- 24 Eylül 2014
- 274
- 249
- 53
Aynen ben de sudocream ve prima premium care bezi öneririm. 1. Ayda bir kere pişik oldu sonra sudocream kullanmaya başladık bir de bezini değiştirmiştim o ara hemen premium care e geri döndük şimdi hiçpişik olmuyor çok şükür. Gece altını açmayın diyorlar ya bazen bizimkini 10-12 saat açmadığımız oluyor ona rağmen pişik olmadı çok şükür. Akşam yatmadan önce çok yoğun sürüyorum o kremi tenine tabaka oluştırdun diye sonra bağlıyorumGünaydın arkadaslar kanguru bende aldıö bir kere kullandım kızım daha kücük yemek sandalyesi de aldım chıcco nun . Diyete yarın devam spora ara verdim cünkü dikiş yerlerim agrımaya başladı bu aralar dukan diyeti yapıcam yarında. İtibaren hic bir şeyin icine giremiyorum moralim sıfır hemen kendiliginden verenler ne kadar sanslı. İnş verebilirim. Mama ile besliyorum kızımı. Önümüzdeki ay 3 ay kontrolu var ve aşı da olacak tekrar kilosunı cok merak ediyorum yavastan 68 lı giysilere başladık bez daha 2 nr kullanıyorum ben altı devamlı kızarık ve sıvilce gibi bebegimin ekstra kramler aldım eczaneden ama degişmedi dr havalandor gün icinde açık bırsk dedi onu uyguluyorum birde başka marka bez aldım birde öyle deneyecegim