıldıktan sonra gitvem,hastaneler mikrop yuvası,bugün halsizliği arttı,hastaneye gittik,boğmaca tehlikesi olan Bi bebek vardı,inşallah onu kapmamışızdır,çok üzülüyorum kusunca boncuk boncuk bana Bi bakışı var,hastanede ikinci ay kontrolünde kaptık heralde,sen bilirsin,bizim süreç bu şekilde sıkıntılı geçiyo

Facebook um yok. Netten bakarım.

Ben anason , kimyon, rezene, kişniş hepsinden birer ç. Kaşığı demliyorum sabah ayrı akşam ayrı birer fincan içiyorum birde günde ili kere papatya çayı içiyorum aktardan aldım bir fincan suya 9 10 tane papatya atıyorum 15 dk demleyip içiyorum. Ben bu ların çok fatdasını gördüm. Ama düZenli olarak yap. İnşallah faydasını görürsün birde bio gaia ilaç kulandım bir buçuk ay.

Geçmiş olsun peki nasıl düşecekmiş. Gerah tutmaya çalış içini.
Su İçmesi gerekiyor fakat icemiyor yaa hatta yudum gitse onu bile tukuruyor

Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)

Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz ya :KK43: afedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)

Cok gecmis olsun canim yaaaa. Tas oldugunu nasil anladiniz yani idrarinda sorun mu vardi yapamiyor muydu. Rabbim acil sifasini versin insallah. Su mu icirmen gerekiyo baska bisey yapamiyorlar mi.

Merhaba mart anneleri.. bende 5 mart 2015'te doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı ve huzurlu bir bebeğe sahibim :)

Mama olarak similac öneriyorum. Humana still çayları nasıl içiyorsunuz ya :KK43: afedersiniz de doktorumda bana rezene aldırttı kokusundan içemedim. Onun yerine süt yapsın diye bol bol taze soğan ve maydonoz yiyorum :) Tam inek oldum annemin deyimiyle :)
Maydonozun sutu kestıgını duşunuyordum

Canım bende nefret edıyorum tadından ama bebışlerımız ıcın ıcıyoruz sogutup bı yudumda hızlıca ıçıyorum

Back