How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende momfortbaby almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşir inş kuzucupun.

Kullandın mı peki canım. Oğlumda bugün 3 aylık oldu ama korkuyorum bişey olur.
Evet canim. Kullanıyorum. Facebook babywearing turkiye grubu vae. Kullanan anneler paylaşım yapiyor. Bir bak istersen.

Günaydın kızlar,
Size konak tecrübemizden bahsetmeliyim. Salı günü yazmıştım buraya konak başlangıcında olduğumuzu. Çok şükür hemen geçti, maşallah sübhanallah şimdi pasparlak oğluşumun kafa derisi
Pazar günü dışarıda dolaşırken gün Işığında kafasının tepe kısmında önden geriye doğru giden bi sararma farkettim. Eşime de acaba sarılık mı olacak 2,5 ay sonra dedim. Cuma günü aşı vurulduğumuz için 3 gün banyo yasağındaydık. 4.gün yani Salı sabahı yıkadık ve kafasının derisi resmen pul pul oldu. Aynı gün aksam üzeri zeytinyağı sürüp beklettik bi yarım saat kadar. Beklerken ara ara Sevi bebe nin bakım çantasında olan Konak tarağıyla da taradık, baya bi döküldü o pul pul olan deri tabakası. Tekrar yıkadık, bu kez normalden farklı olarak hacı şakirin doğal beyaz kalıp sabunuyla annemin oğlum için ördüğü yumuşak lifi köpürttük ve kafasını bi güzel yıkadık. Şampuan da yaptık sabundan sonra. Banyodan çıkınca baya azaldığını gördük. Çarşamba günü de sabah aynı şekilde yaptık, nerdeyse tamamen geçti, akşamına da bebeyağı sürüp beklettik ara ara taradık. Banyo suyuna da 2-3 damla kadar ilave yaptım. Sonuç mükemmeldi, konaktan eser kalmadı. Zeytinyağının Mucizevi gücü ☺️ Bu arada pişik Önleyici krem yerine hep zeytinyağı sürüyorum ben Oğluma, maşallah sübhanallah hiçbişi olmadı. Ilk haftalar göğüs uçlarım yara olmuştu onun için de kullandım krem yerine, hemen geçti. Bide ben normal doğum yaptım, 2 tane dış dikişim vardı, oraya da sürdüm ara ara, hem de hiç başka bişi uygulamadan ve 1 haftada geçti çok şükür.

Bende momfortbaby almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşir inş kuzucupun.

Kullandın mı peki canım. Oğlumda bugün 3 aylık oldu ama korkuyorum bişey olur.

Herkese selam,işe başladım hem de Bebiş derken hiç bakamadım buralara..arkadaşlar biz 3. ayımıza girdik emerken çok çektiğinden midir bilmem Boğazı'na kaçıyor ve boğulma krizi yaşıyorm sürekli.insanın ömründen Ömür götürüyor valla.emzirmeye korkuyorum,sağıp veriyım diyorum biberona da aynısının yapıyor.napcağımı bilemedim,burun ve genci de doluyo ara ara zaten,pöffff
Canim senin sut akisn fazla gibi bence akisi yavas olan emzirme poziyonu arastir. Benim bildigim yatarak emzirmek onlardan biridir. Bir de bebegin basini yuksek tutmaya calis ben basini yastiga koyuyorum ama poposu kucagimda, bacagimi bagdas kurmus gibi tutuyorum dizim daha yuksek. Benimkide aynisini yapiyor hemen yan cevirip sirtina vuruyorum.

Hanımlar iyi günler. Kizim 32 günlük.500 gr almış bi ayda. Normal mi
Sanirim biraz az canim. Ortalamasi 750 gram, demekki 750 den az da olabilir cok da olabilir. Sutun miktar olarak yetiyorsa kalitesini arttirmaya calis. Tahin pek ez cok ise yariyormjs, yogurda karistir ye. Bebegin keyfi yerindeyse sorun yoktur zaten, ozellikle kilolu dogan bebeklerin ilk basta kilo artislari yavas oluyormus.

Merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize..
Çoktandır bakamadım buraya arada bi okusam da yazamadım. Umarım bebisler de sizlerde iyisinizdir.. Size bişey soracağım sizin catlaklariniz aciyomu benim çok acıyo napabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim. :)

Kizim gazdan catliyo kizlar. Ne yapmak lazım. Dağ başında yaşıyorum resmwnn. Esim ev geç geliyor. Ne yapayım ne okur akik verin.elma ysgi surdm. Kimyn çağı zeytinyağı verdim. Uyuyyamuyorda. Karnından gurultu geliyor. *kızımı usutuyo muyum.

ben doğduğundan beri primanın ıslak mendilini kullanıyorum direk ve poposu kızarık olmadığı sürece hiç krem sürmüyorum..

Çoktandır bakamadım buraya arada bi okusam da yazamadım. Umarım bebisler de sizlerde iyisinizdir.. Size bişey soracağım sizin catlaklariniz aciyomu benim çok acıyo napabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim. :)
benim acımıyo

Benimde arada acıyor ayrıca dikiş yerim de acıyor kaşınıyor sanırım en iyi sey vücut yagı kullanmak

Kizlar bebisin islak havlusunu yikayip altini oyle temizliyorum ama artik direkt paketten kullanayim diyorum six nasil yapiyosunuz

Ben dogdugundan beri hugiss in yeni dogan islak mendilini kullaniyorum cok memnunum hic yikamadim zaten parfumsuz ve pamuk mendiller

Kizim gazdan catliyo kizlar. Ne yapmak lazım. Dağ başında yaşıyorum resmwnn. Esim ev geç geliyor. Ne yapayım ne okur akik verin.elma ysgi surdm. Kimyn çağı zeytinyağı verdim. Uyuyyamuyorda. Karnından gurultu geliyor. *kızımı usutuyo muyum.

Canim sicak su torbasi ayarla yakmayacak sekilde ayaklarina tut, ayaklari sicak olursa gaz olmaz, birde ben alt acma bezini serip kizimin bezini aciyorum o sekilde masaj yapinca daha rahat gaz cikariyo. Insallah en kisa zamanda kuzun rahatlar

Ben de ne zamandır yok nerelerdesin diyodum. Ben de çatlak yok bilemiyorum ama hamileyken bebe Yağı kullanıyordum. Duşta bi dene istersen. Hiç de duymamıştım bunu. Inşaalh geçer

GAZ DAMLASI KULLANIYORMUSUN

Back