• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Günaydın arkadaslar kanguru bende aldıö bir kere kullandım kızım daha kücük yemek sandalyesi de aldım chıcco nun . Diyete yarın devam spora ara verdim cünkü dikiş yerlerim agrımaya başladı bu aralar dukan diyeti yapıcam yarında. İtibaren hic bir şeyin icine giremiyorum moralim sıfır hemen kendiliginden verenler ne kadar sanslı. İnş verebilirim. Mama ile besliyorum kızımı. Önümüzdeki ay 3 ay kontrolu var ve aşı da olacak tekrar kilosunı cok merak ediyorum yavastan 68 lı giysilere başladık bez daha 2 nr kullanıyorum ben altı devamlı kızarık ve sıvilce gibi bebegimin ekstra kramler aldım eczaneden ama degişmedi dr havalandor gün icinde açık bırsk dedi onu uyguluyorum birde başka marka bez aldım birde öyle deneyecegim
Aynen ben de sudocream ve prima premium care bezi öneririm. 1. Ayda bir kere pişik oldu sonra sudocream kullanmaya başladık bir de bezini değiştirmiştim o ara hemen premium care e geri döndük şimdi hiçpişik olmuyor çok şükür. Gece altını açmayın diyorlar ya bazen bizimkini 10-12 saat açmadığımız oluyor ona rağmen pişik olmadı çok şükür. Akşam yatmadan önce çok yoğun sürüyorum o kremi tenine tabaka oluştırdun diye sonra bağlıyorum

Aynen ben de sudocream ve prima premium care bezi öneririm. 1. Ayda bir kere pişik oldu sonra sudocream kullanmaya başladık bir de bezini değiştirmiştim o ara hemen premium care e geri döndük şimdi hiçpişik olmuyor çok şükür. Gece altını açmayın diyorlar ya bazen bizimkini 10-12 saat açmadığımız oluyor ona rağmen pişik olmadı çok şükür. Akşam yatmadan önce çok yoğun sürüyorum o kremi tenine tabaka oluştırdun diye sonra bağlıyorum
Canım ben dogdıgından beri pampers kullandım primanın burada ki adı. Şimdi farklı aldım deneyecegim bakalım o kremi de burada bulmaya calışıcagım teşk ederim :)

Ayni fikirdeyim. Onlarin yeri annenin kucagi :)

herşeyin kararında olmaından yanayım 6 aylık olunca sürekli kucak isteyen hayat kalitenizi düşüren bir çocuk inanın istemezsiniz siz ne kadar sağlıklı olursnaız o kadar sağlıklı olur. Aşırı kucak bağımlı çocuğa neden oluyor bağlılık ve bağımılık ayrımı için bence gerekli kısıtlama

Dogdugu gunden beri premium care kullaniyoruz. Yine de pisik oluyor. oyle boyle degil baya fazla hem de. Bezib bize tek artisi yuksek emuis gucu oldu. Sudokrem Sayesinde düzeldi.

herşeyin kararında olmaından yanayım 6 aylık olunca sürekli kucak isteyen hayat kalitenizi düşüren bir çocuk inanın istemezsiniz siz ne kadar sağlıklı olursnaız o kadar sağlıklı olur. Aşırı kucak bağımlı çocuğa neden oluyor bağlılık ve bağımılık ayrımı için bence gerekli kısıtlama
Kesinlikle katilmiyorum. 6 aylik oldugunda da gayet tasibabilir. Ilk 1 yil bebegin guven duygusunun gelistigi dönem. Anne kucagi kendini en guvende hissettigi yer. Anne kucagi bagimli yapmaz, aksine anne ve bebek arasındaki bagi güçlendirir

Çok iyiymiş fiyatı ilk bize 3000 tl denildi aylık 85 dolardı bize yüksek geldi yaptıramadık ... Yıllık 100 euro olması iyiymiş
Avrupa merkez ankara yurt ici merkez bir firma bu. Tr de ilk yapan zaten. Ikinci cocukta aklinda olsun :) Ist temsilcisi de cok cok ilgiliydi

Iki çocuk buyuttum bu ucuncu, ne zaman kucak ısteseler kucaaklarım, hatta kızım beşiğinde agular dayanamaz onuda kucaklarım, kucaklamak cocugun ozguvenını gelıştırır, uc yaşında ıkı oglum var yerı geldı ıkısını bırden kucakladım, yeterınce ilgı ve oyun gosterıp cocuga kendınızı doyurdugunuz vakıt kucak da ıstemıyor bagımlıda olmuyor, şimdı ben oıstesemde kucaklamıyolar bazen canları sıkılıyor sarılıyorum bu onlara cok ıyı gelıyor, hıc bır zaman her ıstedıklerını yapmadım ama cok sarıldım kucakladım o başka bışey,

Kesinlikle katilmiyorum. 6 aylik oldkaf da gayet tasibabilir. Ilk 1 yil bebegin guven duygusunun gelistigi dönem. Anne kucagi kendini en guvende hissettigi yer. Anne kucagi bagimli yapmaz, aksine anne ve bebek arasındaki bagi güçlendirir
Aynen canım, anne ile bebek aradındakı bag ne kadasr guclu olursa, cocuk hayata o kadar saglam başlıyor, anneyı model alıp soyledıklerını daha kolay kapıyor, uyguluyor, mesrela ıkı yaşında goz doktoruna goturdum oglumu, cıhaza sabıt durup bakmadı gerekıyor, doktorun gosterdıgı seylere bakıp sabıt dfurması gerekıyordu, once bı sarıldım sonra olacakları anlattım bır bır, cocuk doktor ne derse yaptı, notmalde zorla tutuyorlarmış, doktor cok şaşırdı nasış bır iletışım ve guven duygusu kurmuşsunuz dedı, herseyı boyle yapıyoruz madsallah yavrularıma

Dogdugu gunden beri premium care kullaniyoruz. Yine de pisik oluyor. oyle boyle degil baya fazla hem de. Bezib bize tek artisi yuksek emuis gucu oldu. Sudokrem Sayesinde düzeldi.
Bezini değiştirmeyi düşünmedin mi? Bazı çocuklara Prima yaramayabiliyor. Hala devam ediyorsa değiştirmeyi dene bence.

Back